2.5

163 30 7
                                    

Bugün attığım bir bölüm daha var, onu atlamayınız.

Eylül'ün 19'u 2008:

Muzaki küçük ellerini hırpalayarak sokakta ilerlemeye devam etti. Ona yapılan bu şakanın bedelini o küçükten soracaktı.

Köşeyi döndüğünde karşısında sekiz kişiyle beraber duran küçük Tonny'e baktı.

Hepsinin ellerinde birer tane sopa vardı.

Tonny, Muzaki'yi görünce gülümsedi ve arkadaşlarına dönüp bir şeyler söyledi. Mutsumi Tonny'nin arkasına baktığında, kardeşi April'i gördü. Onunda elinde bir sopa vardı..

Dokuz kişi birden Muzaki'ye doğru koşunca, Muzaki arkasına dönüp kaçmaya başladı. 

Ama bu bir işe yaramamıştı.. Tonny'nin zayıf arkadaşlarından birisi Muzaki'nin kolundan tutup, yere fırlatmıştı. April, Tonny'nin koluna girmiş ve kenara çekilen çocukların arasından geçerek, yerde yatan ablasına bakmıştı.

"Senin gibi bir ezik, bu mahalleyi daha fazla küçük düşüremez." sonra Tonny'e bakmıştı. "Ben ve sevgilim buna izin vermeyiz." ardından Tonny'i yanağında öpmüş ve yandaki çocuktan sopa istemişti.

Sopasını eline aldı ve yerdeki korku içinde oturan ablasına baktı. "Öbür tarafta eğlenceler, Muzaki'cik." ve ablasının tam koluna bir darbe vurmuştu.

Ablasının acıyla attığı çığlıklara onlar gülümsüyordu. 

Herbirinin vurduğu onca darbe, Muzaki'yi ölüme bir adım kalacak kadar yakınlaştırmıştı ki, kenarıdan birinin bağırdığı duyuldu.

"Bırakın onu!" bu Muzaki'nin okul arkadaşı Umri'ydi. Ve korkusuzca elinde bir baltayla gelmişti. "Polisi aradım. Eğer hemen buradan siktir olup gitmezseniz, bu baltayı kafanıza saplarım!"

Önce koşmaya başlayan Tonny ve April oldu. Umri hızlıca Muzaki'nin yanına koştu ve köşedeki abisine seslendi.

Abisi koşa koşa geldi ve Muzaki'nin önünde diz çöktü.

Sevdiği kızı öldürmüşlerdi ve o hiçbir şey yapamamıştı. Ağlaya ağlaya elini sevdiğinin boynuna götürdü ve nefes aldığını fark ettiği an, onun nefesi kesilir gibi oldu.

Hemen narin elleriyle, onu kollarına aldı ve zor da olsa koşa koşa beş sokak aşağıdaki acile götürdü.

İnsanlar o iki çocuğu o halde görünce, hemen yardım etmişlerdi. Umri ve abisi saatlerce birbirine sarılıp ağlarken, Muzaki'nin ailesi çoktan gelmişti.

Ve Mutsumi iyileşse bile, kardeşinin böyle bir şey yaptığını kimseye söylememiş ve arkadaşlarınında söylememesi için uyarmıştı.

Ama sorun itiraf etmemesi değildi.

Sorun; onun artık eski Muzaki olmamasıydı.

**

Evet, herkesin en çok merak ettiği şey; Mutsumi ve kardeşinin arasında neden böyle bir bağ olduğuydu. Bu bölümde bence gayet açık anlatıldı. Bu arad April senden nefret ediyorum. April doğdum ay olmasına rağmen aklıma ilk bu geldi sdsdckiefvfnjv

talk with me like i've never talking with youTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang