13.|Jimin|

2K 132 2
                                    

Miután hozzám jutott a hír hogy a "stréber haverom" teljesen részegen iszik egy házi buliban azonnal útnak indultam. Összekaptam magam és már indultam is. Nagy szerencsém van, mivel Baekhyunék csak pár utcára laknak. Lábaimat szaporán szedve sietek a sötét utcán. Mit keresett egyáltalán egy ilyen buliban? Egyáltalán nem vall rá. Jungkook inkább otthon tanul, mintsem hogy ilyen programokra járjon. Valami nem illett a képbe de erre még nem is kaphattam választ.

Lassan de elértem a parti helyszínét. Csoda hogy a szomszédok még nem hívták ki a rendőröket. A zene már utca sarkon hallatszott. Belépve a házba azonnal Kookot kezdtem keresni. Tekintetem ide-oda cikázott a sok ismerős és ismeretlen arc között. Akárhányszor rákérdeztem, hogy látták e a magas, fekete hajú, valószínűleg hulla részeg srácot csak lenéző pillantásokat kaptam. Túl sok volt az ehhez hasonló kinézetű alak. Komolyan, ha most megtalálom JungKookot átfestem a haját vörösre. Abból nincs olyan sok.

Egyre inkább kezdtem kétségbe esni. Hiába kerestem sehol senki. Végül arra gondoltam, hogyha nincs bent, valószínűleg kint tartózkodik. Így a tömegen átszenvedve magam szinte feltéptem a hátsó ajtót. Az udvaron csak páran voltak. Csoda volt, hogy a medence üres volt. Ez valószínűleg a tisztasága miatt volt elképzelhető.

Egyetlen egy fiú nézte a víz nyugodt tükrét. Egy magas fiú, fekete hajjal és bőrdzsekivel. Egyből leszűrtem hogy ez az a személy akit keresek. Azonnal felé vettem az irányt és vállát megragadva fordítottam magam felé. Kábán nézett szemeimbe. Tekintetén látszott a gyötrelem és a bánat. Valahogy megértettem. Átdobtam a karját a fejem felett és a kijárat felé igyekeztem magammal húzva.
-Jimin, mégis hová megyünk?-kérdezte még mindig egy kicsit kábultan. Jól kiüthette magát.
-Full részeg vagy. Bűzlesz az alkoholtól. Ez azt jelenti hogy egyenesen haza megyünk.
-Nem vagyok részeg. Nem is ittam sokat.-motoygja. Nem igazán figyelek rá. A tömeget elkerülve a hátsó kijáratot választom. Szinte majdnem üres a  ház ezen része így kitudunk osonni, ami egy részeg fiúval, aki nemrégiben törte össze a szívem, elég nehéz .

Szinte csendben telt az idő, mialatt a sötét utcákon segítettem végig Kookot. Fogalmam sincs hogy hová vihetném. Az egyetlen megoldás ha hozzám megyünk, viszont így soha nem tudnám lekaparni magamról . Mondjuk nem is bánnám... Attól függetlenül hogy egy rohadt nagy szemét és összetörte a szívem még mindig szeretem. És úgy érzem hogy ez megöl belülről .

One and Only |Jikook FF.|Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt