🔞POGLAVLJE 8.🔞

10.8K 235 5
                                    


Cijeli dan držim mobitel u rukama ne bi li dobila poruku od njega. Ali ništa ne javlja se. Čak sam ja njemu prva pisala. Tata je došao kući nakon tri dana u bolnici. Pušten je na kućnu njegu. Sjedila sam s obitelji u očevoj sobi kad nam je netko zazvonio na vrata.- Dragi vidi tko je došao.-rekla je moja mama ulazeći u sobu zajedno sa Antoniem. -Došao si...-rekao je moj otac. To me je iznenadilo. Mislila sam da će izbiti svađa s obzirom kako je završio njihov prošli susret.-Dušo ostavi nas na samo.-kaže moj otac. Naravno. Morala sam izaći ma koliko me zanimalo o ćemu prićaju.

Nakon nekoliko minuta došao je Antoni u moju sobu. -Mogu li ući?- upitao me je s vrata moje sobe.-Ja sam mislila da ti mene izbjegavaš.-kažem mu.-Slušaj ti trebaš znati neke stvari o meni. Ali o stvarnom meni.-kaže i sjedne na moj krevet.-Pa zar te već ne poznajem?- upitam ga. Pogledao me je. Ponovno je imao taj zagonetni pogled. Digao se i zatvorio je vrata a onda je sjeo i oslonio se na stol. Prvo me je promatrao nekoliko trenutaka.

 Prvo me je promatrao nekoliko trenutaka

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-Ne ovo nisam pravi ja. Ja nisam šef nikakve firme. Ti nisi slućajno postala moja asistentica, tvoj otac nije slućajno upucan ...ti i ja se nismo slućajno sreli.-rekao je to i zatim je stao. Gledao me je kako ću reagirati na to što je sve rekao.-Ne razumijem.-kažem. -Gle. Taty, ni sam nisam trebo preći neke granice. Ali kunem se nije me sram i ne kajem se.- kaže. Tokom cijelog ovog razgovora me je pripremao da kaže nešto. Ali nikako da krene.

-Antoni, molim te kreni.-kažem mu a on pogleda u pod.-Gle istina je sve ono što si rekla za moga oca i mafiju. Ali ja ne živim tim životom. Naprotiv ja sam onaj koji zaustavlja taj posao.-govorio je. A u mojoj glavi su se njegove rijeći lagano slagale jedna na drugu.-Taty ja sam Detektiv Antoni Garcia.- kaže i izvadi svoju znaćku. Srećom pa sam sjedila na stolici inaće bi sada pala s stolice.-Luka je također detektiv, moja desna ruka. On i ja, zajedno sa našom jedinicom smo bili na tajnom zadatku.- rekao je.-Kave veze ja i Kristina imamo sa svim?- upitam ga.- prije nekoliko tjedana tvoje i Kristine slike našle su se na dark-wbu. Odnosno prodavale ste se u prostituciji. A netko vas je kupio. Onaj dan kada ti je otac bio upican trebala si biti kupljena. Ali i sama znaš do ćega je došla.- nisam mogla vjerovati šta se događa.

-Toga dana smo shvatili da i tebe i Kristinu moramo uvesti u pravu istinu kako bi bile oprezne. Dok se ne sazna tko i zbog ćega vas je stavio na to. Jer za sada preko milijun pedofila zna sve o vama. Ali isto tako s obzirom na moju i Lukinu glumu ispada smo vas nas dvojica kupili. I sada se vodi rat oko vas dvije. A cilj operacije je da srušimo tu cijelu organizaciju. Moj tim se zove Big Boss, kao i operacija, a i moj nadimak. Eto sad sve znaš.-kaže i stane. Nisam znala šta da kažem. Upravo sam saznala toliko informacija, da ni o ćemu ne mogu razmišljat. Ali jedno znam, sjećam se kako sam mu se planirala dati. Obuzme me ljutnja u tome trenu. Dignem se i opalim mu šamar. -Dal je i to bilo dio igre?- naravno da je znao šta ga pitam.-Ne... to se nije smjelo dogoditi...-kaže.

-Da lako navesti nekog da razvije neke osjećaje prema tebi, a sada me samo tako...-zaustavim se vidjela sam kako me promatra. Shvaća da sam priznala kako nešto osjećam prema njemu.-Slušaj zaboravi to, moraš, to bi bilo nemoguće.-kaže i digne se. Stajala sam i gledala sam u njega. Kako samo tako može biti hladan. -Zar ja tebi stvarno ni najmanje ne znaćim?- upitam ga gledajući ga.

 -Zar ja tebi stvarno ni najmanje ne znaćim?- upitam ga gledajući ga

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-Naravno da... želim više od svega da budeš sigurna. Želim te zaštiti, polidio bi kad bi ti se nešto dogodilo. Ali ako neko sazna za neke odnose koje smo imali udaljili bi me sa slućaja.-kaže. Vidim neki oćaj u njegovim očima. Ali naravno ne vjerujem. -Slušaj spremi se. Moram te odvesti u postaju kako bi te uputili u slućaj i sve dogovorili sa tvojim roditeljima.-kaže.-Zar imam izbora. Zadnjo tjedan dana drugi upravljaju mojim životom. Ipak sam ja klinka.-kažem i slegnem ramenima. -Jeb*mu Taty, nemoj mi to radit.-kaže nakon što sam izašla iz sobe. Spustila sam se u boravak gdje nas je čelala moja mama.-Inspektore, molim vas recite da će moja kćerka biti sigurna.-kaže. Vidim da je plakala. Zagrilm je.-Mama...- utješim je.

-Ne brini te. Moj cijeli tim radi na njenoj sigurnosti.-kaže dodajući mi jaknu. Uzela sam ni ne gledajući ga. Izašla sam iz kuće. Čula sam glasan uzdah iz njega. Ali ni sama ne znam šta je očekivao od mene. Da ću reči super? Pa natjerao me je da se zaljubim u njega.-Tamo ćeš upoznati ostatak moga tima. Čekat će nas i Luka i Kristina.- kaže. Nisam ništa rekla. Lupio je vratima ulazeći u auto. Znala sam da ga živciram s time. -Nadam se da moja obitelj neće biti u opasnosti...Inspektore.-kažem i vidim kako on stišće šakama volan.-Ne brini pobrinut ćemo se za vas.-kaže.

Ostatak puta do stanice nismo razgovarali. Ja sam u svojoj glavi slagala sve što se dogodilo. Počelo me je u prsima stezati upravo ono što je rekao. Trebala sam biti prodana za prostituciju? I ja i Kristina smo stavljene na takvu stranicu. Tko bi nam i zbog ćega tako što napravio. Prolazi mi kroz glavu sto pitanja...a li i pored sve ove situacije, nakveći problem sjedi upravo pored mene. I baš zbog toga što sad znam da je ta ljubav ne moguća još više boli. A to je najgore. I pogotogo što je to normalno na neki naćin. Mi klinke volimo uspješne i snažne muškarce. A upravo jedan takvi je osvojio mene. Stigli smo u stanicu.-Ovdje je naša jedinica.BIG BOSS. Kaže i uđemo.

🔞BIG BOSS🔞✔Where stories live. Discover now