💖14. fejezet💖

1.8K 175 20
                                    

Igor pov.
Reggel koran keltünk és összepakoltunk Samyvel. A gondolat, hogy itt kell hagynunk Vladimirt és Rickyt, mindkettőnket elszomorít, ami pedig a legrosszabb, hogy tegnap elmentem a szobájuk előtt és ott hallottam ahogy elég kellemesen elvan a férjével. Akkor, ugyanazt éreztem mint amikor férjhez ment. Árulást. Most először felmerült bennem az a gondolat, hogy mi van ha ez az egész csak kamu? Mi van ha én csak egy átvert és kihasznált bábu vagyok miközben valójában boldog házasságban él a férjével és a fiaval? Mérgesen csaptam le a bőröndöt.
- Gyere, Samy!
- Miért megyünk ilyen korán? El se köszönünk anyutól és Rickytől?
- Samy, én nem hiszem, hogy anyukád most fent lenne es én... Nem akarom felebreszteni.
- Ezt gyanúsan gúnyosan mondtad! - fonta keresztbe a kezét. Igaza volt. Nem figyeltem a hangomra. De mégis kit érdekel?
- Samy! Tegnap anyád lefeküdt azzal a... Nem mondom ki mivel! Ahogy hallottam még élvezte is! Itt én vagyok az áldozat, hisz velem csalta meg a férjét.
- Apu!
- Mi van ha igazat mondott a férje tegnap? A szépség csak egy álca, ami mögött egy fűvel - faval kefélő szajha van?
- Apa!
- Mi van? - kerdeztem ingerülten mire mögém mutatott. Ahogy megfordultam legszívesebben eltemettem volna magam a föld alá. Vladimir állt az ajtóban. Meredten bámult engem miközben a szemeiből patakként folytakban kövér könnycseppek. Elkezdett lassan felém lépkedni majd előttem megállt.
- Én mindent feláldoztam. Feláldoztam a boldogságomat, hogy te élj! Azert mentem férjhez Edgardhoz mert a te életeddel fenyegettek. Félig feláldoztam az anyaságot, amikor azt kértem, hogy szakítsd el tőlem a lányomat! Azt akartam, hogy a gyerekünk éljen! Feláldoztam a testemet és az egészségemet, hogy Rickyt megvédjem! Most pedig képes voltam feláldozni a mèltóságomat, hogy a szívem alatt növekvő gyermekünket meg tudjam védeni! Nincs már semmim, szóval igazad van! Egy szintre vagyok helyezhető egy prostituálttal, de akkor is szeretlek titeket. - mondta rezzéstelen arccal majd Samyhez sétált es egy puszit nyomott az arcára majd kiment. Meredten nèztem utána. Most több mint valószínű, hogy elveszítettem életem szerelmét.

A tavolság átka (Befejezett)Where stories live. Discover now