3.0

138 31 22
                                    


3 ay sonra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

3 ay sonra..

Bindiğimiz bisiklette, onun belini tuttuğum sıralarda söylediği şeyle kahkaha atmaya başladım. "Bu bir rüya mı?" dedim başımı sırtına yaslayarak. "Eğer öyleyse, lütfen ebedi bir rüya olsun."

Luka'nın hafiften gülümsediğini gördüm. "Üzgünüm, ama az sonra annen seni yine uyandıracak." ofladım ve sırtında daha çok sarıldım. "İstediğimi söyleyen kim?" 

Luka'dan ses gelmeyince kendimi geri çektim, ama Luka yoktu.

Bisiklet birden yere düşünce, haliyle bende düşmüştüm.

Düştüğüm yere doğru sırt üstü yattım ve gök yüzüne bakındım. Derin bir nefes aldım ve mırıldandım. "Neredesin.."

"Burada." der demez tam üstümde belirdi. Birazcık yüzüne bakındım ve gözlerimi kapattım. "Annem yine gelmeyecek değil mi?" 

Elleriyle çenemi okşadı ve yüzüme doğru nefesinin sıcaklığı yaklaşmaya başladı ve o nefes birden içimden geçti, kendimi nefesimi verip yataktan fırlarken buldum.

"Saat akşamın sekizi. Sen hâlâ uyuyor musun?" diye çığıran Umri'nin sesiyle yanımdaki rastgele bir şeyi ona fırlattım ve kulaklarımı tıkıyıp, tekrar yattım.

"Kalk kalk!" diye bağırdı ama sadece omuz silkmekle yetindim. "Yakari geldi kızım kalksana!" diye tekrar bağırdığında kulaklarımı ellerimden çektim ve ona ciddi olup olmadığında dair bir bakış attım. "Ciddiyim. Seninle konuşmak istiyormuş."

Ellerimle gözlerimi avuşturdum ve yataktan yavaşça kalktım. "Yine ne oldu acaba?"

Kapıya doğru ilerledim ve açtığımda karşımda bir kız ve Yakari ile karşılaştım.

"Evet, günaydın Muzaki." ellerimi saçıma götürdüm ve hafiften çekiştirmeye başladım. "Beni ne güzel bir rüyadan ettiğinizin farkında mısınız?" dedim kızı da onu da göstererek.

Evet, artık yabancılara eskisi gibi yaklaşma sorunum ortada kalmamıştı. Yakari ile tekrar görüşmeye başlamıştık ve bu sorunu şükürler olsun atlatmıştım.

Pembe saçlıya döndüm. "Sen kimsin?" Yakari elini alnına vurdu ve odaya girdi.

"Muzaki, sana demiştim ya kız arkadaşımı getireceğim diye!" diye yarım bir ağızla konuştuğunda, kendime geldim. 

Kıza hemen sahte bir gülümsememden attım ve kapıya dayandım. "Böyle karşıladığım için kusura bakma lütfen. Ben en iyisi bir banyoya gidip geleyim." dedim ve hızlı adımlarla yanından geçip banyoya koştum.

Gerçekten, çok aptaldım!

**

Sora o kadar tatlı bir kızdı ki, kanım hemen ısınmıştı. Saat gece yarısı dörtü geçerken, herkes bir kenara baygın düşmüş uyuyordu. Yakari ve Sora'da benim yatağımda sarılarak uyuyordu. İkisine baktım ve hafifçe gülümsedim.

Çekmeciyi açıp kamerayı aldım ve ikisinin olduğu bu anı çektim. Sonra da Umri'nin ayıcığa sarılışının resmini.

Cama yaklaştım ve gök yüzüne bakarak bir iç çektim. Keşke benim eksiklerim de tamamlanmış olsaydı; kalbimde, ruhumda, zihnimde..

Telefonumu çıkarttım ve ona mesaj attım.

@selenophile: Keşke seni görebilsem.

@pluviophile: Gök yüzüne bakarsan zaten görürsün.

Doğru, unutmuşum.. O benim ay'ımdı, ben onun yağmur'u.

**

Son üç :(

talk with me like i've never talking with youWhere stories live. Discover now