💖4. fejezet💖

2.6K 188 10
                                    

Igor pov.
Samanta már bármikor haza jöhet. Tavasz elejem van és hamarosan itt a szülinapja. A nap amikor megszületett és azóta is fényt, hoz az életembe. Azt tettem, amit Vladimir kért. Sosem engedtem annak a birtoknak a közelébe. Inkabb nem is meséltem neki róla. Akarhanyszor ha az anyjáról kerdez elmondom, hogy az anyja férfi volt és nagyon szerette őt. Úgy tudja meghalt. Ezt találtam a legjobb módszernek arra, hogy ne kérdezzen túl sokat.
- Apu! Itthon vagyok! - hallom meg az ajtócsakódast és egy perc múlva megjelenik előttem az én 11 éves kislanyom.

- Apu! Itthon vagyok! - hallom meg az ajtócsakódast és egy perc múlva megjelenik előttem az én 11 éves kislanyom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Szia, Samy! Milyen volt a suli?
- Uncsi, megint dokumentum filmet neztünk a II. Vilaghaborúról törin!
- Megint? Ne aggódj! Holnapután itt a tavaszi szünet és mind ketten tudjuk, hogy akkor mi lesz! - koppintottam játekosan az orrára mire felkuncogott és elmosolyodott.
- Igen, tudom! A szülinapom!
- Úgy bizony! Tizenkettő, az a nyerő! - rikkantottam.

Vladimir pov.
Vegre lett egy kis nyugalmam. Csillapodott a köhögési roham. Faradtan dőltem az ágyba és bamultam a plafont mikor halk kopogás ütötte meg a fülem.
- Ki az?
- Anyu? - dugta be a szőke buksiját a kisfiam.
- Életem! Mi a baj? - kerdeztem a könnyes arcát látva.
- Mr. Rolling megint megütött! - sírta. Magamhoz szorítottam. Az a rohadek ferjem sosem tekintett rá fiakent. Folyton ver minket és az egyetlen, amit tehetek, hogy olykor a saját testemmel fedelmezen, hogy inkabb engem erjen az öv és a kéz mint őt.
- Beszélek vele, jó?
- De akkor megver téged! Nem akarom, hogy megverjen teged, anya!
- Ricky. Én elviselem. Engem verhet, de nem engedem, hogy bántson téged. Inkabb beszéljünk masrol! Hamarosan itt a szülinapod! Mit szeretnél? - néztem rá mosolyogva mire átkarolta a nyakam es belebujt az ölelésembe.
- Hogy gyógyulj meg!
- De, kicsim! Hisz...
- Anya, tudom, hogy beteg vagy, de ne felj! Szeretlek! Majd én vigyázok rád. - ölelt szorosabban. A legrosszabb az, hogy igaza van. Még en sem tudom kimagyarazni, ha vért köhögök vagy majd megfulladok. Valami vírus van a tüdőmben. Gyógyítható, de ha a férjemen múlik, nem érem meg a fiam 13. szülinapját.

A tavolság átka (Befejezett)Where stories live. Discover now