10.rész

5K 138 1
                                    

Ahogy megláttam hogy háttal ül az ágyamon, először leesett az állam, aztán olyan düh fogott el ami talán még soha, mit képzel magáról, Lindával hetyeg aztán meg velem randizna?
Teljesen nyugodtan elindultam, felé amikor észre vett, láttam rajta a csalódottságot, jó színész az biztos. - Menj ki! - mondtam neki miközben vettem le a papucsomat.
- Értsd meg, Jess Dan-nél voltam, ahogy Linda is és csak ő vette fel de... - hadarta, csak hogy ez engem nem hat meg. - Akkor biztos most is felveszi.
- De Jess muszály adnod meg egy esélyt - mondta miközben felállt, elém állt és megfogta a kezem. - Először is egyáltalán nem muszály, másodszor pedig amúgy sem akartam elmenni csak hívogatál egész este, én pedig belementem. - mondtam neki és közben az ujjammal mutagattam. - Tudod mit, igazad van jobb is így mivel legalább nem kell veled mutatkoznom. - mondta , utána kiviharzott nem értem miért de fájtak a szavai, pedig nem akartam hogy ez legyen. De hát nincs is semmi csak egy újabb szépfiú beprobálkozik. Vagy mégsem😕?
Másnap egész jól keltem, és miután el készültem elmentem egy közeli kávézóba.
Remélem vasárnap nyitva van, ahogy találtam egy takaros kis cukrászdát ami gyönyörű sárga és fehér színű volt. Miután végeztem ott gondoltam ha tegnap nem jött össze, de ha már itt vagyok akkor elmegyek vásárolni.
Találtam is egy elég nagy plázát, és vettem pár farmert, és sminket. Ahogy már majdnem indultam volna haza láttam az egyik boltból ahogy Linda egy pasival viháncol, miközben fogták egymást kezét, és a pasi nem volt más mint Tyler, lehet hogy Scott igazat mondott volna, én pedig olyan csúnyán beszéltem vele, meg kell tudnom. Indultam ki és éppen úgy jött ki mintha véletlen lett volna.
Mind a ketten rám néztek utána Linda megszólalt. - Na jó volt tegnap a randi Scottal? - kérdezte közben meg Tylerre mosolygott.
- Lemondtam. - ekkor olyan furcs fejet vágott mint meg soha. - Figyelj Jessica, nem szívesen mondom ezt, de nem bírom elviselni ezt a szánalmas önmarcangoló, kiskutya képet ezért elmondom az igazat, tegnap nem Scottal voltam ketten, hanem Danielnél voltunk, csak ők kimentek valamiért és te pont akkor hívtad.
Nem tudom miért de rosszul éreztem magam amiért ilyen gonosz voltam Scotttal.
- Nem nagyon, érdekel hogy mit csinál Scott.
- ezzel el is rohantam, és a plázából kiérve felhívtam Scottot. Pár csörgés után fel is vette.
- Mondjad, ha lehet gyorsan mert dolgom van - hadarta minden féle fajta köszönés nélkül.
- Elnézést kérek amiért nem hittem neked, Lindával kapcsolatban. - énis próbáltam minél gyorsabban elmondani. - Rendben, végeztél?- kérdezte, mint akit megsem hat amit mondtam. -Igen, szóltam bele és lenyomtam a telefont. Ennyire megharagudott volna? De nem igazán agyaltam rajta mivel, inkább leültem és készültem a holnapi előadásra.


Este mikor végeztem, rendeltem tacot és addig elmentem meg fürödni, mikor végeztem visszamentem a szobámba és felvettem a rózsaszín pamut pizsim ami csak egy csipkés tríkóbol állt és egy rövidnadrágbol.Ekkor meg is érkezett a taco én pedig elfogyasztottam egy netflix rész mellett. Amikor már végeztem jött egy üzenet.
Elena: Te Jess, tudsz valamit arról hogy miért írkál nekem Scott? - Kérdezte nekem pedig, leesett az állam, amúgy meg Elena miért nem jön át amikor vagy 5 szobára lakik tőlem ? mindegy.
Jess: Nem, miért mit írt?
Elena: Hogy menjek el a hétvégi buliba, és hozzam a nagyszájú barátnőmet. - Biztos hogy nem megyünk el meg egy buliba!!
Jess: Erre te mit írtál, kérlek mond hogy gondolkodás nélkül visszautasítottad!
Elena: Hát az a része igaz hogy gondolkodás nélkül, de elfogadtam a meghívást. - Nem hiszem el!!!! miért csinálja ezt? miért jó az hogy vissza megy azok után ? Nem írtam inkább semmit mert tuti valami olyat írtam volna amit megbánok, nem akarok elmenni de nem akarom egyedül elengedi Elenát sem.
Inkább le fekszem aludni, gondolkodtam még egy darabig de aztán nem bírtam tovább és el aludtam.


Reggel mikor felkeltem, és elkészültem utána indultam az egyetemre, ahol már Nathan-el együtt ültünk le.
- Na hogy telt a hétvége? - De cuki, kérdezte és szegény el sem tudja képzelni azt a dráma menyiséget amit én megéltem, de muszály voltam válaszolni.
- Egész jól, neked ? - nem akartam terhelni ezekkel tudom nem szép hazudni, de az sem lenne valami szép ha rázuditanám az egészet.
- Jess, tudom nehéz elhinni de hallotam róla mi történt a bulin. - mondta majd felvontaaz egyik szemöldökét. - Nem is gondoltam ilyesmire, csak nem akartalak ilyennekel fásztani. Ekkor kedvesen rámosolygott és elkezdődött az óra.



Köszönöm mindenkinek aki elolvasta, ez a rész 700 szó lett amiért elnézést kérek, de remélem így is tetszik
♥️

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now