17.|Jimin|

1.9K 124 10
                                    

-Nem! Biztos hogy nem!-akadok ki. Már csak fél óra van az indulásig erre Jungkook most avat be a tervébe.
-Ugyan már, ez nem nagy dolog.-próbál rábeszélni.
-Nem, ez felháborító és gusztustalan-motyogom-Nem fogok egy vibrátorral a seggembe moziba menni!
-Chim kicsim, tudom hogy élveznéd.
Ekkor elvörösödve sütöm le szemeim. Ezt már nem fogom megúszni.

°•°•°

Fél órá múlva már a moziban ülök egy kibaszott vibrátorral a fenekemben. A filmre, mivel még csak felíratos, viszonylag kevesen jöttek. Én és ezt a csodálatos tervet kieszelő fiú a legutolsó sorokban voltunk, ahol csak mi ültünk.

Jungkook egyik kezével az enyémet fogta még a másikban egy kis távirányítót szorongatott.

A film egy ideig teljesen nyugodtan telt, viszont Kooknak támadt egy olyan fantasztikus ötlete, hogy bekapcsolja a bennem lévő játékot, ami így rezegni kezdett közvetlenül a gyönyörközpontom mellett. Azonnal a fiú kezébe martam a hírtelen érzéstől és egy halk nyögés hagyta el ajkaim. Szerencse hogy a film miatt nem hallotta senki. A gyönyörtől ami ért egész testemben remegtem.

De persze neki ez nem volt elég. Nagyobb fokozatra kapcsolt. Szemeim fennakadtak én pedig kétségbeesetten markolgattam a széket illetve a fiú kezét. Lábaimat  megpróbálom össze zárni de így a játékszer csak feljebb csúszott, amitől egy kicsit megugrottam. Alapból izgató a helyzet , de az adrenalin miatt még jobban izgat. Jungkooknak nem lehet túl érdekes a film hiszen inkább engem néz ködös tekintettel, miközben ajkába harap.

Halkan nyöszörögve nézek a szemeibe majd ajkaira tapadok. Lassan mozgatom ajkaim, amit örömmel viszonoz. Hajába túrok és lágyan meghúzom azt amitől csókunkba sóhajt. Eközben, persze teljesen véletlenül, feljebb kapcsolt egy fokozatot. Nyögve válltam el ajkaitól és csípőmet fellökve kerültem közel a csúcshoz. Mivel Kook ezt valószínűleg érzékelte így kezemet elengedve térdelt elém. Így a székek takarásában volt. Vissza nyomta csipőmet a székbe mire megremegtem. Kikapcsolta övem és kicsit lejjebb húzta nadrágom   az alsómmal együtt. Az utolsó pillanatban hajolt tagomra, így a nadrágom helyett a szájába élvezek. Csillogó szemekkel nézem végig ahogy az utolsó cseppig lenyeli. Ennyi volt, nálam ez tette be a kaput, így fejemet hátra vetve, lehunyva pilláim ziháltam. Szóval ilyen egy átlagos mozi Kookal...

Nincs átolvasva és nagyon gyér lett, de az utóbbi időben sok dolog ért ami miatt vagy túl boldog vagy túl szomorú voltam az íráshoz. Mostmár viszont igyekszem visszatérni.

Sajnálom hogy eddig kellett várnotok, szeretném valahogy kárpótolni, de erre még kitalálok valamit.

One and Only |Jikook FF.|Where stories live. Discover now