19.|Jungkook|

1.8K 104 17
                                    

-Chim kicsim, értékelem hogy próbálsz dominálni, de úgysem mész semmire-nézek semlegesen szemébe. Mégis hogy tudja elképzelni hogy majd pont én szét rakom neki a lábaim. Én, egy domináns személy.
-Valóban?-szorítja kezét nyakam köré mire nyelnem kell egy nagyot. Komolyan ennyire naiv lenne?

Mivel alapból is csak az agyát húztam volna, most sem teszek másképp. Engedem hogy domináljon egy kicsit és miután túl messzire ment jól megbüntetem. Tökéletes terv, egy kicsit rosszabb kivitelezésben. Hiszen ki tudja mire képes egy túl domináló Jimin?

Elnyílt ajkakkal nézek szemébe majd egy kicsit felsóhajtok a kellő látszatot adva, amit ő csak csillogó tekintettel figyel. Egy kicsit megsajnáltam de hát ő akarta. Engedve nyakam szorításán ajkaival helyettesítette és miután jó pár helyen kiszívta úgy gondolta itt az ideje keményebbnek lenni. Mikor megéreztem fogait bőrömbe fúródni egy kicsit megugrottam és egy kicsit hangosabban felnyögtem. Akaratlanul is tetszett a helyzet de ez már sok volt. Ha most tovább engedem játszani akkor nem fogom tudni megállítani, mégsem teszek semmit. Fejemet hátra vetve vártam következő tettét. Bárcsak ne tettem volna. Szemeim a másodperc töredéke alatt pattantak ki amint megéreztem ujját a bejáratom körül tapogatózni. Megragadva vállat fordítok a helyzetünkön és ez láthatóan bevált. Vezető képességeit eldobva, megszeppenve néz fel rám ártatlan szemeivel. Itt az ideje hogy megrontsam őket.
-Merre tapogatunk Chim?-kérdezem mély hangon fülébe suttogva.
-Én csak...-próbál valamit kinyögni de csak némán tátog. 
-Te csak?-harapok óvatosan fülébe. Még csak az kéne hogy kiakadjon mert fáj. Bár úgyis szereti mikor fáj...
-Kiakartam próbálni.-suttogja halkan. Hangjából süt a rettegés és a vágy egyszerre. Pedig ma nem terveztem hogy lefekszünk de nagyon úgy néz ki a helyzet hogy kénytelen leszek.
-Ezek szerint elfelejtetted hogy ki az akit jól seggbe szoktam rakni.-pimasz mosolyra húzódnak ajkaim. Kicsit sajnálom, hiszen kellene egy esélyt adnom neki de nem akarok lemondani a szerepemről és szétcsapni neki a lábaim.

Némán néz fel rám és kissé úgy fest mint aki kezd beletörődni a sorsába.
-A szobában várlak-suttogom fülébe és könnyű szerrel hagyom egyedül a fürdőben. Majd most meglátjuk Chim..

Köszönöm hogy elolvastad! Remélem tetszett nektek ez rész és kicsit fellélegeztek azok akik az előző rész miatt esetleg attól tartottak hogy Jimin eldobja a bottom szerepet a történetben. 😄
Mivel a többség (vagyis inkább mindenki) boldog befejezést szeretne a történethez, így igyekszem úgy alakítani azt.

Viszont pánikra semmi ok! A könyv egy ideig nem fog befejeződni, vagyis nem kell félni hogy túl hamar vége lesz.

Legyen szép napotok!😊

One and Only |Jikook FF.|Where stories live. Discover now