Nov 23. Kedd

2.2K 103 21
                                    

Bogiéktól indulni reggel nem egy rossz dolog, csak akkor az ha a barátnőm nem jön velem és nagyon álmos vagyok mert hajnalig beszélgettünk de kezdem az élejéről.
Tehát hétfőn miután megérkeztem órára Bogival nem igazán tudtunk kettesben beszélgetni a szünetekben mert valaki harmadik személy mindig a közelünkbe került ami miatt nem tudtuk átbeszélni a Németország, vagy a Marci nálam járt, se a Cortez Mónival gyakorol keringőt de még az Ábel összeszedett miután Bálinték fellöktek dolgot se.

Tehát így olyan témákra szorítkoztunk mint hogy megbeszéltük hogy nála alszom és mutatott Axelről videókat a kutyasuliból ahol én csomó ideje nem voltam vele mert álltalában Balu kíséri el őket, de szóba jöttek random szépségápolási témák is amikor pár kilencedikes lány meg Laráék mellénk csapódtak. Szóval ma kitárgyaltuk hogy mi a legjobb krém szar az bőrre, hol lehet a legjobb csizmákat venni, hol van menő randihely Pesten és hogy melyik szempillaspirállal lehet a legjobb szempillát csinálni de nem lettünk beljebb semmi más kissé fontosabb témában.

Fanni időközben túltette magát azon hogy Ábel kikosarazta mivel elkezdett beszélgetni egy sráccal egy másik suliból de még mindig roppant kíváncsi volt arra, hogy ki miatt dobta Ábel akkor is ha ő maga mondta meg neki hogy senki másnak nincs ehez köze szimplan csak nem érzi Fannival azt amit kéne. Szóval ebben a témában nyugalomra leltem mivel szerintem ha megtudná hogy velem volt Ábel nagyrészt akkor se érdekelné nagyon az újkeletű rózsaszín -ködbe miatt.

Így Bogival ezekkel az egyáltalán nem izgalmas témákkal szórakoztattuk magunkat amíg vége nem lett a lélekölő 8. órának is ami után nem Bogiék hazát céloztuk meg hanem a dm-et amiből arra következtettem hogy végül mennek Berlinbe.

- Marci miket mondott el? Csak azért kérdezem hogy mennyire vagy tisztában a dolgokkal.- váltott azonnal témát az ügyeletes pletykáról amit eddig Csengével meg a szőke barátnőjével talán Flórával elemeztünk amint ők leválltak rólunk az egyik kereszteződésben.
- Mondta hogy az apuja adta ajándékba az utat ahova gondolom hogy mentek abból ítélve hogy megyünk boltba.- foglaltam össze az eddigi össz tudományom.
- Végül megyünk igen de meg ne tudd mekkora balhé volt. Hát még akkor amikor kiderült hogy az én szüleimet felhívta már az apuja egyeztetni hogy én is mehessek.- mondta ezzel kissé lesokkolva engem.
- Ne mond már.- tátottam el a számat.
- De és tudod, hogy a szüleim amúgy egyáltalán nem szigorúak szóval igent mondtak, oké utána elmondták, hogy Barbi meg Bori és Blanka is felhívta őket és azt mondták, hogy ez tök jó ötlet es menjek de hallod nagyon gáz volt. Akkor is amikor kiderült hogy engem már elengedtek meg akkor is amikor ott voltunk helyben.
- És hogy derült ki az egész? Vagy érted mire gondolok.- hadonásztam magam előtt hogy jobban megértse mire gondolok.
- Hát Balut felhívta vagy egy hónapja az apja hogy azt szeretné hogy menjen ki hozzá végre meg legyen ott a szülinapján satöbbi satöbbi Balu meg nemet mondott pont úgy mint tavaly csak elejtett egy olyan megjegyzést hogy velem akár lenni a szülinapján nem kinnt unni magát tök egyedül az apukája meg gondolom így találta ki hogy én is menjek.- mondta Bogi is maga előtt hadonászva mivel ő meg zavarban volt.
- Nem is tudtam hogy tavaly is volt erről szó.
- Aha, igazából tavaly is az volt, hogy menjen ki, menjen ki, de nem ment a bulija miatt meg mint később megtudtam azért se mert elméletileg akkkor is tetszettem neki de ez teljesen mellékvágány.- mondta mostmar pirulva.
- Szerintem tetszettél neki.- jelentettem ki vigyorogva, egy jó barátnő csak bizonyos ideig bírja tűrtőztetni magát ha a másik vérének a szívásáról van szó.
- Bree a sztorira figyelj.- intett le Bogi amire megforgattam a szemem.
- Jojó mond.- adtam engedélyt a folytatásra.
- Szóval akkor volt a veszekedéses kezdete amikor Balunak bemondta hogy én is mehetek ami már jobban tetszett neki csak amikor megmondta Márti néninek Balu hogy na akkor megyünk teljesen kiakadt azon, hogy ezt mégis, hogy gondolta az apja.
- Amúgy durva hogy veled vette rá Balut. De be kell vallani hatásos volt.- gondolkoztam el.
- Durva, de így úgy fogja fel hogy lóg a suliból igazoktan, egy másik országban és közben nem unja halálra magát.
- Ő fogalmazott így?
- Szerintem nem akarod hallani, hogy hogy fogalmazott.- kacsintott Bogi pár szemöldök húzogatást belevive a dologba amin mindketten felnevettünk.
- Szóval dm es pár ruha bolt? - kerdeztem mivel időközben gyalog de elértünk a plázába.
- Aham.- bólogatott.- Most valahogy jobban fel szeretnék készülni, mint a kirándulásra az erdőben.
- Jó szakembert választottal.- néztem elismerően rá amin felnevetett.

Antai-Kelemen Brigitta Élete A Szent Johanna Gimiben VOL.1Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz