24.rész

3.1K 86 0
                                    

Pár percel később meg mindig ott áltunk, és csak néztünk egymásra. - Jess, nálam folytathatnánk ezt. - mosolygott, és közben az egyik tincsemet csavargatta. Énis vágytam erre de arra viszont nem hogy énis az egyik legyek a sok közül.
- Scott, nem hiszem hogy ez jó ötlet. - mondtam és közben elhúztam a számat.
- Rendben akkor csak gyere át. - mosolygott még mindig olyan szexi volt.
- Filmezni ugye? - nevettem fel mire csak mosolygott és közben valamit nagyon nézett az arcomon. - Jess, csak egy esélyt adnál mindent bebizonyítanék. - nem tudom hogy miért de valamiért mégis belementem. - Hányra jösz értem? - vigyorogtam rá, nem tudom miért de nagyon jó kedvem lett. Ahogy kimondtam egyből ő is mégjobban vigyorgott, úgy nézhetünk ki mint a bolondok akik egymásra vigyorognak.
- Hétre átmegyek okés?
- Okés, de ha elkésünk az óráról nagyon megbánod! - nevettem el magam és elindultunk az órára. Fogalmam sincs mi lesz ma este de nem is akarok semmire gondolni csak arra hogy minél többször csókolozunk egyre többet akarok.



Este fél hét van, én már készen vagyok. Csak egy egyszerű a-vonalú szoknyát vettem fel a fekete selyem blúzomal, amihez egy magassarkút vettem fel egy fekete harisnyával. Mivel maradt még időm ezért gondoltam begöndörítem a hajam, és közben azon gondolkodtam hogy ez most egy randi vagy csak tényleg le akar fektetni? Nem volt több időm gondolkodni mert csörgött a telefonom.
James volt az, ahhj valami tényleg közbe jön, végül nem vettem fel jobb lesz ez így.Gyorsan felkentem a piros rúzst, és a fekete táskám magamra kaptam, majd indultam le. Ott ült ugyanabban az autóban amivel akkor jött amikor múltkor randiztunk, istenem mintha több éve lett volna. Ahogy meglátott és szokásához híven átnyult az ülésen és kinyitotta az ajtót. Én pedig beültem, rajta csak egy fehér póló volt rajta egy fekete nadrágal.
- Szia - köszönt majd megsimította az arcom, majd közelebb hajolt és egy csókot lehelt a számra, én pedig egyből vissza csókoltam de rájöttem hogy nem ez legjobb hely erre, ezért lassan elhúzodtam. - Ez nem hiszem hogy jó ötlet itt mert bárki megláthat. - mondtam, miközben alig bírtam uralkodni magamon. - Igaz. - mondta majd be dugta a kulcsot és elindult az autó. Egész úton szinte tapintani lehetett a vonzalmat, amit egyre nehezebben viseltem. Viszont, lehet csúnya de jobban érzem magam Scottal mint eddig bárkivel. Mikor oda értünk egy nagy emeletes házhoz inkább hasonlított a hilton hotelhez mintsem Scott házához. Már a garázs sokkal modernebb volt mint az egész kollégium. Amikor sétáltunk oda a lifthez Scott megfogta a kezem és az ujjainkat összekulcsolta. A lift is valami csodálatos volt, a tükör részében láttam hogy tényleg jól nézünk ki mind a ketten. Scott végig engem nézett, és egy percre sem engedte el a kezem. Mikor felértünk azt hiszem a 26. emeletre egy csodálatos nappali fogadott, oda fordultam Scotthoz aki éppen a villanyt kapcsolta fel az előszobában. - Scott vedd le cipőd. - mondtam neki félig nevetve. - Igenis asszonyom. - mondta ő is nevetve. Majd oda ment a konyhába és egy üveg bort vett ki a hűtőböl és két poharat a szekrényből. Én addig leültem a kanapéra. - Milyen udvarias vagy, leitatsz mi? - kérdezem amikor éppen öntötte ki a poharamba a bort. - Jessica! dehogyis sosem csinálnék olyat! - mondta viszonylag komoly arcal, de én láttam hogy félig mosolyog, majd ő is leült mellém. 4 pohár bor után már kezdtem feloldódni, énis és Scott is már a hasunkat fogtuk a nevetéstől, amikor Scott végigsimitott a karomon majd én oda másztam és beleültem az ölébe. - Jess, mit akarsz? - kérdezte mosolyal az arcán. - Téged. - megártott a bor és már nem is érdekelt semmi csak az hogy kívánom őt. Ezért bele markoltam a hajába és megcsókoltam, ő közben a csipőmet simogatta. - Jess, akarlak. - lehelte bele a számba. Ekkor felemelte a testemet én pedig a dereka köré fontam a lábam. Ő felállt és elindult a szoba felé, közben a szánk egy pillanatra sem vállt el. Mikor a szobába értünk és lerakott az ágyra levette a blúzomat, és a mellemet kezdte el nyalni jézusom alig bírok uralkodni magamon. - Scott, kérlek... - elnémított egy csókkal. Scott levette a polóját és a nadrágját is. Levette a szoknyámat és közben a belső combomat csókolgatta,
majd felém feküdt és megtámaszkodott a fejem fölött a könyökén. Közben csókolgatta a nyakam én pedig a hajába túrtam. Amikor az ágyékát a csípőmhöz szorította a harisnyán keresztül, nem bírtam visszafogni magam és egy nyögés jött ki a számon. -Baszus, Jess nem bírom visszafogni magam. - mondta epésen,miközben egyre gyorsabban nyomta hozzám az egyre keményebb ágyékát. - Scott kérlek.. - nyögtem a nyakába. - ekkor Scott felült és levette rólam a harisnyát. - Olyan dögösen nézel ki Jess. - nyögte a hasamba, majd tovább csókolgatta egyre feljebb, majd levette a melltartómat, és a bugyimat. Majd ő is levette a boxert és a térdem közé hajolt.
Le hajolt és a nyakamba temette az arcát én pedig a hátába martam. Majd amikor belém hatolt, olyan érzés volt mint még soha. - Ohh Jessica olyan szűk vagy. - mondta a nyakamba. Egyre gyorsabban mozgot majd mind a ketten elértük azt a pontot amikor nem birtuk tovább és mind a ketten hanyat feküdtünk. Ám elnyomott az álom túl hamar.

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن