12.|Jungkook|

2.1K 122 3
                                    

Elrontottam. Mindent. És most itt vagyok, egyedül az utcákat járva. Nélküle. Talán pont ez fáj a legjobban. Hogy nélküle kell léteznem.

Sohasem arról volt szó hogy kihasználjam az érzelmeit. Jimin nehezen nyílt meg másoknak. Csak a rideg és makacs rosszfiút mutatta. Jöttem én és sikerült elérnem hogy megbízzon bennem. Viszont sikerült elérnem azt is hogy csalódjon bennem.

Sosem tekintettem úgy rá mint egy barátra. Már réges rég kiszemeltem magamnak, csak olyan lehetetlennek tűnt, hogy valaha is a közelébe kerüljek. Távolinak tűnt. Elrontottam mindent. Most ott van neki a barátja vagyis fogalmam sincs mikor tudnék vele kettesben beszélni.

És ekkor ugrott be egy meghívás. Múlt héten meghívtak egy partiba. Nem, nem fogom a barátom alkoholba folytatni. Az elméletem egyszerű .
Nagy buli, alkohol, drog, motrok, rosszfiúk. Jimin.

Bár a legtöbb ember nem hinné el, hogy valóban elmegyek egy ilyen "eseményre". Senki sem gondolná hogy izgatnak a bulik. Mert valóban nem izgatnak. Viszont most itt az idő hogy lecseréljem az inget és a farmert valami lazábra és elmenjek egy ilyen estére.  

•°•°•

Szívem eszeveszetten zakatol ahogy a kocsimmal leparkolok a ház előtt. Baekhyunék jó nagy bulit csaptak. Egy ilyet Jimin ki nem hagyna.

Kiszállok az autóból. Tisztában vagyok vele, hogy megjelenésemmel lőttek a jó híremnek, de a szerelmemért mindent. Fekete hajam hullámos tincsekben lóg szememben és egy bőr dzsekit viselek, fekete pólóval és szintén sötét bőr anyagú nadrággal.

Belépve azonnal megcsapott az alkohol szag. Alkohol, cigi, fű. Tényleg minden van itt. A zene fülsüketítően hangos volt én pedig keresésbe kezdtem. A házat már megtöltötték az emberek mivel hogy később jöttem. Sehol senki. Vagyis inkább sehol senki aki érdekelne. Jiminnek nyoma sincs.

Csalódtam magamban. Pedig teljesen elhittem hogy itt lesz. De ha már itt vagyok, úgy döntöttem kipróbálok pár italt.

Jimin szemszögéből:

Boldogan heverészek a kanapén. Egész nap Taeal voltam amit nem bántam meg. Kellenek az ilyen napok is, mikor az ember csak a barátjaival lóg.

Csendes pihenésem Baekhyun telefon hivása törte meg.

One and Only |Jikook FF.|Where stories live. Discover now