7.|Jimin|

2.8K 158 1
                                    

Szavaitól megdöbbenve álltam . Nem akartam ebbe az egészben bele menni, mert tudtam, hogy ez lesz. Tudtam, hogy bele fogok szeretni. De ez hamarabb bekövetkezett, mind ahogy gondoltam volna. Kezei derekam köré csúsztak és szorosan magához húzva ajkaimra hajolt. Visszacsókiktam, majd egyik kezemet a hajába vezettem, még a másikkal a tarkóját cirógattam . Nem tudom meddig bírom ezt. Nem hogy olyan sokáig. Hiszen neki nem jelenthetek mást, mint egy szimpla kurva, aki leszopja ha szükséges. Ebben biztos voltam. Bár bevallom, tetszett a gondolat, hogy úgy viselkedik velem mint egy kurvával, és a hajamat tépve élvezkedik benne. Várj... Mi?

Gondolataimat félbe szakította, mikor felkapott és a konyha asztalra fektetett. A konyha asztalon akár megbaszni... Ez a fiú megőrít.

Pólóm alá nyúlva símogatta a mellkasom, majd megszabadítva az anyagtól, az a földön landolt. Nadrágomat az alsómmal együtt ráncigálta le rólam. Látszólag, nem akarja húzni. Mikor már ruha nélkül feküdtem alatta, lágy csókot lehelt ajkaimra, majd tőlem elvállva kezdett vetkőzni. Ekkor gondolkodtam el ezen. Ezen az egészen. Pár napja az életem teljesen normális volt, és tisztában voltam azzal, hogy hetero vagyok. Most azonban kérdések merült fel a fejembe. Mit keresek én itt? Kiderült, hogy az osztály jó fiúja mögött egy beteg, szexista személy rejtőzik. Ezt valószínűleg csakis én véltem felfedezni.

Lábaimat feljebb húzta, így tökéletesen hozzá fért a fenekemhez. Első ujját felvezette, én pedig megugrottam az érzésre. Nem fájt de nem volt kellemes. Lassan mozgatta bennem egyetlen egy ujját, ami miatt kéjes nyögések hagyták el az ajkaim. Majd a kéjt felváltotta a fájdalom, mikor megéreztem a második ujját. Fájdalmasan nyögdécseltem, de nem kellett sok és talán a vágytól való türelmetlensége miatt hamarosan társult hozzá a harmadik is.

Szemeimet arcára kaptam, ahogy kihúzta belőlem a kezeit. Tudtam mi következik. Tudtam, és nem tagadom, akartam is. Azonban lehajolt hozzám és megcsókolt.
-Mára mást terveztem.-suttogta ajkaimra. Nem hittem el amit mond. Itt vagyok, felizgulva ő pedig pont most akár romantikázni, mikor mást nem is akarnék minthogy érezhessem magamban.De az élet ismét nem az én oldalamon állt. Így csak meglepetten pislogtam rá.

One and Only |Jikook FF.|Where stories live. Discover now