🔞POGLAVLJE 11.🔞

9K 220 6
                                    


Doslovno sam morala obući samo gornji dio sakoa. Ispod njega sam samo imala mrežaste gaćice i ništa više. Da mi sako ne bi bio velik stegli su me remenom. Obuli su mi crne štikle na visoku petu, i kosu su mi napravili kao da idem na crveni tepih. Nije mi jasno zbog čega su se toliko trudili da izgledam savršeno. Kao da me stvarno predaju nekome. Nakon što su me spremili izveli su me pred ostatak članova Big Bossa. Jedva sam došetala ispred njih, držeći se za zidove.

 Jedva sam došetala ispred njih, držeći se za zidove

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.


Bila sam bijesna zbog toga što rade od mene.-Zar je sve ovo zbilja potrebno?- upitao je Antoni gledajući u mene.-Ako primjete da nije onako kako su tražili znat će da nešto nije uredu.-Rekla je Sonja.-Dođi samnom.-rekao mi je Antoni. Svi su nas pogledali ali nitko nije ništa rekao. Odveo me je u sobu za ispitivanje.

-Slušaj Taty ja ne mogu tebe predavat, ali vjeruj bit ću blizu ako se išta dogodi.- kaže. - Vjerujem ti.- kaže i pogledam ga u oči. Krenula sam prema njemu kako bi ga poljubila al on se udaljio. -Kako možeš ...-ali zaustavila sam se. Izašla sam. Uskoro je došlo vrijeme kada smo morali krenuti prema mjestu predaje. Još su se jednom dogovarali oko plana i odlučili su kako će me Luka predat. Došli smo ispred nekog skladišta. Ali samo ja i Luka, ostali su bili na sigurnoj udaljenosti u kombiju.

-Sve će biti dobro.-kaže Luka stojeći pored mene. U daljini smo čuli eksploziju. Luka me krenuo odvoditi u auto, no netko je pucao u njega. Odjednom se ispred nas pojavio crni auto. -Nas ste mislili preveslat? Pazite pred kime govorite svoj plan.- rekao je neki muškarac izlazeći iz auta. Luka je krenuo izvlačiti pištolj no ovaj je već pucao na njega. Luka je pao pored mene. Visoki muškarac me je uvukao u auto i počeo je trgati odjeću sa mene. Počela sam se braniti i vrištati. No nisam uspijela on je... silovao me je...kada he završio bacio je neku vrećicu na mene i glasno se nasmijao.-Uskoro ćemo doći po tebe. Ali ne brini nećeš dugo morat čekati, tvoj prodavatelj nam je sve obećao.- rekao je zatvarajući svoj remen.

Ja sam se samo skupila na zadnjem sjedištu automobila i počela sam glasno plakati. Iza mene su se otvorila vrata, počela sam vrištati.-Hej to sam ja...-govorio je Antoni želeći me smiriti. Samo sam plakala . Nisam mogla progovoriti.-Oprosti što nismo stigli, molim te.-govorio je a u očima su mu se pojavile suze. Odgurnula sam ga od sebe. Pala sam na pod. Svi ostali iz ekipe su se pojavili oko nas. Ubrzo je stigla hitna. Stabilizirali su Luku. A i mene su odvezli u bolnicu. Nisam im htjela ništa reći...ali sami su shvatili. Pozvali su Inspektore da uđu u bolničku sobu gdje sam se oporavljala.

-Doktorice kako je?- upitala je Vesna. Za njom je ušao i Antoni držeći blok za zapisivanje. Naravno znala sam da sada moram dati izjavu. Ali nisam mogla otvoriti usta. Imala sam osjećaj kao da unutar mene ništa ne postoji...kao da sam šuplja olupina. Samo sam željela umrijeti.-Pa ima sreće što je preživjela, riječ je o traumi... trebat će vremena.- počela je govoriti doktorica. -Vi hoćete reći da su je...-krenula je govoriti Vesna a Antoni me je bijesno pogledao...nisam ih mogla pogledati u oči samo sam se okrenula na drugu stranu.-Da silovali su je. Na sreću nema nikakvi ozbiljniji ozljeda.-rekla je doktorica i dodala da sada mora poći kod drugi pacjenata. Njih dvoje su ostali u sobi. Osjetila sam njihove poglede na svojim leđima.

-Taty moramo čuti što se dogodilo tamo.-rekla je Vesna približavajući se mome krevetu.-Ne šefice molim vas ostavite me na samo s njom. Ja ću razgovarati s njom.-rekao je Antoni. Naravno da sada meni nije bilo do razgovora ni sa jednim od njih dvoje. Vesna isprva nije jedno vrijeme reagirala ali je ipak na kraju popustila. Izašla je iz sobe a zatim je Antoni sjeo na stolac do moga kreveta.-Ne moraš ništa govoriti samo me pusti da sjedim kraj tebe.-rekao je i položio je svoju ruku na moju. Na dodir topline njegove ruke na mojoj obuzeo me je plač. On se odmah digao s stolice i sjeo je na moj krevet. Obgrlio me je rukama a ja sam počela glasno plakati. Toliko toga se nakupilo u meni.

-Kunem se ubit ću ih.-rekao je čvrsto držeći me uz sebe. -Ponovno će dd...doć..doći.- rekla sam jecajući. -Kako to misliš?- upitao me je.-Rekli su to, Antoni u stanici je krtica...netko im je javio kako im spremate zamku.-rekla sam mu a on me je ljutito pogledao. -Kako .... pa ne bi nitko...- bio je zbunjen. Ali bilo je istina. -Razgovarat ću sa Vesnom. Odvest ću te odavde.-rekao je dižući se s kreveta. -Kamo?- upitala sam ga smirujuči se. Krenuo je govoriti no u sobu je doslovno uletila Sanja.-Petar...-samo je rekla a onda je počela plakati. Antoni joj je odmah prišao a ona ga je zagrlila. -Što nije uredu?- bio je tako nježan. -Ubijen je...-rekla je a on ju je bez riječi samo još jače zagrlio.-Gdje je Kristina?-upitala sam odmah. Sada dok je Luka bio ranjen Petar je trebao čuvati Kristinu. -Oteta je....-to je sve što je Sanja rekla.

Pokušala sam ustati iz kreveta kako bi pošla za njima da saznam što se dogodilo no nisu me pustili. Samo su me ostavili samu u sobi i izašli su. Ostala sam sama a to me je činilo jako nervoznom. Ni sama nisam mogla vjerovati da se sada događa Keistini ono što se dogodilo meni. Koliko god ona snažnije izgledala od mene ona to nije bila. Svom tom svojom sigurnosti je zapravo prekrivala svoju ne sigurnost. Nije mi samo jasno nikako kako su je uspjeli oteti ako je bilo još više pojačano osiguranje. Zar je moguće da je stvarno to dijelo krtice unutar jedinice Big Boss. Ovo sve se podiglo na još jednu višu razinu. Prostitucija, crno tržište, izdajica u policiji, silovanje, pokušaj ubojstva, ubojstvo i otmica...toliko slučajeva a samo jedno riješenje...

🔞BIG BOSS🔞✔Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon