19.rész

3.6K 89 0
                                    

Mikor beléptem Elena szobájába egyből elfogott az üreség érzése. De tartanom kellet magam a tervhez. - Nyugodtan pakolj ki, nézd ide rakhatod a cuccaid - mutatott az egyik szekrényére. Miután bepakoltam Elena elment fürödni utána énis vele tartottam. Mikor ágyaztunk be jött egy üzenetem.
James: Kicsim, nagyon hiányzol. - Nem válaszolok hadd tudja meg csak énis hogy szenvedtem! Tudom gonosz vagyok de nem tudok így élni vele úgyhogy nincs bizalom.
Amikor lefeküdtünk Elena Shawn-al beszélt aki szintén a focicsapat tagja. Folyamat csipog a telefonom.
James: Kérlek tudom hogy elbasztam de szeretlek.
James: Jess nélküled nem tudok se aludni, se semmit nem tudok nélküled csinálni.
James: Hiányzol.
James: Nem akarok senki mást csak téged.
James: Ugye fogsz még hazajönni? -
Istenem, újra elkapott a sírás nem is olvasom tovább. - Jézus Jess mi a baj? - kérdezte Elena felém fordulva, én csak oda dobtam neki a telefont. Arcán először azt láttam hogy milyen cuki, aztán elfintorodott. - Mivan? - és kaptam ki a kezéből a telefont, ekkor láttam hogy James hát szépszóval olyan üzeneteket írt amik hát intim üzenetek. - Basszus bocs Elena nem olvastam tovább, jobban is tettem. - pirosodtam el. - Ugyan, ez inkább vicces mint kínos. - mosolygott majd mind a ketten lefeküdtünk, és elnyomott az álom.


Reggel először azt sem tudtam hogy hol vagyok, majd hatkor ugyanúgy mentem futni.
Jól esett kicsit csöndbe lenni és csak futni, direkt más útvonalon futottam hátha nem futunk össze. Majd mikor visszaértem a szobába úgy döntöttem hogy elindulok inkább edzésre mivel nem fogom miatta kihagyni.
Mikor beértem rájöttem hogy hibát követtem el mivel jó idő van ezért a focipályán gyakorolunk, remek!
Mikor átöltöztem és indultam ki láttam ahogy a fiúk már futnak ezért nem is néztem oda.
Nyújtás közben hallotam ahogy Luci és Amanda arról beszélnek milyen hasa van Spencernek, erre csak forgattam a szemem nem is helyes. Mikor befejeztük már alig vártam hogy beérjek de ekkor valaki megszólított. Mr. McCray a focicsapat edzője mit akar tőlem ?
- Jessica lehetne egy perce rám? - kérdezte miközben összevonta karjait maga előtt.
- Persze
- Nem tartozik rám hogy mi van maguk között Mr. Whittenel de a srácok azt mondták hogy maga miatt nem jött edzésre tud valamit erről?
- hogy mi a fene?
- Nem, de beszélek vele.
- Azt megköszöném, viszlát! - majd elment
Mivan miattam, mi közöm van nekem ehez?
Beszélnem kell vele.
Miután átöltöztem üzenetem Elenának hogy később megyek. Mikor indultam fel a liftel a szívem vadul vert, meg jó hogy nem hagytam ott a kulcsokat. Be nyitottam, és James ott ült a kanapén egy fehér pólóban amin mindenféle folt volt, mackója is tiszta maszat volt. A lakásról inkább nem beszélek. Ahogy beljebb léptem, egyből észre is vett. Felállt majd pár méterrel előttem megállt. - Jess, szia - mondta úgy mintha nem hinné el hogy ott vagyok, szemei alatt sötét karikák árulkodnak az éjszakájárol. - Miért nem voltál ma edzésen? - kérdeztem és próbáltam erősnek tünni. - Ezt honann tudod? - kérdezte meglepve. - Nem az a fontos, egyébként Mr. McCraytől.
- Csak nem volt kedvem bemenni.
- Ahha akkor ha jól értem ahhoz van kedved hogy a tévé előtt retkes ruhában pizzát zabálj? - ordítottam rá, annyira sajnáltam de tudtam hogy nem bírom tartani magam szeretnék már vele lenni ebben a lakásban.
- Jess amióta nem vagy itt úgy érzem nincs értelme hogy éljek. - suttogta fájdalommal a szemében.
- James, nem bízom benned bármikor megtörténhet ez én pedig nem akarom.
- Jess, megígérem hogy soha többé nem lesz ilyen!
- Ja ha ígéred az más - mondtam gúnyosan.
- Tudom, hibáztam de adj még egy esélyt. - Nem tudom mi legyen félek belekezdeni újra.
- Jó rendben. - mondtam mosolyogva majd megölelt, fura szaga volt de az illatát amit imádok így is lehetett érezni.
-Köszönöm Jess, - mondta kivillantva tökéletes fogsorát. Megcsokólt testemet a falhoz szorította. - Kivánlak - lehelte bele a számba.
Felemelte a csipőm majd bevitt a szobába és lefektetett az ágyra. Levettem a felsőm, majd a nadrágom is. Az ő polóját is levettem ő meg a nadrágját. Közben nem hagytuk abba a csókolozást, egyre jobban kívántam őt. Nyelve egyre lejjebb halatt majd elérte a mellem, és ekkor egy apró nyögés hagyta el a számat.
- Kérlek James. - nyöszörögtem, majd felnézett leszállt rólam és benyúlt az éjjeli szekrénybe majd feltépet egy csomagot és felhelyezte.
Felém hajolt, én a hátára raktam a lábam, és amikor belém hatolt és egyre gyorsabban mozgott. - Ohh bébi. - nyögtem majd hajába turtam. Éreztem ahogy közeledek a csúcshoz majd ahogy gyorsít a tempón egyre mélyebbek lesznek a mozdulatai, érzem ahogy lent egyre növekszik a beteljesülés majd egy végtelen jó érzés tölt el, ahogy őt is. - Jess, basszus. - mondja majd lefekszik mellém és egy csókot nyom a fülem mögé.
Végre a mai éjszaka jól alszom.

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now