💖23. fejezet💖

1.6K 142 20
                                    

Igor pov.
Belepve a szobaba oda álltam es vissza adtam neki a kicsi Dennist. Megpuszilta a kisbabát majd lehajtva a ruhája ujját elkedte etetni.
- Mi is így ettünk amikor kicsik voltunk? - kerdezte Ricky.
- Te igen, Samy... Sajnalom, de neked nem tudom megmondani.
- Semmi baj, anyu! Örülök, hogy jól vagy! Dennis már éhes volt. - mosolygott a kisbabára, aki valóban úgy itta anyukaja tejét mint az élet esszenciáját. Nyomtam egy csókot Vladimir fejére.
- Szivem! Miért nem szóltal, hogy szomjas vagy? Vagy, hogy valami baj van!
- Olyan fáradt voltál és így is te csináltál mindent. Úgy gondoltam nem fontos.
- Nem fontos a te egészséged? Szívem, ha nem iszol, hogy akarod etetni Dennist? Az első etetés óta nem kapott enni! - mondtam mire az arcán vegigfutott a felismerés. Sírva karolta át a még szopizó picit.
- Istenem! Úgy sajnalom kicsikém, annyira sajnálom! Biztos éhes voltál, szegenykém! Jaj, ne haragudj! - sírta miközben simogatta és puszilgatta Dennis fejét.
Kesőbb Ricky es Samy mar bekésen aludt a padon. Ezt az éjszakát Vladimirnak még bent kell töltenie, de Dennisre en nem tudok egyedül vigyázni. Végül abban egyeztünk keg, hogy Dennis és ő bent maradnak míg én haza viszem a két gyereket. Az orvos megígerte, hogy vigyáz rajuk.
Masnap együtt bementünk a kórhazba. Viszont mikor bemondtam Vladimir nevét a nővér megrázta a fejét.
- Sajnalom, de Mr. Black ma reggel elhagyta a kórházat.
- Elhagyta? Egyedül ment?
- Nem. Magaval vitte a gyermekét is és a férje jött érte. - magyarazta. Azt hittem ott helyben elájulok, de biztosra kellett mennem.
- Leírná a férjét?
- Magas, elegáns, barna hajú, napszemüveg és... A neve.... Edgard Rolling. - kész. Vegem volt. Megmondtam a gyerekeknek, hogy maradjanak itt, addig felszaladtam a kórterembe. Meg nem járt ott senki előttem. Valami azonban felkeltette a figyelmem. A szertár nyitva volt. Benyitottam és lesokkoltam. A kedves orvos ott feküdt egy lövéssel a vállában. Láttam, hogy még él így gyorsan hívtam segítseget. Tovabbá bejelentettem egy emberrablást. Edgard megtalálta Vladimirt és csak remrlni tudom, hogy nem öli meg őt es Dennist.

A tavolság átka (Befejezett)Where stories live. Discover now