💖28. fejezet💖

1.6K 142 14
                                    

Igor pov.
Idegesen mászkaltam fel - alá a hotel szobában. Azóta allandóan mászkalunk a gyerekekkel, hogy ne leljen rànk újra az a disznó. Iszenem, mi lehet Vladimirral és Dennisel? A gyerekek érzik rajtam a feszültséget, de nem nagyon szólnak hozzám e miatt. Már épp idegbajt kapnèk amikor kopognak az ajtón. Intek a gyerekeknek mire bebújnak az àgy alà, èn pedig egy bicskát a hátam mögè téve markolok rá a kilincsre. Lassan résnyire kinyitom és megkérdem.
- Ki az?
- Igor! - a bicska kisett a kezemből és gyakorlatilag feltéptem az ajtót. Ő volt az. Ott állt előttem sértetlenül, a karjában Dennisel és két táskával. Gyorsan, de óvatosan magamhoz öleltem és csókokkal halmoztam el az arcát.
- Édesem! Úgy aggódtam!
- Jól vagyok, Igor. Semmi baj.
- Hogyan?
- Elengedett. Jobb belátásra bírtam és elengedett.
- Edgard Rolling? Jobb belátásra?
- Tudom, hogy nehéz elhinni, de nem őrült. Csak annyira vágyott a szeretetre és a boldogsagra, hogy elvesztette a fonalat a valóság és az álomvilág között. - mondta, de engem jobban lekötött, hogy a közelemben tudhassam. Denniske boldogan sikongatott mire gyorsan átvettem a szerelmemtől. Hogy mekkorát nőtt, ráadásul makk egészséges. Vladimir pedig majd megfulladt Ricky és Samy ölelésétől.
- Anyu! Úgy hiányoztatok! - kiáltotta Ricky.
- Jaj, kincsem! Ti is hiányoztatok nekem! - ölelte magához a két gyereket.
Hogy megünnepeljük a családunk egyesülését rendeltünk pizzát és egész este együtt voltunk. Ricky megmutatta, hogy már mennyit tanult. Sokat olvasott és nagyon ügyesen halad. Samy megmutatta, hogy tud hidat csinálni. Amikor meg mindenki egy pillanatra elhalkult egy ismeretlen hangocska szólalt meg a semmiből.
- Paba... - hallatszott.
- Ez ki volt? - kerdezte Samy kíváncsian. Felőlünk jött, de nem Vladimir és nem is én voltunk. Akkor viszont...
- Dennis? Ez te voltál?
- Papa... - motyogta a kicsi baba. Mindenkinek tátva maradt a szája, hisz Dennis egy hónapos sincs még. Akkor ez, hogy lehet?
- Azt mondtad, hogy papa? Te beszélsz, kicsim? - emelgette vidáman Vladimir mire Dennis hangosan visítozott és mindenki ujjongott örömében.

A tavolság átka (Befejezett)Where stories live. Discover now