🔞POGAVLJE 9.🔞

10.4K 227 8
                                    


Otvorio je vrata. Unutra su se našla neka poznata lica. Luka, Kristina, Vesna, Petar, tajnica iz Antonievog ureda... naravno sad sam shvatila da su oni dio tima. Naravno osim Kristine. Ona je odmah došla do mene. Vidjela sam strah i na njenom licu. Nije više onako nasmijana kao prije. -Luka je detektiv i ujedno moja desna ruka, Vesna je glavna direktorica policije, Petar je forenzičarj i ujedno genije za računala. A Sonja, ona je također forenzičarka...-tu nije dovršio do kraja rečenicu. -I njegova zaručnica.-ali ona je. ŠOK ŠOK ŠOK...

Tek tad sam pala u šok do kraja. Srečom kraj mene je bila Kristina i ona me je pridržala.-Pa..-pogledam ga ali ništa ne kažem. Ostala sam čvrsta.-Pa djevojke upoznate ste sa situacijom.-krenula je objašnjavat Vesna.-Netko je objavio vaše slike na stranici za kupnju tijela. Javilo se puno zainteresirani imena. Ali sva su pod lažnim profilima stoga nam vi trebate kako bi došli do njih.-završi Vesna.-Dakle mi smo mamac.-kaže pomalo ljutito Kristina. -Da ali ne morate se brinuti. Bit ćete poslane u sigurnu kuću sa cijelim timom Big Boss i tamo ćemo ih sve namamit.-kaže Vesna. -Kako mislite? Sigurnu kuću?- upitam.

-Na jednom imanju imamo sigurnu kuću iz nje ćemo vodit ovu operaciju. Ja ostajem ovdje u stanici. A sad vas dvojica.-kaže Vesna i okrene se prema Antoniu i Luki.-Svaki čuva jednu kao i do sada. Petar i Sonja će vam jednom tjedno donosit stvari koje će vam biti potrebne.- rekla je. A oni su svi potvrdno klimnuli.-Djevojke vrijeme je da pođemo.- rekao je Luka. Prije nego je i Antoni krenuo sa nama Sonja mu se bacila oko vrata i privukla ga je u vrlo dug poljubac. Kada je primjetio kako ih gledam polako se odvojio od nje. -Cure idemo.-kaže Luka i krenemo prema autima. -A naši roditelji?-upita Kristina.- Ne brini oni sve znaju.-Kaže Antoni.-Idemo sa dva auta.-kaže Antoni. Luka i Kristina su sjeli u auto i krenuli su ispred nas.

-Taty, prije nego li uđeš...- krenuo je govoriti, no nisam ga slušala otvorila sam vrata i samo sam ušla. Neda mi se slušati šta ima za reći. Jedino je bitno ono što trenutno znam a to je da me je iskoristio. Svo ovo vrijeme nije bio iskren prema meni.
Vozili smo se jedno vrijeme u šutnji a onda je ona samo zaustavio auto. Izašla sam na zrak. Bilo je to upravo ono što mi je trebalo jer sam pucala iznutra. Samo sam se spustila na pod i počela sam plakati. On je isto izašao i došao je do mene.-Taty molim te. Nemoj. I meni je teško.- govorio je milujući me po kosi.- Ma šta ti je teško, ti si lažov i prevarant.!- izderem se gurajući ga od se sebe. -Jesam! Ja sam svjestan toga! Prvi put sam u životu zažalio što sam zaprosio Sonju, i to zbog maloljetnice!- izdere se.

Gledao me je. Imao je tako dubok pogled. Nisam se mogla kontrolirati povukla sam ga prema sebi i on me je odmah počeo ljubiti. Bi najmanje me nije smetalo upravo to što je prije nekoliko trenutaka ljubi drugu ženu. Svoju zarućnicu. Ljubio me je kao nikada do sada. Jednom rukom je je primio oko struka a drugu je položio oko moga vrata držeći me što bliže sebi. Počela sam mu otkopčavati košulju. A on me zaustavi.-Ne ovdje., ne sada...-kaže. U tome trenu mu zazvoni mobitel a on se odmakne od mene.-Evo Luka iza vas smo.- slagao mu je i brzo se zaputio za njim nakon nekoliko trenutaka našli smo se u nekom šumarku. Tamo se smjestila lijepa kućica.

Unutra su već bili Luka i Kristina. -Mi smo si več odabrali sobu.-kaže Kristina grleći Luku oko struka. Znala sam u tome trenu da ono što su njih dvoje imali prije par dana još uvijek imaju. Iskrene osjećaje.-Ja sam u sobi do tvoje.-kaže mi Antoni i odnese neke kofere na kat. Kristina i ja smo sjeli na kauć dok su dečki zauzeli veliki stol sa svom opremom. Antoni je izvadio pištolj na stol. Pa on svo ovo vrijeme ima pištolj kod sebe. Sad mi je bilo jasno kako ga je onaj dan u sekundi našao uza sebe kad mu je trebao. Svo vrijeme sam razmišljala o onome poljubcu. Kvragu bio je tako dobar. A u meni se svaku sekundu budi nešto novo. Postoje neke reakcije moga tijela koje nisam znala da postoje. Samo kad pomislim na Antonieve poljubce.

-Luka, postavi glavne servere, pratit ćemo kako se mijenjaju cijene. I koje su nove ponude.-kaže.-Da im stavim nove cijene?- upita ga Luka.-Da al ne pretjeruj.-kaže mu Antoni i pogleda me. A ja sam u njega već gledala. Samo je to bio hladan pogled. To je onaj jako dobro poznati pogled. Da pogledao me je ali kao da je gledao kroz mene. Trenutno se u svojoj glavi borio sa samim sobom. Znao je da radi nešto krivo ali ipak je to radio. Boli me briga jesam li bezobrazna ali ja ga moram imati. I hoću. Pala je večer. Luka i Kristina su se povukli u svoju sobu. Antoni se digao i otišao je u svoju sobu. U meni se probudilo ono što nikad prije nije. Požuda. Bez razmišljanja sam se digla nakon pola sata i krenula sam prema njegovoj sobi.

Znala sam da možda radim grešku ali niti najmanje me nije diralo. Večeras sam odlučila učinito to što želim i niti najmanje me nije briga za posljedice. S nekim razlogom mi je on poslan u život a ja ću taj razlog sama izmislit ako ništa drugo ali ja sam odlučila. Polako sam hodala hodnikom kako niko ne bi čuo moje korake. Došla sam do njegove sobe. Čula sam šuškanje iznutra  znala sam da je budan. Duboko sam udahnula i povukla sam kvaku. Otvorila sam vrata i uhvatila sam ga nespremnog. A bio je to prikaz savršenstva. A osjetila sam se življom nego ikada. Par trenutaka sam ga tako promatrala. Razmišljala sam što to činim.

🔞BIG BOSS🔞✔Where stories live. Discover now