ООООООО

201 14 7
                                    


Здравейте!
Помните ли тази история? ДА?-СЕРИОЗНО ЛИ?! 

Така, не знам колко от всички читатели ще прочетат това съобщение, но помните ли ,че след завършването на този Юнмин, обещах още един, след завършването и на него, обещах,че вбъдеще ще има още един юнмин? (Надявам се помните и защо така бях против да пиша юнмин) Е, хора бях напуснала приложението за година, опитвах се всячески да се върна, но ето че чак сега успях и всъщност-дължах да ви кажа, че юнмина е пуснат.

А също така, не знам колко от вас знаят, но тази история исках да я продължа миналата година.Поне три или четири месеца след като я завърших, защото някак си не ми хареса как много неща накрая се струпаха наведнъж. И опитвах поне 100 пъти, но въпроса ми сега към тази аудитория е,всъщност бихте ли искали да бъде преработена?

Защото ,честно да си призная, връщайки се в уатпад, препрочетох всичко мое и всички коментари и наистина ми липсвате.Би ми се искало наистина това да завърши малко по-стойностно, но за жалост затова сега са само искания.

Естествено , всичко зависи от УЧИЛИЩЕТО главно(защото имам 20 предмета :))) ) и от свободното ми време, но НАЙ-МНОГО от ВАС.

Затова, към този, който е достигнало това- ще ти отнеме само две секунди да напишеш коментар. 
Винаги сте знаели, че вашето мнение е важно за мен, затова --> давайте <3 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 18, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Texting With My Stalker[Yoonmin]Where stories live. Discover now