💖26. fejezet💖

1.5K 143 16
                                    

Csak mert mindenkit ez izgat! Egy kicsit ismerjük meg a kegyetlen Edgard Rollingot is!

Edgard pov.
"30 évvel korábban"
A nevem Eddie és 5 éves vagyok. Nagyon szeretem a kisautókat és a vonatokat. Pókember a kedvenc szuperhősöm és nagyon szeretem a kakaót. Az anyukammal lakom, aki nem szokott velem játszani. Mindig dolgozik és ha haza jön akkor idegen bacsikkal beszélget. Vagy ül a TV előtt és olyan innivalót iszik amiből nekem nem szabad.

"28 évvel korábban"
Holnap lenne a hatodik szülinapom. Remenykedek, hogy anya vesz nekem valamit, de sosem kapok semmit. Most jött haza és van vele egy bácsi. A bacsi ad anyának egy csomó pénzt majd felkap engem és kivisz a kocsiba. Elvisz egy nagy hazhoz, ahol egy csomó ijesztó ember van és mind nagyon gonosz.

"19 evvel korabban"
Már tíz éve, hogy az öreg Rolling megvett, hogy a fia legyek. Megtanultam lőni és verekedni. Jelenleg a gazdagok gimijébe járok. Minden uncsi, de ma új osztalytársunk jött. A neve Vladimir Black. Olyan gyönyörű, ő kell nekem. Azt akarom, hogy ő legyen a férjem. Elmondtam az apámnak, hogy el akarom őt venni. Akadékoskodott, hogy miért egy fiút akarok, de amikor elmondtam, hogy Vladimir az ország leggazdagabb bankárjának a fia, nem mondott többet. Szerettem volna megismerni Vladimirt, de mindenki azt mondta, hogy már van valakije, akihez hozzá akar menni. Megbíztam apám par emberét, hogy nyomozzanak egy kicsit. Megtudtam, hogy valami ápoló diákkal jár.

"15 évvel korábban"
Terhes, de nem tőlem. Ez nem igazság! Ő az én férjem! Miért nem tudott tőlem teherbe esni? Nem mondja el, hogy ki a gyerek apja és ez csak még jobban feldühít.

"14 évvel korábban"
Ertesitettek, hogy Vladimirnál megindult a szülés. Ahogy beléptem hozzá láthattam, hogy valóban nagyon szenved. Megmondtam neki, hogy kisfiút akarok majd kimentem. Egy óra múlva aztán valoban megszülte a kölyköt. Fiú volt. Nagyon szép kisfiú, de akkor sem az enyém. Saját gyereket akarok!

"1 évvel korábban"
Istenem, vérge! Terhes és ezúttal tőlem! Lesz egy saját kisfiam, akinek mindent oda adhatok. Szertni fogom és Johnnak fogom hívni, mint az egyik kedvenc cowboy játékomat gyerekkoromban. Ő az én gyerekem lesz és senki sem fogja elvenni tőlem.

"Napjainkban"
Milyen apró. Tudom nem szep, hogy elveszem az anyjától, de felek. Megint elvinné. Ő az enyém. Az én fiam. A neve John. Vladimir pedig az én férjem. Ők az enyém. Az enyém!

A tavolság átka (Befejezett)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant