Karácsonyi Különkiadás 3.rész

2.3K 66 1
                                    

Mikor Sofi elaludt végre neki kezdhettem az ajándékoknak. Persze Scott is lefeküdt aludni, mert szerinte nem tudnak Sofival egymás nélkül aludni. Ahogy ültem a földön a csomagoló papírral a kezembe eszembe jutott hogy mikor én voltam gyerek mennyire a karácsony fának. Anyáék mindig sok ajándékot vettek de mégis megtanították nekünk Michaelel hogy nem az a legfontosabb. Mi nem vettünk Sofinak sok ajándékot mivel még nagyon pici, és amúgy is rengeteg játéka van otthon. Csak egy nagy lila póni lovat kapott, ami nagyon cuki mert tényleg megy magától, persze még most nem tudja használni de biztos vagyok benne hogy imádni fogja egy picit később. Scott nak én egy focimeccsre vettem neki jegyet, mivel tudom hogy szereti. Nem mondtuk meg egymásnak hogy mit vettünk, de nem is nagyon érdekel engem legalábbis. Mikor végre becsomagoltam az ajándékokat oda raktam a többihez amiket Scott már oda rakott. És végre énis mehetek aludni, mivel már mindent meg főztem és a sütik is készen vannak.
Ahogy benyitok a szobába a világ legtündéribb képe tárul elém. Scott mögött alszik Sofi és a válla felett pihenteti a kis kezét istenem hogy lehetnek valaki ilyen cukik. Ügydöntők hogy mivel nem akarom megzavarni ezt a cukiságot inkább viszek egy plédet és lefekszem a kanapéra.

❄️
Amikor ki nyitom a szemem a hálószobában találom magam, és Scott fekszik az egyik oldalamon Sofi pedig a saját ágyában. Próbálok úgy megfordulni hogy ne ébresszem fel Scottot ami sajnos nem sikerül. Mivel kinyitja a szemét, és rám mosolyog. Annyira imádom a reggeleinket, ahogy őt látom meg először.
- Jóreggelt. - mondja majd egy csókot nyom a számra.
- Neked is. - mondom majd sajnos nem tart tovább az idilli pillanatunk mivel Sofi felébredt. Kiszálltam az ágyból és kivettem őt majd elindulok vele a konyhába, nem mondom szeretek anyuka lenni de rohadtul nehéz. Éppen az ülőkébe rakok be Sofit amikor Scott jelenik meg pizsamában. Oda hajol a konyha pultra mosolyogva.
- Bontsuk ki először az ajándékokat. - mondta majd oda jött és Sofit kivette a székéből majd elindult a fához, én pedig azt sem tudtam hogy mi van mert úgy beszéltük meg hogy előbb eszünk majd ajándékozunk. Amikor leültem a kanapéra a fa alatt rengeteg ajándék lett, amit gondolom Scott rakott oda.
Sofival kinyitottuk az összes ajándékot, viszont Scott akkor oda nyújtott nekem egy kis dobozt, biztos valami fülbe való van benne. Mikor kinyitottam a kis dobozt, egy gyűrű volt benne, nem is tudtam felfogni először hogy mi van.
Scott rám nézett és letérdelt elém.
- Szerelmem, köszönöm hogy megajándékoztál egy gyönyörű kislánnyal, és hogy itt vagy nekem. Te vagy a legnagyobb ajándék az életembe. Jessica Hamlin hozzám jönnél feleségül? - nem bírtam megszólalni mert úgy zokogtam mint egy óvodás, és csak hevesen bólogattam.
Majd oda hajoltam hozzá és megcsókoltam.
- Szeretlek . - mondtam mire meg szorosabban ölelt.
- Szeretlek . - mondta majd újra megcsókolt.


                 Boldog Karácsonyt ♥️♥️♥️
Ezzel az utolsó karácsonyi résszel kívánok nektek kellemes ünnepeket. Imádlak titeket ♥️

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now