3.|Jimin|

3.3K 187 5
                                    

Másnap arra ébredtem, hogy Kook a hajam símogatja. Álmosan néztem fel rá, mire elmosolyodott. Fogalmam sincs miért nem ellenkeztem tegnap. Ez nem helyes. Bár tetszett. Túlságosan is. Megremegtem, ahogy felidéztem a történteket.

-Jobb ha készülödsz, nem sokára indulnunk kell.-suttogta a hajamba. Most vettem észre, hogy ő már átöltözött, amit furcsáltam, mivel az én lakásokban vagyunk és az én ruháim kicsik lennének rá.
-Haza szaladtam ruháért.-mondta, mintha válaszolt volna a fejben feltett kérdésemre. Bólintottam egyett majd kiszálltam az ágyból és a szekrény elé álltam. Végül egy szaggatott farmert és egy csíkos pólót vettem fel.

...

Mikor elkészültem szóltam Kooknak, hogy mehetünk, viszont ő az asztalnál ült és egy kis tubust tanulmányozott. Igen, valószínűleg a földön heverő szatyorból halászta ki.

-Ez meg mi?- mutatott a rózsaszín tubusra. Nem értem miért akadt ki, ez csak egy hajfesték.
-Vannak terveim.-mosolyogtam rá.
Rám emelte tekintetét majd felállt és felém sétált. Kezeit derekam köré fonta és közelebb húzott magához. Egy ideig a szemembe nézett majd megcsókolt. Vonakodva de viszonoztam tettét.

Kezdtem bele jönni mikor elvált tőlem. Kérdőn néztem rá, mire összekulcsokta ujjainkat és kihúzott az ajtón.

Az iskola felé sok megvető pillantást kaptunk, amik kicsit zavarták, viszont pont most nem fog elkezdeni érdekelni mások véleménye. Szégyen érzet nélkül fogtam Kook kezét.

Kicsit megugrottam mikor arcát a nyakamba fúrta. Talán nem az utcán kellene. De nem szóltam neki.

A buszra szállva az ölébe ültetett, hiába volt rengeteg szabad hely. De így nem zavartak, mert látva a helyzetünket senki sem akart mellén ülni.

Egy ideig csendben tűrtem az utat majd véletlen megmozdítottam a csípőm. Kook a szájára tapasztotta kezét. Felizgattam. Sikerült.

Csípőm ösztönösen kezdett el mozogni  ágyékán, ő pedig hol az ajkát, hol a nyakam harapdálta, hogy nehogy felnyögjön. A busz megállt, mi pedig kiszálltunk. Kook inkább maga előtt cipelte a táskáját, hogy eltakarja merevedését.

Amint a folyosóra értünk a mosdóba rántott, majd belökött egy fülkébe. Táskáját a fülke sarkába dobta, ő pedig leült a WC fedelére. Kezei remegtek ahogy kigombolta a nadrágját és a térség húzta az alsójával együtt .

-Nézd mit csináltál-csóválta a fejét- most hozd is helyre.
Kezeimnél fogva maga elé húzott majd a vállaimra fogva a földre nyomott.

One and Only |Jikook FF.|Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora