8.|Jimin|

2.8K 158 2
                                    

Talán egy fél órával ezelőtt Kook alatt feküdtem, most pedig itt ülök mellette, egy kocsiban. Nem akarom bevallani magamnak, de akár kinek feltűnne hogy randira visz. Ennek ellenére mégis csak minimálisan villant fel a fejemben, hogy lehet, nem csak játékszer vagyok a szemében. Viszont az alku az alku. És ha ő segít nekem matekból akkor én... Nos akkor én segítek neki kiélni a szexuális életét. Talán megbánom. Hiszen benne van a pakliban, hogy beleszeretek. És akkor fáj majd, hogy be kell ismernem, ez csak egy alku. Semmi több. Nincsenek benne érzések . Nincs benne vágy, tűz, szenvedély. Csak üres szavak és tettek.
-Kicsim, itt vagyunk-tette kezét a térdemre mikor is feltűnt hogy leparkoltunk. Kiszálltam de még mindig nem láttam semmi romantikát. Csak egy sport csarnok állt előttünk. Ami a jelek szerint zárva van. Ugye nem...
-Gyere-kulcsolta össze ujjainkat és vezetett körbe az épület körül. Végül egy drót kerítés mentén álltunk meg. Rám nézett, én pedig éreztem a célzást. Kezeim a kerítés tetejét markolva dobtam át magam rajta, miközben Kook bakot tartott nekem. Ő követve a példám segítség nélkül ugrott a másik oldalra. Van gyakorlata. Még mindig nem értettem miért hozott ide. Végig nézem ahogy edz? Úgysem lenne igazi randi. Ideje lenne felfognom hogy kibaszottul csak a szexre kellek neki. Mi másra? Mindig is naiv voltam. És ez jár a naiv fiúknak, akik elhiszik, hogy aki jót mutat, az az álarc mögött is ártatlan.

Kezemet fogva húzott egy elég benőtt részhez. Megtorpantam mikor a bokrok és fák sokasodása közelébe értünk. De Kook belökve a lombok közé adta tudtomra, hogy ő igenis árakat menni itt. Küzködve, az ágakat eltolva magam elől haladtam. Első gondolatom az volt hogy talán itt akár megbaszni. De mikor túl jutottunk végre rajta még mindig nem láttam semmit. Addig még észre nem vettem a létrát, ami nos... Kurva magas volt.

Hátra nézve fürkésztem Kook arcát, de ezek szerint nem viccelt. Tényleg fel kell oda másznom. Érdekes. Az iskolában én vagyok a menő gyerek ő pedig a stréber de ez itt látszólag nem így van. Kook bátorítóan bólintott és tartotta nekem a lécekből készült tákolmányt. Én pedig megragadtam  a létra egyik fokát és mászásnak indultam. Egy fok, még egy fok, harmadik fok, még egyel feljebb, mégegyszer megteszem ugyanezt. Majd végül nehezen de feljutottam. Vagyis. A létra egy ablakhoz vezetett, aminek a túl oldalán sötét volt. Bizakodva néztem le Jungkookra abban reménykedve hogy elröhögi magát és kijelenti hogy csak szopatott. De a fiú diszkréten egy kört alkotott az egyik kezével, a másik kezével pedig mutatóujját gyugdosta belé. Ezzel jelezve, hogy igen, be kell jutnom. Óvatosan ereszkedtem be az ablakon hiszen full sötét volt. Egyszer aztán Kook is ott állt mellettem.

-És most? Egy sötét padláson fogunk randizni?-néztem rá miközben ő bekapcsolta a telefonján a lámpát.
-Ha neked megfelel az is-kuncogott.
Egy ajtó felé kezdett sétálni majd kinyitotta azt. Az ajtó mögött egy elég hosszú lépcsősor állt. Meg sem várva a következő kérdést fogta meg kezem és futott velem együtt felfelé. Majd kinyitotta egy csapó ajtót és kilépünk.

-Kook, ez gyönyörű.-kaptam kezem a szám elé. A tetőn voltunk. Körülöttünk csak a város fényei látszottak és a rózsaszínes ég.
A fiú egy, a földön kiterített pokróchoz vezetett, amelyre párnák voltak dobálva.
-Nyolc óra van. A vacsora tízkor érkezik. Addig is...-nézett a szemeimben- esetleg kártyázhatnánk.
De ekkor én már nem hagytam magam. Kijárt nekem hogy az egyik álmom teljesüljön.

-Tudod, Kooksi-karoltam át a nyakát, majd a fülébe suttogva folytattam- Egyik nagy vágyam a tetőn szeretkezés.
A végén a nyakába csókoltam neki pedig nem is kellett több. Lehúzott engem a pokrócra, egyenesen az ölébe. Vadul csókolta ajkaim én pedig csípőmmel kör-körös mozdulatokat téve ingereltem. Kezét pólóm alá vezetve húzta le a pulcsimat majd kulcscsontomat kezdte szívni. Halkan sóhajtozva gomboltam ki az ingjét, amit magáról lerázva hullott a földre. Óvatosan elfektetett és az övemmel kezdett el ügyködni. Majd egyszer csak azt vettem észre, hogy lekerül rólam a nadrág és az alsóm. Nyakamtól az ágyékomig csókolgatta testem, amibe bele-bele borzongtam. Majd ő következett. Megszabadulva a felesleges anyagoktól már anyaszült meztelen  nézett le rám. Majd semmi tágítás nélkül hatolt belém, amitől felsikítottam és a könnyeim hullani kezdtek.

Egy idő után már teljesen megszoktam hosszát de még mindig nem mozgott. A vágytól ide oda dobálva magam könyörögtem Kooknak:
-Ah Kookn kérlekh.
-Mit szeretnél?-kezdte csókolgatni a nyakam.
-Jungkookh... Dugj megh.. Keményen-próbáltam vele kommunikálni.
Erre a kijelentésekre Jungkook egyből gyors tempóra váltott. Én pedig megállás nélkül nyögtem, mint egy kurva.

One and Only |Jikook FF.|Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu