Febr 24-25. Csütörtök-Péntek

2.1K 124 105
                                    

Hiiiii!

Tudom, hogy nagyon sokára jöttem új résszel de több dolog is összejött egyszerre. Először is nem volt semmi iheltem és még mindig nehéz írni, másodszor alig volt valami időm és kb csak aludni jártam haza nyáron és tömegközlekedésen annyira nem jó írni. 😅 harmadszor viszont egy tök másik dolog is elvette a kedvemet az írástól amit már páran tudtok mivel szoktam mondani ezt sokat pár embernek aminnem mas mint, hogy én értem, hogy nem az én storym az egyetlen Cortez húga fanfic és tudom hogy mindenki azt csinál amit akar, viszont sajnos az zavar ha arra sem veszik sokan a fáradságot, hogy ne az én storymból használjanak fel képeken amire én írtam rá vagy, hogy megváltoztassalák a szereplők nevét vagy a történet cselekményét. Tudom hogy undokul hangzik és kihagsúlyozom, hogy nem azok ellen szól akik eredetit írnak hanem azoknak akiknnem, mert sok energiát és időt fordítottam erre a történetre és rossz viszont látni azt, hogy valaki fogja magát és ugyanezt lemásolja azután meg odaírja, hogy tök eredeti ötlet ne lopják tőle.
Voszont ami miatt jöttem az új résszel az nem más, minthogy amióta nem raktam ki részt minden nap jött értesítés a telómra kivétel nélküli vagy azért, mert voteoltatok vagy írtatok és ez valami elkepesztően jó érzés, hogy szeretitek amit írok és várjatok ram 84 vote-tal es 42 kommentel
Jó olvasást!
~Bella

02.24

Cortez szemszöge

- Szép jó reggelt.- perdült le Bree a konyhába csütörtök reggel, ami amúgy tök pozitív tekintve, hogy az elmúlt időszakban nem a legjobb napjait élte viszont ennek most nem tudtam örülni mivel épp azon küzdöttem, hogy nyitva bírjam tarani a szemem tekintve, hogy enyhén későn (talán inkább korán, egyéni meglátás kérdése) értem haza, valamint emellett még azon is imádkoztam, hogy hasson az a hülye fejfájás csillapító. Éreztem hogy nem jó ötlet fél tizenkettőkor tatrateázni, de nem hallgattam az okosabbik énemre, így most szenvedhetek mialatt Bree tényleg fülsüketítően hangosan csörömpöl a turmixgéppel amibe éppen valami zöld cuccot dobál.
- Nagyon boldognak tűnsz ma.- mosolygott rá Nagyi mindenttudón a hugomra aki csak vállat vont.
- Jól aludtam.- adott magyarázatot miközben a telefonján írogatott. Tuti csak ennyi az oka, persze. Bár kíváncsi lennék, hogy most melyik szerencsétlen próbálkozik nála amit mondjuk ő észre sem vesz és betudja annyinak hogy barátkoznak vele, de sebaj. Way to go hugi.

- Tessék.- tolt elém valami zöld színű trutyit Bree amikor helyet foglalt mellettem és ezzel amúgy azt is meggátolta, hogy belefejeljek a szendvicsembe.
- Ez mi?- néztem bizalmatlanul a zöld szmötyire majd a hugomra aki ezt reggelizte.
- Quinoapehely, aszkorbinsav, fehérjepor, kiwi, banán ...- kedzte az összetevők felsorolását de megráztam a fejem amit amúgy gyorsan abba is hagytam újboli megfontolás után.
- Köszönöm, nekem tökéletesen jó a szendvics.- toltam elé az én italomat is amire Nagyapa egyetértőn bólogatott, hogy ez ehetetlen. Bree étrendjében fura dolgok vannak, ezért minket hagyjon ki belőle.
- Elméletileg ez tök egészséges.- vont vállat, de láttam, hogy biztos nem finom amikor egy fintorral megitta az utolsó kortyot a saját poharából.
- Egs.- bólintottam felé majd inkább felálltam az asztaltól, mert nem igazán volt étvágyam a tegnapi este és a hülye smoothie miatt így egy colát vettem magamhoz amíg Bree cipőt kötött és úgy döntöttem, hogy a cukor pont jó lesz kaja helyett.

- Jó dolog ez a másnap drága bátyám.- röhögött ki Bree amikor kiléptünk az ajtón miután elköszöntünk Nagyiéktól.
- Meh.- válaszoltam elmésen. Amikor hazaértem már Nagyapáék aludtak és hála a ház elrendezésének nem is hallották meg az érkezésem, de a húgom igen aki amúgy elég jófej módon segített sérülés nélkül megmászni a lépcsőt sőt még vizet is hozott nekem.
- Naaa, mesélj már mi volt.- unszolt amire át kellett gondolnom, hogy végülis mi történt az előző este.
- Foci meccset néztünk.- vigyorogtam rá csak azért, hogy idegesítsem a kedvenc minden lében kanál hugomat, aki erre oldalba akart vágni de hál istennek elléptem előle. Nrm biztos hogy túlélem ha itt még hasba is vág.
- Naa.- nevetett fel amikor ellentámadásként a nyakánál átkaroltam.
- Mit mondjak? Balu meg akarta ünnepelni, hogy a Bayern nyert.- vontam vállat amire ciccentet egyet jelezve, hogy ez neki nem elég válasz. Hát hugi most neked nem mondom el, hogy többek között az Andris és Robi által készített melyik lánynak van a legjobb, legszebb, legformásabb, legnagyobb,legrosszabb, leglógóbb, legrondább (pl.: szeme) lista is szóba került és az is, hogy mennyire valid valakinek a helye.
- Az igaz hogy olyat csináltatok, hogy fel kellett olvasni ha valaki irt nektek?- kiváncsiskodott amin felröhögtem.
- Balu mondta Boginak?- találgattam és értelmét is nyert, hogy Balu aki amúgy Bogi nélkül körülbelül elképzelhetetlen egy árva üzenetet sem kapott Bogitól egy "jóéjt szeretlek"- en kívül.
- Ahaa.- bólogatott gondolom azért, hogyha őszinte én is mesélek majd neki.- ennek amúgy mi értelme volt?- kérdezgetett tovább.
- Egy agytröszt rendkívüli fejéből partant ki az ötlet.- forgattam meg a szemem.

Antai-Kelemen Brigitta Élete A Szent Johanna Gimiben VOL.1Where stories live. Discover now