Szept. 24. Péntek 2.rész

2.4K 118 22
                                    

Hello people 😀
Én úgy örülök hogy tetszik nektek amit írok és nagyon imádom hallani ezt tőletek❤❤ szóval köszönöm hogy vagytok és ennek örömére megérkezett a második rész is amit kettőig javítottam 😂🤭 és amúgy hétvégén reményeim szerint jövök egy fejezettel majd amit egész sokan vártok 😀😀 és ezúton szeretnék mindenkit emlékeztetni arra hogy az írót nem verjük majd meg😂
olvasást mindenkinek!
~ Bella 🖤

- Bree akkor jössz?- kiáltott oda Zsolti nekem miközben éppen Bogitól búcsúzkodtam aki a hétvégét Baluval és Balu anyukájával fogja kempingezéssel tölteni. Alapvetően nem lógnék ennyit a tesóméknál hiszen néma de közös megegyezés alapján nem lógunk egymás haverjaim viszonte elég egyszerű okból kell átmennem ami nem más mint hogy szükségem van egy olyan gépre amin tudok szerkeszteni és mivel két kocka is jelen van a garázsban így nagy valószínűséggel egy az igényeimet kielégítő gép is.

Habár Macu felülmúlta minden elképzelésem amikor az egyik szünetbe kezembe nyomta a tabletjét az arra telepített szerkesztő programjával amivel a szövegeket tudtam szerkeszteni, képeket mozgatni, előfejet és előlábat meg még borítót is szerkeszteni. Komolyan mindent lehetett rajta csinálni amit el tudtam képzelni és mégtöbbet. Nem mondanám magamról hogy nem értek az elekteonikai dolgokhoz de huh, ez azért olyan dolog volt amit még elképzelni se tudtam, hogy valaha használni fogok. Az egyetlen bökkenő az egészben az volt hogy semmilyen körülmények között nem engedte meg hogy elvigyem az Ipadjét, mert szerinte tönkretennén és mivel az övé a cucc nekem kell mennem oda ahol ő van.
- Hova gondolsz te menni?- nézett rám Macu amikor helyet akartam foglalni a kanapén a garázsban.
- Úgy látom sehova?- tettem fel kérdésként a válaszom mire bólintott és odamutatott egy fotelra a színpad közelében.
- Az iroda mellett dolgozhatsz .- mondta mire bólintottam. Fontosabb megcsinálni az újságot mint hogy megkérdőjelezzem hogy miért nem inkább főhadiszállásnak vagy esetleg vezérlőnek vagy simán a NASA magyarországi bázisának nevezik a helyet mivel a régi íróasztal mögött egy újgenerációs asztali gép volt aminek a képernyőjén az iPad képernyője volt tükrözve amit egy pillanat alatt leszedett és onnan átkerült a laptopomra.
- Ha kérdésed van szólj  de itt egy tutorial a programról ami amúgy is angol szóval érted.- magyarázott Macu max sebességgel, nekem meg komoly agyi munkába került hogy lépest tartsak a tech zsenivel.
- Köszi.- mondtam kissé megszeppenve.- őőő..  az ölembe vehetem a tabletet?- tettem fel az engem foglalkoztató kérdést viszont arra nem számítottam hogy az ipadhez való tollal majdnem leszúr emiatt.
- iPad!- kiáltotta a két kocka egyszerre.
- Akkor azt.- rántottam meg a vállam.
- Macu, Dave ne üvöltsetek a húgommal.- szólt rájuk Cortez.- te meg tényleg tartsd be amit kérnek.- simizte meg a hátam mivel már a fotelben ültem és letette elém az ipadet a kockák pedig elfogadták hogy az van amit mond.
- Oksi.- bólintottam. Tehát nincs félig fekvő pozícióban rajzolás.

- Vigyázz rá.- bólintott Macu kicsit megszeppenve Corteztől de ennek ellenére komolyan megsimogatta az ipadet.- láthatóan nem tudsz a saját laptopodra.- nézett rám sötéteten.
- Most miért?- tártam szét a karom és a szerintem tok jó állapotban lévő laptopomra néztem.
- Billentyűzetet sosem ragasztunk le matricával. - szidott le mielőtt mindketten elvesztek az online világban én meg szigorúan asztalnál ülve ami amúgy a lepukkant karosszékem előtt állt helyet belekezdtem a hatszázezer Word dokumentum egybeolvasztásába iskolaújsággá.

Amúgy egyrészt nagyon elvesztem a programban és élveztem hogy miután megigazítottam a képeket és a szövegeket, amiket hál istennek Kinga átnézett nekem így nem nekem kellett azt is javítani, másrészt meg majd leszakadt a hátam a sok üléstől, mert nem lehetett olyan pozícióban rajzolnom ahogy akartam mivel Macu szinte azonnal rám szólt ahogy megpróbáltam kicsit javítani az ülési pozíciómon, hogy vigyázzak a kincsére. Ezért úgy döntöttem, hogy inkább írok Boginak szünet képpen.

Antai-Kelemen Brigitta Élete A Szent Johanna Gimiben VOL.1Where stories live. Discover now