💖20. fejezet💖

1.7K 163 18
                                    

Vladimir pov.
Reggel én ébredtem először. A kicsi békésen szundikàlt az ágyikójában. Csendes gyerek, nem annyira nyűgös mint Ricky volt. Ő rengeteget sírt éjszaka ezért Edgard gyakran kizárt minket a kertbe és a napozóágyon aludtunk. Legalabb is Ricky aludt. Én igyekeztem melegen tartani az akkor még pici fiamat. Különböző büntetéseim voltak ha Edgardot zavarta Ricky sírása. Nem kaptam enni, három pofon, stb. Egyszer azonban tényleg nagyon messzire ment. Ricky beteg lett és sokat sírt. Edgard megunta a dolgot és olyat tett amint sosem felejtek el.

Vissz.
Szegény kicsikém. Nagyon forró az aprócska teste és biztos fáj valamilye, hisz állandóan sír. Muszály megnyugtatnom különben baj lesz, de nem is sejtem, hogy a baj már a hátam mögött áll.
- Hallgattasd már el vagy esküszöm megfolytom!
- Edgard! Beteg, ráadásul egy kisbaba! Kérlek légy egy picit türelmes! - kérleltem, de elment az ajtóból és visszajött egy gyógyszeres lemezzel. Kivett belőle valami tabletta szerűt és a kezembe nyomta.
- Add be neki, ha ettől nem alszik el, akkor semmitől. - morogta. Elolvastam a gyógyszeres doboz matricáját. Alprazolam. Ijedten ejtettem ki a kezemből.
- Elment az eszed? Nem nyugtatózhatok be egy kisbabát! Belehalna! - kialtottam ijedten. Erre a szemei szikrát szórtak és kikapva a kezemből a kicsit betette az ágyba, de kicsit sem gyengéden majd megragadott és kiráncigált a szobából. Kidobott a folyosóra és becsukta az ajtót. Akkor ilyedtem meg igazán mikor kattant a zár és ő kettesben maradt Rickyvel. Bentről hallottam a kicsim sírását. Zokogtam, dörömböltem az ajtót.
- Edgard, ne! Könyörgöm, ne! Ő csak egy kisbaba! Belehal, ha beadod neki! Kérlek, ne csináld! Ne csináld!!! Hagyd békén a kisbabámat, kérlek! - így sírtam vagy két percig. Azt hittem ott kapok idegbajt, de hirtelen ismét kattant a zár és Edgard "Menj a fenébe" arccal kijött.
- Nyugtasd meg különben másodszorra tényleg beadom neki. - ezzel elment. Berohantam és sírva magamhoz öleltem Ricky kicsi testét. Csitítottam, dédelgettem mire negyed óra múlva végre elaludt. Nem tettem vissza a kiságyba rajtam aludt. Másnap alig aludtam pár órát miután Edgard elment. Ricky hagyott aludni és csendben maradt amíg pihentem.

A tavolság átka (Befejezett)Where stories live. Discover now