EPILOOG

214 4 2
                                    

7 jaar later:

'OMG Mila!' zeg ik tegen haar, omdat ze er werkelijk prachtig uitziet. Ze heeft echt een bruidsjurk die haar te goed staat en ze is sowieso al een knap meisje. 

'Tom gaat zijn ogen niet van je kunnen afhouden.' grinnik ik erachteraan. Mila kijkt me vrolijk aan en bedankt me. Sinds Tom zijn 18e verjaardag hadden Mila en ik meteen een goede klik. Maar dat is alweer 7 jaar geleden. We zijn nu echt hele goede vriendinnen. Over een uurtje begint haar bruiloft met Tom. Ze zijn zo'n leuk koppel. 

Ondertussen heb ik Mila alleen gelaten en loop ik weer terug. Opeens tikt er iemand op mijn schouders. Ik draai me meteen om, maar er is niemand. Als ik weer voor me kijk krijg ik bijna een hartaanval. 

'Ik ben het maar hoor.' zegt Jayden lachend. 'Yay.' zeg ik droog. Dan beginnen we allebei te lachen. Jayden en ik zijn ook echt goed bevriend. Hij heeft ook echt een leuke vriendin, ze heet Skylar. Ook Lexi zie ik nog vaak. Ella en Joshua zie ik bijna niet meer. We zijn een beetje uit elkaar gegroeid. 

Mijn telefoon gaat over en ik neem gelijk op. 'Hey ik zoek je, waar ben je?' hoor ik door de telefoon. 'Ik ga nog even naar Tom en dan kom ik naar buiten, oké.' antwoord ik en sluit het gesprek af. Tom en Mila vieren hun bruiloft in een mooie grote tuin. Echt iets voor hun. Maar nu op naar Tom. Ik klop op de deur en zijn moeder doet hem open. 

'Nora liefje wat leuk je weer te zien.' zegt ze vrolijk. Ik glimlach en zeg: '

Ja, ook heel leuk om jou weer te zien.' Dan gaat ze de ruimte uit en loop ik naar binnen. 

'Heyy zenuwachtig?' vraag ik als ik Tom zie. 

Hij grijnst en zegt: 'Een beetje, maar ik heb er zin in.' Ik vind het zo leuk voor hem dat hij gaat trouwen. Ongeveer een half jaar geleden heeft hij het haar gevraagd. Ze waren samen op vakantie en het was echt romantisch. 

Mila heeft het me tot in detail verteld. Ze wonen nu trouwens ook hier en niet meer in Nederland. Ze vonden het allebei te leuk hier.

Over een paar minuten gaat de ceremonie al beginnen dus ik ben snel onderweg naar buiten. Tot opeens een klein vrolijk meisje in mijn armen springt. 'Lydia waar kom jij vandaan.' lach ik terwijl ik haar weer neerzet. 

Lydia is de dochter van Jayden en Skylar. Ze is nu 2 jaar en echt een schat van een kind. 'Ik was papa aan het zoeken.' zegt ze vrolijk. Ik glimlach naar haar en zeg: 'Kom maar mee dan gaan we naar hem toe.' Ze knikt en huppelt blij achter me aan. 

Ik ben eindelijk buiten aangekomen. Alles ziet er zo mooi uit. Opeens voel ik twee armen om me heen. Ik draai me om en kijk hem aan. Nog steeds verdrink ik in zijn ogen. 'Kom we gaan zitten.' grinnikt hij. Ik knik en trek hem mee naar twee stoelen met onze namen. Op de voorste rij. Nu gaat het echt beginnen. 

'Wauw.' zeg ik als de ceremonie voorbij is. Tom en Mila zagen er allebei zo gelukkig uit en het was echt prachtig. Ik ben zo blij met hoe alles tot nu toe in mijn leven is gegaan. Ik weet nog dat toen we gingen verhuizen ik er echt geen zin in had. 

Maar alles heeft zo goed voor me uitgepakt. Ik heb zo'n goede vrienden gemaakt en niet te vergeten het beste vriendje ooit. 'Ooit staan wij daar.' zegt hij gemeend. 'Ik hou van je Noah.' zeg ik. 'En ik hou van jou Noor.' glimlacht hij. 

Wat zei ik?

Beste vriendje ooit. 

:)



High School ✅Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu