6.rész

5.7K 155 0
                                    

Aztán elindultunk be a hatalmas házba, biztos valamelyik egyetemista háza, vannak akik kint beszélgetnek vagy inkább rikácsolnak, bent alig lehet átvágni a tömegen. Ekkor Elena megfogta a karom és magához fordított.
- Te látod ott azt a fiút, aki azzal a két cafkával smárol? - mutatott hosszú fekete körmével oda
nekem meg elállt a lélegzetem, az a fiú volt az aki belém kötött az órán - Mivan vele?
- Na ő Scott akiről Tyler beszélt, őt kerüld el,és azokat is akikkel lóg.
-Nem kell kétszer mondanod - Bólintott, és elment. Én meg megyek és keresek valami innivalót, itt csak alkohol van meg víz?
Jó egyet iszok abból nem lehet semmi, öntöttem magamnak egy piros pohárba.
Ekkor valaki megfogta a vállam, hátra fordultam és láss csodát kivolt az!
-Nahát, téged látni anélkül a stréber nélkül ? - mondja mosolyogva.
- Ő legalább nem egy szánalmas partyn, smárol két olyan csajjal akik annyira bevanak állva hogy egy majommal is csókoloznának -mondtam bele az arcába, de még mindig nem hagyta abba a nevetést, ezért megfogtam a poharam és el akartam menni ekkor megfogta a csuklóm, -Engedj el most!
- Gyere játsz velünk - mondta én meg nem értettem hogy mit akar ezért el nevettem magam, szerencsém hogy becsicsentettem ezért nem zavart hogy meg mindig fogta a csuklóm. - Összekeversz azokkal - és mutattam a nappaliban elterülő fel csúszott szoknyás lányokra, és elmentem a konyhából, komolyan mit gondol magáról? én játszani velük ? mi lenne ha mégis játszanék, ekkor elindultam a nappaliba és megtaláltam azt a bandát akit elkéne kerülni de én mégsem teszem.
Mikor oda értem Scott felállt a kanapérol, és rám mosolygott. -Na mégis ? -olyan szép a mosolya és ahogy barna vagy fekete haja nem tudom eldönteni annyit ittam, a homlokára hullik. Jézus Jess gondolkodj !!!!
- Olyan unalmas ez a buli, hogy nincs jobb ötletem. - ekkor elnevette magát és leültünk a társasághoz, ami 3 fiúbol állt és 2 lányból.
-Komolyan iszol vagy mersz? az a felelsz vagy mersz egy olcsó változata? - Nevetem el magam amikor azt hiszem Daniel megemlítette a játék nevét.
- Nyugi, jó játék! - mondta a mellettem ülő csaj akinek a neve, kelly de nem tudom pontosan.
- Oké, én kezdem, Tom csókold meg Kellyt! - Adta ki a feladatot Linda,aki szerintem a legnagyobb ribanc itt. Lement még néhány kör engem egyszer sem hívtak ki. - Jessica, szivj bele a spangliba - mondta Daniel.
- Inkább iszok, nem vagyok füves - ekkor rám nézett Linda és elnevette magát, - Ahh nem kell itt játszanod a jó kislányt, nem unja ezt még az összes csaj? - ez hogy mer velem így beszélni?
- Nem játszom meg magam, bár neked lehet úgy tűnhet mivel nem mindenki olyan erkölcstelen, füves ribanc mint te! - Else hiszem hogy ezt kimondtam lehet hogy a 7 pohár alkoholtól volt, de Linda felfogta amit mondtam elkezdett ordítani.
- Én legalább nem játszom a szende kislányt, bár igazad van nem is játszod mivel anya meg apa pici kislánya soha semmi rosszat nem csinál, csak közbe meg egy perverz kurva!
Na nekem itt lett elegem! mit képzel ez az utcai magáról? feláltam és beleköptem az innivalómba, és utána rá öntöttem.
- Ne keverj össze magaddal, szánalmas ribanc!

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now