BÖLÜM 14

65.2K 3.1K 1K
                                    

Ebru GÜLER

Taha ile birbirimize açılalı 15 gün olmuştu. Ramazanın son gününü tutarken Çiçek ile dükkandaki işlerimizi halletmek için harekete geçtik.   

Bayram boyunca kapalı olacağımızdan her şeyi eksiksiz bir şekilde yapıp bitirmenin peşindeydik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bayram boyunca kapalı olacağımızdan her şeyi eksiksiz bir şekilde yapıp bitirmenin peşindeydik.

Geçen süre içinde Taha'nın varlığına inanmak benim için oldukça zor oldu. Bir adamı senelerce uzaktan sevince, bakmaya bile çekinince karşılığını aldığında inanamıyorsun.

Taha beni sevdiğini söylediğinde öleceğimi sandım. Sanki onun aşkıyla yanan kalbim daha fazla dayanamayıp atmayı bırakmış ve ben cennette sevdiğim adama kavuşmuştum.

Gerçekliğine inanmak için bana attığı mesajları binlerce kez okumuş, yetmemiş gibi Çiçek'e tüm bu olanların gerçek olup olmadığını bıktırana kadar sormuştum.

Sonunda beni sevdiğine inandığımda ise oturup iki rekat şükür namazı kılmış ve Allah'a sabrımın karşılığını verdiği için sonsuz teşekkürlerimi sunmuştum.

Ben Taha'mı severken bir gün beni seveceğini hiç düşünmemiştim. O hep benim imkansızımdı, içimde sakladığımdı, her daim uzaktan izlemek zorunda kaldığımdı.

Oysa şimdi her şey değişti. Artık o benim. İstediğim gibi özgürce onu sevebilir, bakabilir ve ona olan aşkımı anlatabilirim.

Tüm bunları kabullendikten sonra beni zorlayan şey ise Taha'nın tavırları oldu. Normalde hep mesafeli duran adam gitmiş yerine bambaşka biri gelmişti.

Aşkımı yıllarca kağıtlara dökmüş biri olarak şimdi yüzüne karşı söylemekte zorlanıyorum. Buna bir de Taha'nın aşık halleri eklenince zavallı kalbim ne yapacağını şaşırıyor.

Taha çekingen olmamdan hoşlanmıyordu ama elimden gelen bir şey yok. O aşık halini göstermekte cesur oldukça benimki kayboluyor. Onun halleri karşısında elim kolum dolanıyor, dilim tutuluyor, kalbim çaresiz kalıyor.

Her ne kadar içimdeki sevdayı ona göstermek istesem de bir şeyler hep engel oluyor.

Cebimdeki telefonun titremesi ile düşüncelerimden sıyrıldım. Hızla cebimden alıp açtığımda gördüğüm mesajla kalbim maraton koşmaya başladı.

Bu adamın karşısında kalp krizi geçirmediğim için kendimi şanslı hissediyorum.

Taha'm: Ne yapıyorsun kalp yangınım?

Bir insan tek bir sıfatla sevdasını bu kadar güzel anlatabilir mi? Benim sevgilim anlatıyor. Allah'ım ne güzel şey Taha'mı sahiplenebilmek. Onun için sevgilim diyebilmek.

İçimde aşk yaşamayı bir kenara bırakıp ekranın üzerinde parmaklarımı gezdirmeye başladım.

Ben: Çalışıyorum. Sen ne yapıyorsun Taha'm?

Tatlı SevdamWhere stories live. Discover now