15

248 5 2
                                    

Joshua en ik lopen het huis van Jayden binnen. We zoeken hem, maar er zijn echt veel mensen. Zijn huis is ook echt mega groot. Je kan hier gewoon in verdwalen. Dus blijf ik maar achter Josh aanlopen, want hij weet blijkbaar wel waar hij heen moet. 

Niet veel later stopt Josh met lopen, waardoor ik bijna tegen hem aanknal. We staan nu recht voor Jay en Ethan. Ze zeggen iets maar ik versta er niks van door de harde muziek. 

'Wat?' articuleer ik hevig. Ze beginnen alle twee te lachen. 

'Laat die gasten maar. Kom.' zegt Josh lachend in mijn oor terwijl hij me meetrekt. Jay knipoogt nog naar me, maar het zag er echt mislukt uit. Waardoor ik weer begin te lachen. 

Na een tijdje vertel ik Josh dat ik Ella even ga zoeken. Hij knikt en we lopen allebei een andere kant op. Ik zie Ella echt nergens. Wel zie ik een stoel waar ik me op laat vallen. Hakken zijn zo vervelend. Laat ik El dan maar bellen, maar ze neemt niet op. 

Dan zie ik haar opeens, denk ik. Ik spring snel op en loop erheen. Maar dan bots ik tegen iemand aan, omdat ik weer eens niet oplet. Noah. 

'Wat doe jij hier? Je was toch op date met Joshua.' zegt Noah tegen me. Hoezo weet iedereen dat?

'Ja. Heb je daar een probleem mee?' vraag ik geïrriteerd. 'Nope.' antwoord hij simpel. Ik rol mijn ogen en zeg: 'Byee.' En loop langs hem heen. 

Dan zie ik Ella weer, ze staat bij Jayden. Snel loop ik erheen. 'Heyy daar ben je!' roept Ella als ze me ziet. 'Ja ik zocht je al.' zeg ik lachend. 'Dus?' schreeuwt Jay, zodat ik hem dit keer wel hoor. Ik kijk hem vragend aan. 'Met Josh.' legt El me uit. Ik haal mijn schouders op en we praten nog wat. 

Iedereen is al weg, want het is al best laat. Alleen Joshua, Ethan, Noah en ik helpen Jayden nog met een beetje opruimen. Dat doen ze blijkbaar altijd en ik help graag. We hebben net alles in vuilniszakken gedumpt die ik nu naar de afvalbak buiten ga brengen. Dit huis is alleen echt te groot en ik heb geen idee meer waar ik ben. 

Dan hoor ik gelukkig een stem. Dus loop ik ernaartoe. Volgensmij is het Noah. Ik blijf lopen tot ik in de gang sta en zo kan ik dus ook naar buiten. Noah zit op de trap en is aan het bellen. Hij ziet er niet echt blij uit ofzo. Ik laat het maar even en loop naar buiten om die vuilniszakken weg te gooien. 

Als ik dat heb gedaan loop ik weer naar binnen. Noah zit nog steeds op de trap. Hij is niet meer aan het bellen, maar zit met zijn gezicht in zijn handen. Ik besluit maar langs hem te gaan zitten.

 'Hey is er iets?' vraag ik zacht. Hij haalt zijn hoofd uit zijn handen en kijkt me aan. 'M'n moeder.' mompelt hij. En hij kijkt snel weg. 

'Ze is gister toch weer thuis gekomen?' vraag ik. Hij knikt kort en fluistert: 'Ze is weer in het ziekenhuis. Waarschijnlijk gaat ze het niet halen.' Omg. Ik pak zijn hand vast en zeg: 'Ze gaat het wel halen.' Hij schudt zijn hoofd. Snel trek ik hem in een knuffel. 

Na een tijdje laat Noah me los en kijkt recht in mijn ogen. Ik probeer weg te kijken, maar die donkere ogen van hem laten me niet los. Voor ik het weet voel ik zijn lippen op de mijne. 

En ik? Ik ga er ook nog in mee. 

Opeens hoor ik de deur van de gang open gaan. Meteen trek ik terug. Jayden staat in de gang. Shit, hij heeft het sowieso gezien. Ik laat Noah maar zitten, want hij lijkt in een shock ofzo.

Jayden trek ik aan zijn arm mee naar buiten. 'Wat heb je gezien?' vraag ik aan hem als we buiten staan. In plaats van dat hij antwoord begint hij te lachen. 

'Jay!?' roep ik. 

'Oké oké, sorry. Je gaat op date met Joshua en je zoent Noah?' zegt hij terwijl hij niet probeert te lachen. 

'Hij zoende mij.' mompel ik. 'Ja en jij ging er niet in mee?' vraagt hij terwijl hij het antwoord al weet. 

'Zeg het please tegen niemand!' smeek ik hem. Ik wil degene zijn die dit gaat vertellen en niet hij.

 'Waarom niet?' vraagt hij. Ik zucht en zeg: 'Omdat ik niet weet wat ik hiermee moet, please.' 

Hij glimlacht en zegt: 'Vooruit dan, maar als er iets gebeurt wil ik het weten.' Ik rol mijn ogen en zeg: 'Jaja.' Dan trek ik hem weer mee naar binnen. 

Als we weer bij de rest staan vraagt Jay waar Noah is. Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Ethan vertelt dat Noah dringend weg moest. Jayden zegt dat wij ook wel kunnen gaan. 

'Zeker? Het is nog niet helemaal opgeruimd.' zeg ik. 

Hij knikt en zegt: 'Het is niet veel meer. Ga maar.' Dus lopen we met z'n drieën naar buiten. Ethan zwaait nog naar ons en stapt dan in zijn auto. Dan stap ik weer bij Josh in zijn auto. 

Ik voel me zo kut nu. Ik heb gewoon met Noah gezoend, terwijl Josh zo lief is en ik op een date was met hem! Voor ik het weet zijn we al bij mijn huis. 'Ik vond het echt gezellig. Zie je morgen!' zeg ik terwijl ik snel de auto uit stap. Ik vind het echt zielig om hem zo verward achter te laten, maar ik weet echt niet meer wat ik moet doen. 

Nora Fleur Dekker je bent niet zo slim geweest. 

High School ✅Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon