24

205 6 0
                                    

Het is ondertussen al weer zaterdag. De afgelopen dagen heb ik niet veel gedaan. Tom en ik hebben veel gepraat en films gekeken en dat soort dingen. Niks nuttigs dus. Alleen blijf ik maar denken aan de rot situatie waar ik inzit. 

Noah en Josh die ruzie hebben om mij. Waar slaat dat op? En waarom als Noah mij leuk vindt zoent hij dan een ander meisje. Het leven is te ingewikkeld. 

En over een paar uur moet ik ook nog naar zijn huis. Gelukkig gaat Tom mee, want anders zou ik helemaal dood gaan. Ik ben blij dat het vakantie is en ik Noah en Josh niet elke dag zie, maar dat gaat dadelijk weer veranderen. 

Na morgen is de vakantie voorbij en moeten we weer naar school. Wat betekent dat ik Joshua ga tegen komen. En ik wil hem absoluut niet kwetsen, dus ik hoop gewoon dat hij er niet over begint. Maar nu eerst klaarmaken voor dit verschrikkelijke etentje. 

Niet dat ik eten verschrikkelijk vind of Maud en Tom, maar Noah zien. Daar heb ik echt geen zin in. Wie weet hoeveel meisjes hij heeft gezoend sinds hij mij heeft gezoend. Ik wil het niet eens weten.

'Noor ben je klaar?' hoor ik Tom van beneden roepen. 'Ik kom eraan!' roep ik terug. Snel stap ik in mijn laarsjes en kijk nog even in de spiegel. Een donkerrood topje met een schattig zwart rokje en dan mijn laarsjes eronder. Mijn haar hangt losjes over mijn schouders. 

Snel loop ik de trap naar beneden. 'Dat staat je erg goed, maar we moeten nu gaan.' knipoogt Tom naar mij. Ik lach en loop achter hem aan naar buiten. 'Klaar?' vraagt Tom voordat hij op de bel drukt van Noahs huis. Ik knik en druk zelf op de bel. Noah opent de deur en staat daar maar een beetje. Ik loop langs hem heen naar binnen. 

Maud begroet ons vrolijk en bied ons wat drinken aan. Maud begint een gesprek met Tom en Noah zegt wat tegen me. 

'Waarom neem je hem mee?' zegt hij doelend op Tom. 

'Waarom niet?' kaats ik geïrriteerd terug. 

'Als je maar niet denk dat ik geloof dat je iets met die gast hebt.' zegt Noah. 

'Waarom zou je denken dat ik dat zou willen?' vraag ik zo nonchalant mogelijk. 

Noah grijnst en zegt: 'Erg toevallig dat je hem zoende toen ik je aankeek.' 

Ik rol mijn ogen en zeg: 'Volgensmij was je te druk bezig met wat anders, dan mij aankijken.'

 Eerst kijkt hij verbaasd, maar begint dan te lachen. 'Daarom zoende je hem dus.' zegt hij. 'Niet elk meisje ligt aan je voeten Noah.' zeg ik kwaad. 

'Volgensmij hebben wij al eens gezoend.' knipoogt hij naar me. 

'Ja, dus gaat dat niet nog eens gebeuren.' zeg ik terwijl ik me omdraai en wegloop. Maud en Tom zitten al aan de eettafel naast elkaar wat betekent dat ik naast Noah mag. Jeej.

We zitten al een tijdje te eten en ik moet zeggen dat Maud goed kan koken. Ze is net weggelopen naar de keuken om nog wat drinken te halen. Ik voer een gesprek met Tom, tot ik opeens een hand op mijn bovenbeen voel. Meteen duw ik zijn hand eraf. 

'Blijf van me af Noah.' Hij glimlacht alleen maar naar me en zegt verder niks. 

'Wij weten allebei dat je het niet erg vindt als ik je aanraak.' zegt hij dan. Hij wilt zijn hand weer op mijn been leggen, maar Tom houd hem tegen. Hij hangt half over de tafel en heeft Noah zijn arm vastgepakt. 

'Raak haar niet aan.' sist hij. Dan laat Tom hem weer los, want Maud komt weer terug. Dankbaar kijk ik Tom aan. Gelukkig kwam Maud net terug, anders was dit uit de hand gelopen.

Ik zeg dat ik even naar de wc ga. Maud legt me uit waar die is en ik loop erheen. Ik moet helemaal niet naar de wc, maar ik moest daar even weg. Ik zit nu op hun trap. Het is zo irritant hoe Noah twee personen is. 

De laatste paar dagen dacht ik dat hij was verandert, maar hij nog net zo vervelend. En dan zegt Jay dat hij me leuk vind. Ik geloof er niks van hij wilt me 1 keer en dan is hij er klaar mee. Zo is hij gewoon. Ik voel een traan over mijn wang glijden. Hoezo ben ik verliefd op deze jongen. Waarom is hij niet altijd de persoon die ik de laatste tijd heb gezien. 

'Ik dacht dat je naar de wc ging.' hoor ik iemand zeggen. Snel veeg ik mijn tranen weg en kijk op. Daar is Noah weer. Het helpt ook niet echt dat hij er verdomd goed uitziet. Hij komt langs me op de trap zitten. Dit doet me denken aan die ene keer. Nee Noor stop, niet aan denken. 

'Waarom huil je?' vraagt hij zacht. Ik negeer hem en kijk hem niet aan. Hij draait mijn hoofd, zodat ik hem wel moet aankijken. Vragend kijkt hij me aan. 

'Luister je snapt het toch niet. Jij bent twee personen en dat irriteert me.' zeg ik. 

Hij kijkt me aan alsof ik net iets heel raars heb gezegd. 'Hoezo ben ik twee personen?' vraagt hij. Hoe dom is hij. Alsof hij dat zelf niet ziet. 

'In het begin was je irritant, toen deed je aardiger en nu ben je weer een eikel.' vertel ik hem boos. Gekwetst kijkt hij naar de grond en zegt niks meer. 

'Ik weet ook niet waarom ik zo doe, dat komt door jou.' mompelt hij. Wilt hij mij nu ook nog de schuld geven? Precies op het moment dat ik wat wil zeggen komt Tom aangelopen. 

'Wat gebeurd hier?' vraagt hij verbaasd. 

'Niks.' zeg ik terwijl ik weer de woonkamer inloop. 


High School ✅Où les histoires vivent. Découvrez maintenant