20. |Jimin|

2.5K 109 31
                                    

Megszeppenve nézem végig ahogy lassan elhagyja a helységet. Egy kicsit valóban szerettem volna dominálni, ami talán egy kis ideig sikerült is. Valószínű hogy a tapival túl messze mentem. Dehát olykor szabad rosszalkodni, nem?

Remegve szálltam ki a kádból, leengedtem a vizet és szárazra töröltem bőröm illetve hajam. Ezek után lehajtott fejjel és egy kissé kuszán lépkedtem a szobába ahol Kook már várt. Az ágy szélén ült és lassan rám emelte sötét tekintetét. Lassan elé sétáltam és némán álltam. Igazából tudom mi vár rám, mégis valamiféle izgató félelem kerít maga alá. Könnyű szerrel rántott ölembe amire felnyekkentem, mivel nem számítottam tettére. Ráadásul épp rossz ponton foglaltam helyet, így merevedése egyfolytában fenekem nyomta. Legalább neki volt érkezete felkapni egy alsót. Rajtam az sem volt.

Kezei combjaimra siklottak és megmarkolták azokat. Nem tudom miért de minden érintésre hevesen reagáltam, így most is megremegtem. Pedig alig ért hozzám. Le kéne nyugodnom, túl könnyen tud rávenni dolgokra ilyen állapotban. Mármint ilyen izgatott állapotban.

Mélyen szemeibe néztem majd hírtelen ajkaira hajoltam. Vette a lapot és egyből mozgatni kezdte ajkaidt egy szenvedélyes tempót felvéve miközben én hajába túrtam. Mintha féltem volna hogy eltűnik és szerettem volna magamhoz láncolni. Eszeveszettül vágytam rá. Jelen pillanatban a közeledő vizsgák sem érdekeltek, csakis ő. A tanulás rá ér holnap.

Látszólag Kook sokkal jobban bírta ugyanis teljesen nyugodt volt miközben én már kezdtem megőrülni. Kapkodva nyúltam alsójához és húztam le róla, amire egy jól eső sóhaj volt a válasza. Megnyalva ajkaim pillantottam vágyát igencsak igazoló pontjára majd vissza szemeibe. Végig tartva a kontaktust térdeltem le lábai közé. Tudta, hogy mi a tervem így ajkába harapva figyelt. Lassan végig nyaltam tagján majd egyből mélytorokra engedtem és munkának láttam. Gyorsan mozgattam fejem és csak ekkor figyeltem fel Jungkook reakciójára. Fejét hátravetve zihált és sóhajtozott. Mellkasa hevesen emelkedett és süllyedt miközben minden izma megfeszült. Kihasználva az alkalmat, továbbra sem lassítva simítottam végig izmos hasán. Majd megtörtént. Soha nem volt még köztünk ehhez hasonló ilyen helyzetben. Élveztük a szexet de semmi érzelgős dolgot nem vittünk bele. Erre ismét sikerült összezavarnia mikor összekulcsolta ujjainkat és megszorította apró kezem. A meglepetés erejétől még abba is hagytam eddigi tevékenységem és felkaptam fejem hogy rá tudjak nézni. Miben mesterkedsz már megint Kook?

Köszönöm, hogy elolvastad!
Nagyon-nagyon régen volt új rész ami miatt szörnyű lelkiismeret furdalásom volt. Hálás vagyok azoknak akik még mindig itt vannak és várták ezt a részt.

Mostmár tényleg aktívan jönnek a részek, mivel sikerült teljesen összeszednem magam.

Köszönöm szépen azoknak is akik az előző rész után aggódtak a kommentekben. Teljesen jól vagyok már és készen állok arra hogy onnan folytassuk a könyvet ahol még annó abba hagytuk. :D

Legyen szép napotok!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 21, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

One and Only |Jikook FF.|Where stories live. Discover now