12.rész

4.8K 119 2
                                    

Mikor kiszálltam eszméletlen panoráma tárult elém, én pedig leültem Scottal egy padra.
- Jessica, kérdezhetek valamit? - mondta miközben közelebb csúszott, nagyon idegesít miért akar jópofízni? Inkább csak bámultam a szép tájat és azon gondolkodtam van-e még valaki rajtam kívül aki most éppen ilyen szarul érzi magát mint én, nem hiszem.
- Jessica, most történetesen mi is a problémád?
- Az hogy nem értem miért akarsz itt jó pofizni mikor mind a ketten tudjuk hogy ki nem állhatjuk egymást. - hadartam és a végére már elvékonyodott a hangom.
- Ez nem igaz, én kedvellek csak azt nem tudom te miért gyűlölsz már az első perctől fogva! - látom rajta hogy kezdi elveszteni a türelmét, nehogy már meg ő legyen kibukva!
-Oh elmondjam akkor? - bólintott - Mert egy kicseszett szoknya pecér vagy, ide hozol a menő sportkocsiddal, egy olyan helyre ami gyönyörű de elég szánalmas hogy ezzel- mutattam körbe - és egy mekivel akarsz lefektet... nem tudtam folytatni mivel két mézédes ajak tapadt a számra, először nem akartam vissza csókolni, de énis vágytam rá.
Mikor abbahagyta rá kellet jönnöm hogy élveztem, sőt oltári volt.
- Látod Jess, milyen jó volt ? - kérdezte perverz mosolyal a szája szélén.
- Nem volt az mivel rám erőszakoltad.
- Meddig akarsz hazudni? nem csak nekem hanem magadnak is? - igaza volt
- Holnap, át jösz? jön pár haverom hozd Elenát is!
- Jó, kétfeltételel! - mondtam miközben az ujjam a melkasának nyomtam.
- Hallgatlak!
- Tyler nem jön, és értünk jösz és haza is hozol amikor csak én úgy döntők
- Rendben, hányra jöjjek érted?
- Mondjuk, 7?
- Ott leszek.





Mikor visszaértem a kolliba izgatott lettem, a holnap miatt. Ekkor jött egy üzenetem:
Scott: Jó volt ma veled.
Jess: Bárcsak énis ezt mondhatnám.
Scott: Az lehet hogy nem ezt mondod, de ezt gondolod! - Sajnos igaza van, és mivel nem is tudtam erre mit írni inkább kikapcsoltam a telefonom és el aludtam.




A mai nap hamar elment, Elena 5-re jön át és eggyüt készülünk el. És meg is jött.
- Szia csajszii! - öleltem meg
- Hello, mit veszel fel? - kérdezte és közben lepakolta az ágyamra szerintem a fél gardróbját.
- Csak egy farmert, és egy v kivágású lilla pólót, te?
- Te tudod, én a sárga overálom és a fehér trikómat. Elkészültünk, és dögösek voltunk mind a ketten. Ekkor csörgött a telefonom.
- Hello? - kérdeztem
- Szia Jess, itt vagyok.
- Megyünk! - ezzel letettem és Elena nem bírta ki hogy ne kérdezősködjön amíg kiérünk.
- És mivan Scottal?
- Semmi, mi lenne?
Ekkor be ültünk az autóba, és Scott csak egy fekete pólóban és egy hasonló színű nadrágban volt. Szó nélkül indult is.
- És ez egy party? - kérdezte Elena
- Nem, csak itt lesz pár haverom.
- Oh az más. - lepődött meg, a hátsó ülésen.
Mikor oda értünk, nem volt tele az udvar részeg egyetemistákal, és nem is ordított a zene. Egy nagyon modern szürke ház volt, ami rohadt jól nézett ki.
- Itt laksz? - kérdezem tőle mire bólintott és kinyitotta az ajtót, és ekkor egy gyönyörű púder színű nappaliba érkeztünk ami egybe volt nyitva a hatalmas konyhával.
Ekkor kiszúrtam 4 srácot, és mellettük ült 3 csaj, és Linda neee légyszi erről nem volt szó, mérgesen néztem Scottra, aki csak elmosolyodott és megvonta a vállát.
- Scott, azt nem mondtad hogy ilyen jó csajok. - Szólalt meg az egyik.
- Oké, elég lesz, Brad. - Szólt rá Scott erélyesen.
- Nyugi tesó..
Ekkor helyet foglaltunk, és persze mit csinál 10 egyetemista, hat persze hogy felelsz vagy mersz. - oké kikezdi? - nyávogott bele Linda.
- Kezdem, te - és mutatott Elenára. - csokóld meg Luke-ot. - Adta ki a feladatot az hiszem Martinnak hívták. Mikor le ment pár kör,nem is tudnak jó feladatokat adni. - Jessica, menj át a másik szobába Scottal 10 percre.- na baszki, Elena miért csinálod ezt velem? néztem rá könyörögve, de nem akartam besülni, ezért felálltam, nyújtottam a kezem Scott felé, aki meg is fogta, olyan jó érzés volt ahogy megfogta a kezemet. - És ilyenkor mit szoktak csinálni? - kérdeztem mivel halvány lila gőzöm sem volt. - Háát, te mit gondolsz? - leültünk az ágyra és közelebb hajolt, egyébként énis vágytam arra hogy megismételjük azt a csókot, ezért közelebb hajoltam arcunk majdnem össze ért. - Azt hogy sok a duma. -mondtam és megcsókoltam, majd egy halk nyögést hallotam, keze elindult a hallántékomtol egyre lassabban a nyakamon keresztül, a mellemig és itt volt elég, nem fogok lefeküdni senkivel egy rohadt bulin az istenit mit gondoltam? pedig tudtam hogy ez következik. - Sc.. Scott elég. - szakítottam meg a csókot, ekkor láttam hogy ajka felduzzadt a csóktol. - Uhh Jess ez isteni volt - mondta majd megnyalta a száját. Majd elindultunk visszafelé, én meg többet akartam.
- Nahát végre, azt hittem hogy már felfaltátok egymást - nevettet az egyik srác akin Linda csüngőtt. - Kuss Matt. - szólt neki Scott.
- Ahhj hagyjátok már, ez csak egy csók volt folytassuk. - Csapta össze a tenyerét az egyik csaj. - Te jösz Jess - emlékeztetett Matt, oh basszus ez így nem jó ki legyen az és mit mondjak? - Linda felelsz vagy mersz?
- Felelek. - válaszolta mintha meg akart volna lepni, de én nem akartam bunkó lenni mivel nem csinált most semmit. - Mit akarsz csinálni az egyetem után? - ekkor jött a válasz amit soha nem hittem volna...





Neharagudjatok ez tényleg irtó hosszú rész lett♥️

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now