22.rész

3.3K 98 1
                                    

Ez már megint mit keress itt? Miért kell mindig hogy ez legyen? Leültem az ágyra és üzenetem Elenának:
Jess: Tudod ki van az ajtómba?
Elena: Nem kicsoda?
Jess: SCOTT
Elena: Nemárrr az szívás.
Ekkor elkezdett kopogni, én meg nem vagyon azért ennyire bunkó ezért kinyitottam.
Ott állt a szokásos fekete farmerjában és a fehér polójában. Csak néztem rá ő pedig tök komolynak tűnt nem úgy mint ahogy álltalában. - Mit akarsz itt? - láttam hogy meglepte hogy minden féle köszönés nélkül így rámordultam. - Jessica, te mikor költöztél el innen? - kérdezte miközben saját magát beinvitálta, micsoda bunkó. - Először is semmi közöd hozzá, másodszorra pedig honann tudsz te erről? - kérdeztem miközben megálltam a komód előtt ő pedig leült velem szemben az ágyra. - Először is sok közöm van hozzá másodszorra pedig elég annyi hogy biztos forrásbol. - Ahhj istenem Elena, az istenért kell neked mindenbe beleszólnod. - Akkor költöztem el amikor te éppen egy lányal eggyüt voltál úgyhogy nem tudom miért vagy így felháborodva. - tártam szét a karomat, tényleg mit képzel azt hogy csak úgy ide jön és bele szól mindenbe amíg ő mással volt? Na nem!
Idegesen beletúrt a hajába majd folytatta.
- Jess, semmit nem jelentett az a lány, ahogy neked se jelentett semmit az az izomagyú. - miért mondja nekem mindig ezt mikor engem nem érdekel. - Scott, fogalmad sincs arról hogy mit érzek, mert kizárólag csak magaddal törödsz. - mondtam majd kérdőjel néztem rá, ő pedig felállt és oda állt ellém túl közel, és rámnézett. - Te is tudod hogy ez nem igaz! - rivalkodott rám, mégis hogy képzeli hogy idejön és felemeli a hangját, hátráltam meg és most én ültem le az ágyra, de a szemkontaktust végig tartottuk. - Oh tényleg, mit gondolsz hogy össze jösz lányokkal aztán mikor megunod őket jösz hozzám? - kérdeztem a végén már szinte nevettem. - Azért te sem vagy annyira ártatlan nem jöttem volna össze vele ha te nem játszod az elérhetetlent. - Idióta idejön könyörögve majd még ő van felháborodva? - Neked ez furcsa lehet hogy valaki nem hever előtted egyből amúgy nem is értem miért, nincs benned semmi vonzó. - Mikor kimondtam egyből gúnyos mosolyra húzta a száját majd elindult felém. - Jessica nekem nem lehet ellenállni, tudhatnád már.
De... -nem tudtam befejezni mivel száját az enyémre tapasztotta, testem egyből lángra robbant de tudtam hogy nem helyes mégsem tudtam parancsolni ennek az egésznek, ajkunk lassú táncot járt kezem a hajában pihent az ővé pedig a csipőmön. Nem Jessica! nem vagy olyan lány aki a szakítása napján már egy másik fiúval van! Lassan elhúzódtam mind a ketten szaporalégzésünket próbáltuk kontrolálni. Nagyon nem helyes amit tettem de viszont nagyon jó is volt. De azt sem felejthetem el hogy pár napja még volt barátnője, ettől még idegesebb lettem. - Scott, fogd meg magad és menj el! - mondtam olyan nyugodtan ahogy csak tudtam. - Jessica, ha az a lány az oka annak hogy ennyire elutasító vagy akkor elmondom hogy már másnap szakítottunk. - hogy mer a szemembe hazudni?? - Perszee, én pedig grammy díjas énekesnő vagyok, menj el!
Ekkor megfogta magát és kiment én pedig nagyon furcsa érzés hatalmában éreztem magam.

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant