26

208 5 1
                                    

Ik ben weer thuis hoor. Alleen mag ik niks, dus lig ik alleen maar te staren. Wat echt niet normaal saai is. Gisteren heb ik nog lang met Jay gepraat, maar hij moest uiteindelijk ook gaan. Noah en Joshua heb ik nog niet gesproken. Vanochtend ben ik weer thuisgekomen. 

Iedereen is nu op school, dus ik kan ook niemand bellen ofzo. Tom heb ik gisteren ook nog gebeld en hem alles verteld. Hij vond dat ik zo snel mogelijk met ze moet praten. Maar ze zijn nu op school en van mijn ouders moet ik rusten en mag niemand langskomen. Ja ze zijn bezorgd. Dus zit ik hier de hele week saai in mijn kamer. Verwijderd van de wereld.


Het is eindelijk weer maandag! Nog nooit ben ik zo blij geweest om naar school te gaan. Deze week was echt doodsaai. Mijn telefoon mocht ik ook niet veel gebruiken van mijn ouders. Ze zeiden dat ik goed moest herstellen. Nu ben ik weer helemaal happy en ga zo naar school. Jay komt me wel ophalen, want ik mocht niet fietsen. Ja dat mocht niet van mijn ouders. 

Hoe wist je het? Als Jay komt ben ik allang klaar. Ja ik heb serieus zin in school en vond het niet eens erg om op te staan. Als Jay en ik op school zijn staren best veel mensen me aan. Ik negeer het en loop vrolijk naar mijn eerste les. 

Zelf meneer Jones kan mijn dag niet verpesten. Als ik het lokaal binnenloopt staat hij daar al met zijn chagrijnige hoofd. Ik ga naast Ella zitten en begin tegen haar te praten over hoe fijn het is dat ik haar eindelijk weer kan zien. Deze schooldag ga ik wel overleven. 

Het is pauze en ik loop van mijn kluisje naar de aula. Tot ik opeens een leeg lokaal wordt ingetrokken. Meteen voel ik twee armen om me heen en een gespierd lichaam tegen me aan. Ik knuffel hem maar gewoon terug, want het voelt vertrouwt. 

Als ik zie dat het Noah is laat ik hem snel los. 'Waarom deed je dat?' vraag ik aan hem. 

Hij grijnst en zegt: 'Ik heb je een paar keer geappt en gebeld, je reageert niet.' Ik rol mijn ogen en ga op een random tafel zitten en negeer wat hij zegt. 

'Waarom hadden jullie een gevecht?' vraag ik alsof ik het niet weet. 

'Waarom wil je dat weten?' vraagt hij. 

'Misschien omdat ik daardoor een vuist tegen mijn hoofd kreeg.' zeg ik sarcastisch. 

'Hé, dat was ik niet.' zegt hij. 

'Oké, dan ga ik het wel aan Josh vragen.' zeg ik en spring van de tafel af om weg te lopen. 

Meteen pakt hij mijn arm vast, zodat ik blijf staan. 'Wat wil je nou?' vraag ik zuchtend. 'Jou.' zegt hij en drukt zijn lippen op de mijne. In een reflex zoen ik hem terug. Nora nee, deze jongen zoende een week geleden nog een ander meisje. Maar het voelt zo goed. Ik voel dat hij met zijn tong over mijn onderlip gaat. Ik open mijn mond een beetje en laat het maar gewoon toe. Het voelt te goed. Als we allebei buiten adem zijn laten we los. 

Meteen draai ik me om en loop het lokaal snel uit. Ik hoor Noah nog roepen, maar ik loop stevig door. In mijn ogen voel ik tranen opkomen. Dan bots ik ook nog tegen iemand aan, omdat ik niet uitkijk. Ik mompel een sorry en kijk de persoon dan pas aan. 

'Hey wat is er?' vraagt Joshua aan me. Oh nee niet hij ook nog. 

'Jij sloeg me het ziekenhuis in, misschien weet jij het.' zeg ik sarcastisch. Hij kijkt me gekwetst aan en nu mompelt hij een sorry. 

'Nee sorry, ik ben niet boos op jou. Het ging per ongeluk. Alleen...' en toen begon ik te huilen. Josh trekt me meteen in een knuffel. Zo staan we tot ik stop met huilen. 

'Gaat het weer?' zegt hij als hij loslaat. Ik glimlach en zeg: 'Ja, dankje. Ik leg het je later uit ik moet gaan.' En ik loop door naar de aula. 

Als ik de aula inloop zoek ik meteen Jay. Er zijn alleen best veel mensen hier, dus zie ik hem niet. Er tikt opeens iemand op mijn rug. 'Jay, waar kom jij nou weer vandaan?' zeg ik lachend als ik hem zie. 

'Gewoon ik zag je hier staan, dus liep hierheen. Waarom heb je gehuild?' zegt hij en hij trekt me naar een leeg tafeltje in de aula. 

'Zie je dat zo erg?' zucht ik. Hij knikt en wacht op een antwoord. 'Ik heb weer met Noah gezoend.' zeg ik dan maar. 

'Oh en toen kwam ik ook nog Josh tegen terwijl ik half zat te huilen.' zucht ik. Jay krijgt een grijns op zijn gezicht. 'Wat is er?' vraag ik verward. 'Noah zoent nooit twee keer hetzelfde meisje.' zegt hij tevreden. 

Jay heeft me mee naar buiten gesleurd en ik heb geen idee waarom. Hij wilt het me ook niet vertellen. 'Wat gaan we nou doen, de les begint zo.' zeur ik. Hij grinnikt. 

'Geduld, we zijn er bijna.' We lopen naar de andere kant van de school. Er is hier nooit iemand. Wat gaan we nou doen? En waarom zegt Jay niks? 

'Loop hier om het hoekje.' beveelt hij me. 'Waarom?' zeg ik verbaasd. Nu rolt hij zijn ogen. 

'Ga nou maar. Ciao.' en hij is weg. Waarom moet ik nou weer dit hoekje om. Wat bezielt deze gast. En daar is Noah. 

Meteen draai ik me weer om en wil weglopen. Maar natuurlijk trekt hij me weer terug. Gefrustreerd kijk ik hem aan. 

'Waarom liep je weg?.' vraagt hij en laat me weer los. Dat lijkt me wel logisch. 

'Omdat ik niet gebruikt hoef te worden door jou.' verduidelijk ik even. Hij kijkt naar de grond en mompelt iets. Ik versta er helemaal niks van. 'Wat zeg je?' vraag ik geïrriteerd. 'Ik hou van je Nora.'

 Wacht wat? En ik val flauw. 

Ja

ECHT

High School ✅Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu