Február 4. Csütörtök

2.3K 124 9
                                    

- Jó tehát akkor ma megismerjük a többi kilencedikes lányt.- bólintott Bogi elszántan reggel az iskola előtt.
- Én egyszerűen nem tudom felfogni hogy hogy nem volattok képesek eddig megismerkedni velük.- nézett ránk kissé furán Zsolti.- mármint három darab van belőlük nem száz.
- Ezt olyan szépen mondtad mintha arról beszélgetnél hogy hány tollad van.- oktatta ki Bogi.- amúgy meg Korponay minket kettőnket állandóan futtat ők meg mindig mást csinálnak.- adta meg a magyarázatot arra hogy miért nem ismerjük a lányokat.
- És akkor miért döntöttétek el ilyen hirtelen hogy márpedig örök barátnők lesztek velük?- nézett fel a bátyám is a telefonozásból.
- No reason.
- Akármikor ezt mondod mindig valami baromságot csinálsz vagy bajba kerülsz utána.
- Kikérem magamnak ez nem is igaz.
- Az esetek kilencven százalékában.
- Ez most a maradék tízbe tartozik.- jelentettem ki.- amúgy meg nekem fizika házit kell másolnom szóval Bogi tudod hogy szeretlek.- néztem kiskutya szemekkel a legjobb barátnőmre.
- Gyere menjünk be.- fogta meg a kezem és intett a fiúknak.

Így viszont az érkező Baluval mentünk a teremig aki ugyanúgy elkezdte Bogit nyaggatni a háziért.
- Tudod hogy te vagy a kedvenc emberem a világon.- karolta át a vállát Boginak aki kissé elpirult de Máday meggátolta a válasz adásban.
- Pintér távolabbról szeresse Bartókot!- üvöltött Máday hangja az aulában ezzel félénk irányítva jó pár tekintetet. Köztük pár tizenegyedikesét akik történetesen Tomi haverjai voltak.
Balu erre vigyorogva maga elé tartotta a kezét amolyan én nem csináltam semmit stilusban de közben állta Máday rosszalló pillantását aki ezután pedig rám nézett.
- Antai-Kelemen az ég szerelmére szerezz be kislányom olyan ruhákat amik nem úgy néznek ki rajtad mint egy zsák és kevésbe feketék!- szólt le kedvesen.

- Antai-Kelemen az ég szerelmére szerezz be kislányom olyan ruhákat amik nem úgy néznek ki rajtad mint egy zsák és kevésbe feketék!- szólt le kedvesen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Olyan kedves ez a nő néha kedvem támad addig ölelni amíg nem kap levegőt. - morogtam az orrom alatt és a kapucnit is a fejemre húztam.
- Legalább nem téged égetett be az exed haverjai előtt.- sopánkodott Bogi.
- Mert akkor mi van ha mással vagy?- vonta fel a szemöldökét Balu.- ha beszól addig él szóval ne aggódj.- biztosította Bogit a maga módján arról hogy nem lesz semmi ebből.- na már persze ha ideadod...
- Nem tudom minek fűzöl ennyit úgyis odaadom a házit csak mond mit.- állt meg Bogi a szekrénye előtt és odaadta Balinak a füzeteit.- ha jobban belegondolok úgyis mindegyik kell neked, tessék.- adta Balu kezébe a cuccokat aki meglátva a mennyiséget rohant a terembe házit írni.
- Neked amúgy most bejön Balu vagy nem?- gondolkoztam hangosan.
- Ha én azt tudnám.- sóhajtott mélyet.- néha igen néhán nem. Neha helyes néha gusztustalan néha érdekel mi van vele néha nem.
- És a brit tudósok kutatása szerint?
- Szerintük már el kellene múlnia a crushomnak.- vont vállat.- nem tetszik annyira Balu hogy elcsesszem a baratságunkat vagy valamit.
- Then we have the same problem. (Akkor ugyanaz a problémánk.)- örültem meg magamnak.
- Nem cica neked nagyon is tetszik Marci és szerintem ő sem annyira közömbös irántad csak neki barátnője van meg kicsit követhetetlen hogy mikor nem beszéltek egymással de amúgy ti lennétek a couple goals ha nem bénáznátok ennyit.
- Neked nem támogatnod kéne mindenben?- kérdeztem mosolyogva.
- Arra keress mást.- nevetett fel és én is vele nevettem.

Antai-Kelemen Brigitta Élete A Szent Johanna Gimiben VOL.1Where stories live. Discover now