33.rész

2.7K 78 1
                                    

Amikor kiléptünk a terasz ajtón, óriási meglepetés várt mivel nem csak Marie néni volt ott hanem az egész család, de szó szerint az egész. Ekkor Elizabeth nagyi oda jött és megölelt majd Scott-ot is, igaz hogy már 63 éves de meg mindig ragyog a nőieségtől.
-Jessica aranyom igazi nő lettél.- mondta mikor oda vezetett minket az asztalhoz, ahol mindenki sorban köszönt, én Scott mellé ültem a nagyival és a papival szembe, Scott másik oldalán Kylie ült a 14 éves unokahúgom aki ritka szép lány volt aranyszőke haja hullámosan omlott a vállára, mellé még egy rózsaszín szatén ruha volt rajta, egyébként nagyon jó kapcsolat volt közöttünk bár szerintem Marie néniék túlságosan elkényeztetik. Az én másik oldalamon Kyle ült apa testvére, aki tipikus nőcsábász van egy ultra nagy vállalkozása ami szerencsére nagyon jól megy neki, bár igaz hogy 32 éves mégis olyan mintha a bátyám lenne mivel nagyon jó kapcsolatban vagyunk.
Kyle mellett apu ült akin már láttam hogy készül fejben pár kérdést feltenni, apu nagyon jó ember és tudom hogy jól kijönnek majd Scottal. Apu egyik oldalán anya ül aki most érkezett vissza a konyhából. A másik oldalán anya szülei ültek, ők a világ legjobb nagyszülei emlékszem amikor kicsi voltam mindig a szomszéd kislányal játszottunk a mama epres kertjében, kicsiként az volt a kedvenc helyem, pedig ők egy hatalmas 4 szintes villában laknak, mégis a kert volt a kedvenc helyem. Mellettük anya másik testvére ült Isla néni a férjével Jasonal és Christianal a velem egyidős ritka bunkó fiával, Isla néniék teljes szabadságot adnak a fiúknak aki élvezi ezt és a pénzüket is, egyébként nagyon szeretem Christiant mert a családdal nagyon ritka rendes és törődő de tudja hogy megőrülnek érte a lányok és kiishasználja ezt, olyan tipikus gazdag helyes pasi aki rohadt bunkó, persze az apját nem érdekli semmi ami nem a pénz és a csajok, igen Isla nénit szemrebbenés nélkül megcsalta többször is, de természetesen próbálják a tökéletes család látszatot kelteni de közel sem azok. Ekkor oda fordultam apáekhoz mert nem láttam Caroline néniéket.
- Apa Carolinék hol vannak? - mondtam mire kedvesen oda fordult és láttam hogy kényes téma upsz.
- Hannával történt egy kis baleset. - mondta majd tovább folytatta az ebédet, ami töltött hús volt 4 féle körettel.
- Kincsem inkább meséljetek mióta vagytok együtt? - kérdezte anya mosolyogva, mire én oda fordultam Scotthoz aki csak nyugodtan ette az ebédjét majd anyára nézett és elmosolyodott.
- Lassan két hete asszonyom. - mondta mire elmosolyodtam
- És hol ismerkedtetek meg? - kérdezte Marie néni, mire Scottra néztem kérdőn hogy mondhatom-e, mire bólintott.
- Az egyik buliban. - mondtam mire Scott fuldokló hangot adott ki mire mindenki rá nézett beleértve engem is, mire csak kérdőn visszanézett rám.
- Nem az egyetemen az egyik óra előtt? - kérdezte nyugodt mosollyal, mire mindenki minket nézett.
-De akkor még utáltalak. - mondtam mire kezdett már kinossá válni a helyzet azért apa gyorsan témát váltott.
- Kyle miért nem hoztad magaddal a barátnődet? - kérdezte mire nekem leesett az állam, Kyle egyből rám nézett én pedig elmosolyodtam.
- Milyen barátnő? - kérdeztem mire Kyle tőle egyáltalán nem megszokott módon elpirult. - H...Hát meg ismertem egy nőt. - mondta mire apu köhintet egyet.
- Ezt meg megbeszéljük. - mondtam kacsintva mire bólintott.
Az ebéd további része elég jól telt, amikor mindenki megette a desszertet is akkor álltam volna fel segíteni anyunak de Scott megfogta a kezem és a fülemhez hajolt.
- Menjünk el valahova. - mondta és érzetem rajta hogy kezd ideges lenni.
-Rendben gyere. - mondtam és megfogtam a kezét majd mivel a többiek már mind a nappaliban voltak ezért gyorsan felosontunk, és amikor beértünk a szobámba és én leültem az ágyra Scott csak össze-vissza járkált.
-Scott leülnél egy percre? - mondtam miközben megtámaszkodtam a kezemen.
- Nem bazdmeg bocs hogy zavarlak. - mondta mire eltátottam a száma, mégis hogy mer velem így beszélni?
- Most mi a bajod egyáltalán? - kérdeztem majd felálltam és közelebb léptem hozzá, nem válaszolt csak nézett maga elé.
- Bébi... - mondtam suttogva majd odaléptem és belefúrtam az arcom a válába, egy másodpercre meglepődött, de aztán átölelt olyan szorosan mintha sosem akarna elengedni.
- Scott, szeretlek.- mondtam mire megcsókolt, nem olyan volt mint az eddigiek hanem követelőző volt és sokkal vadabb.
- Akarlak szívem.- mondta mire elkezdte csókolgatni a nyakam, neki szüksége volt rám nekem pedig rá, lehet vannak vitáink de az biztos hogy szeretjük egymást tiszta szívből.

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt