💖9. fejezet💖

2.1K 173 18
                                    

Igor pov.
A boldogság kincs, igazi kincs. Nem mindenkinek adatik meg az igazi boldogság, én viszont most érzem. Hisz itt van velem ő. Az ember, aki elrabolta a szívemet, aki ket csodaszép gyerekkel ajándékozott meg. Meg alszik hála istennek, így legalabb kipiheni magát. A gyerekek szerintem már rég fent vannak és játszanak. Óvatosan megpróbál9k kimászni, hogy kikészíthessem a gyógyszerit, de hirtelen egy kéz a derekamra fonódott.
- Ne menj el.
- Nem megyek, édesem. Csak a gyógyszereidet szeretném kikészíteni. - adtam egy puszit az arcára, de nem tágított. Szorosabban ölelt.
- Csak még egy kicsit így. - suttogta. Mit volt mit tenni, visszafeküdtem és magamhoz öleltem. Hihetetlen volt ahogy kinéz. A hàta tele bolt vágásokkal és zúzódásokkal. A lába is tiszta lila - zöld folt. Vajon hányszor verte őt az a rohadék?
- A gyerekek?
- Nem tudom. Megnézzük őket? - kérdeztem mire bólintott egyet. Felöltöztünk és lementünk a konyhaba, ahol a két gyerek vidáman beszélgetett miközben gabona pelyhet ettek.
- Anyu! - ugrott le a székről Ricky és átölelte Vladimirt.
- Szervusz, angyalkám! Jól aludtál? Nem fáj már a buksid? - kérdezte miközben egy puszit nyomott az említett testrészre.
- Jól vagyok, anyu. Te, hogy vagy? Nem vagy már beteg? Jobban vagy? - kérdezte aggódva. Felelősségteljes egy kisgyerek. Nem tudom mikor fogjuk elmondani nekik az igazat. Hogy ők testvérek és, hogy Ricky az én fiam, Samy pedig Vladimir lánya. A mi gyerekeink. Ez talán már csak álom. Mi is leültünk reggelizni majd beraktunk egy mosást és később kimentünk teregetni. A házban az egész személyzet szabadságon van, így csak mi maradtunk itt. Viszont ez azzal járt, hogy mindent mi csináltunk. Épp felraktam egy fekete pólót mikor öklendezés ütötte meg a fülemet. Ahogy megfordultam Vladimir hasát fogva tapasztotta a szájára a kezét.
- Vladimir, mi a baj? - csapódtam mellé, de válasz helyett berohant a házba. Követtem és a konyhaban láttam ahogy a mosdókagyló fölött állva kihányja, amit ma reggel megevett. Tehát nem hat a gyógyszer?  Muszály lesz elolvasnom a mellékhatásokat.
- Jól vagy, édesem?
- Nem.

A tavolság átka (Befejezett)Where stories live. Discover now