13. rész

4.6K 114 0
                                    

Mi a faszért kell nyalizni? - kérdezte nekem meg leesett az állam miért nem lehet normálisan beszélni? csak bolintotam és Scotthoz fordultam, aki mellettem terült el a kanapén. - Most szeretnék indulni. - mondtam, ridegen és érzelem mentesen. - Rendben csak felszaladok valamiért.- mondta és ezzel felindult a lépcsőn, én meg Elenához fordultam, aki éppen Tom-al nevetgélt.
- Jösz Elena? - kérdeztem de inkább mondtam mint kérdeztem, rám se hederített. - Halló, hozzád beszélek! - mondtam, és ekkor befejezte a nevetést és undorodva rám emelte a tekintetét mint aki sziveséget tesz. - Jessica , nem látod hogy jól elvagyok? azért mert neked folyton drámáznod kell, engem igazán kihagyhatnál belőlük. - és ezzel vissza fordult, nagyon rosszul esett azt hittem van egy igazi barátnőm, de mégsem. - Rendben - és indultam is ki, éreztem hogy könyeim elárasztják az arcom, lerogytam a verandára és engedtem had vigyen magával a szomorúság, így ültem nem tudom mennyi ideig amikor valaki elém guggolt. - Jess, mi történt? - kérdezte és közben kezével felemelte az arcom hogy nézzek rá. - El...Elena, azt mondta hogy... hogy elhiszi hogy drámázok, de hadjam őt ki. - mondtam , és ő csak figyelt, aztán rám mosolygott. - Jess, kérlek nézz rám - ekkor bele néztem gyönyörű szemébe, ami rabul ejtett. - Te vagy a legjobb barátnő akit valaha láttam , ahogy kiáltáll érte Tyler- el szemben is, előbb vagy utóbb ő is belátja, ne sírj ezért - mondta kedvesen és megölelt, én pedig a nyakába fúrtam az arcom, máskor ezt nem tudnám mivel magasabb nálam, de most guggol és így majdnem egy magasak vagyunk. - Tényleg igy gondolod? -kérdeztem tőle és kezdtem megnyugodni, nagyon jól esett az ölelése. -Persze Jess, de most már gyere haza viszlek. -mondta majd fel segített és be ültünk az autóba. Egész úton nem szóltunk egymáshoz.


Mikor megérkeztünk, nem akartam még nélküle lenni, nagyon jól éreztem magam a társaságában. -Nincs kedved... tudod.. feljönni ? - NEM LEHET IGAZ!OLYAN HÜLYE VAGYOK, TÉNYLEG FELHÍVTAM MAGAMHOZ ? Ekkor elmosolyodott. - De,szívesen - mondta, majd elindultunk a szobámhoz. Amikor beértünk csak leültem az ágyamra és intettem neki jöjjön ő is. Nem tudtam mit mondjak, kicsit zavarban voltam mivel ott ült mellettem 2 centire, csak ránéztem és láttam hogy ő is engem nézz, így bámultuk egymást mégegy darabig, majd én szakítottam meg a szemkontaktust. - Nem zavar hogy Linda valamelyik nap Tylerrel, most meg egy másik srácal van? - néztem rá, mire értetlenül nézett rám, miért nem ismeri el hogy járnak? eddig is sejtettem, de most már bisztos vagyok benne. - Miért zavarna? pont leszarom hogy kivel kefél. - Egy kicsit elfintorodtam mikor nyersen kimondta azt a szót, tudom furcs hogy valamelyik nap még ribancoztam, most meg zavarba jöttem ettől az egy szótól. - Pedig nekem úgy tűnt, de ha nem hát okés nem az én dolgom. - Ekkor megfogta a kezem,és teljesen oda fordult hozzám, térde az én combomhoz simult. - Jess, nekem más lány tetszik, Linda csak egy ribanc. - Ki tetszhet neki? Jézusom lehet hogy Elena ? Én meg elkezdtem érteni valamit iránta, nem fogok magamnak tovább hazudni, tényleg kedvelem najó talán nagyon kedvelem, de ez semmit sem jelent mivel neki más tetszik. Nagyon elszomorított, de nem fogom kimutatni, énis egész testel oda fordultam hozzá. - És kicsoda az a nagyon szerencés? - nevettem gúnyosan, ám ekkor rám mutatott, aztán én is saját magamra mutattam ezzel megkérdezve hogy tényleg rám gondolt- e, pedig tudtam hogy igen, ekkor csak bólintott. Most mit mondjak? mit szoktak ilyenkor csinálni? de szerencsére vagy nem, megszólalt a telefonom, ő pedig oda nyújtotta az asztalról. Magánszám, felvettem.
- Jessica? - kérdezte Linda, ajajj ez nem lehet jó. Scott megfogta a kezem, ezzel jelezve hogy mondjam el, én pedig tátogtam hogy Linda, és ő is csak meglepődött. - Igen, mit szeretnél?
- Elena, nagyon berúgott, és nem tud haza menni, érte tudnál jönni. - Legszívesebben rávagtam volna hogy nem és oldja meg de mégsem tettem. - Igen indulok, addig figyelj rá.
-Elena? - kérdezte, én pedig indultam volna de megfogta a csuklóm. - Jess, tudnom kell hogy hányadán állunk! - mondta én meg azt hittem hogy kikerülhetem ezt de mégsem, csak nézz rám és várja a választ szemében pedig reményt vagy valami hasonlót látok. Nekem is tetszik, de tudnék vele járni? nem hiszem.
- Figyelj Scott, nem fogok hazudni kedvellek de nem tudnék még veled járni, mert meg nincs meg az a bizalom. - mondtam lassan, és érthetően. - Akkor ha jobban megismerjük egymást lehet róla szó? - kérdezte és láttam az örömet a szemében. - Igen...- nem tudtam folytatni mivel oda nyomott a falhoz, és vadul csókolozni kezdtünk, közbe én a hajába fontam ujjaim, ő a mellemre tette kezét én pedig kezdtem egyre gyorsabban venni a levegőt, de rajta is észre vettem. Ágyékát a csipőmhöz nyomta, éreztem egyre keményedő férfiasságát. Ekkor mégjobban lángra gyúlt benne a tűz, ekkor felkapott én pedig a lábamat dereka köré fontam, továbbra sem hagytuk abba a csókolózást. Eszméletlen volt, életem legjobb pillanata , és csak többet es többet akartam minden alkalommal. Ekkor ráfeküdtünk az ágyra, levette a blúzomat és elkezdte csókolgatni a nyakamtól lefelé egészen a mellemig. Ám ekkor valaki kopogott.
- Ahj baszameg - mondta idegesen, légzése olyan volt mindkettőnknek mintha egy maratont futottunk volna le. Gyorsan felvettem a blúzom, de egyre jobban kopogtak. - Megyek már. - üvöltötem ki. Ám amikor kinyitottam az ajtót, az egész múltam állt ott.

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora