5.|Jimin|

2.9K 161 0
                                    

"Minden diák fáradjon az iskola udvarába  lehetőleg pánik nélkül."

Hangzott a hangosbemondóból az igazgató hangja. Félve Kookra néztem, aki ugyanúgy aggódhatott mint én. Kezét megfogta kezdtem az udvarra húzni, a legrövidebb utat keresve.

Az udvarra érve tudatosult bennem, hogy mi vagyunk az utolsóak akik ide érték.
-Nyugodjanak meg, egész biztosan egy félreértés történt-nyugtatta az igazgató a magyarázatot váró diákoknak.

Kook átkarokta a derekam és  kezével a nadrágomba nyúlt. Tudtam mit akar. Ki ne tudná?

-Tudod Jimin, ez jó idő lenne a lógásra.-suttogta mély hangján a fülembe, amitől megremegtem. Elkapta jobb kezem és óvatosan a kapu felé vettük az irányt, ügyelve, hogy senki ne vegyen észre minket.
A kaput átlépve futni kezdtünk.

Egy kis idő után már Jungkook házába találtam magam, a falhoz szorítva, miközben ez az angyal a nyakamat csókolgatja.

-Megengeded, hogy kipróbálják valamit?-suttogja felhevült bőrömre.
Aprót bólintottam, majd a szobája felé kezdett tolni. Durván lökött az ágyába amitől fájdalmasan felnyögtem. A fiókjához lépett, de mikor visszatért más is volt ott a megszokott dolgokon kívül. A síkosító mellett egy kis dobozka is díszelgett. Kíváncsian néztem a szemeibe, amik csak vágyat tükrözték. A tubust és a dobozt az ágy szélére helyezte majd felém mászott. Lágyan hajolt ajkaimra. Olyan óvatosan és lassan csókolta, hogy teljesen ellazultam. De ezután várt a hidegzuhany. Kezét hajamba vezetve, majd azt tépve rántotta el magától a fejem. Fájt, de valahogy mégis izgatott. Túlságosan is. Így, hogy nem volt akadálya, a nyakamra hajolt és erőszakosan szívta, majd beleharapott amitől egy óriási nyögés hagyta el nedves ajkaim.

One and Only |Jikook FF.|Where stories live. Discover now