Partea 16. Crăciun Și Dezvăluiri

1.3K 64 1
                                    

Partea 16

-Alysha, trezește-te. Se aude o voce gorasa și eu doar mormăi ceva.

    Crezând ca am fost lăsată în pace un zgomot puternic se aude și tresar imediat din pat văzându-l pe idiotul de Elijah bătând la niște oale.

-Te-ai lovit la cap? Strig eu.

-Crăciun fericit si ție. Spune și își da ochii peste cap.

-Ți-ai luat un obicei foarte prost.

-Oare de la cine. Spune el și îmi dau ochii peste cap fără sa vreau. Vezi. Spune el.

   M-am ridicat nervoasa din pat și am mers sa ma spăl pe fata și pe dinti după care am coborât jos. Toate cadourile erau puse sub brad și toată lumea aștepta după mine.

-S-a gândit și prințesa sa apară. Spune Nick și arunc un zâmbet fals. Am încercat sa ma calmez pentru a nu le strica Crăciunul...nu are  rost , ei nu sunt vinovați cu nimic pana la urma.

-Crăciun Fericit. Spunem toți și începem sa despachetam.

  Am primit cadouri chiar drăguțe însă mai era unul...cel de la Elijah cu toate ca ma așteptam să nu primesc de la el nimic.

   Ma pregăteam sa îl deschid însă m-a oprit.

-As vrea sa deschizi asta când ești singura în camera ta. Spune și oftez.

  Am stat cel mai mult sa aleg cadoul lui și l-am rugat sa facă același lucru.

   Ziua a fost oarecum frumoasa. Nu prea ne-am băgat în seama unul pe altul dar nu prea mai contează.

  Era destul de târziu și am urcat în camera. M-am așezat lângă fereastra și am început sa deschid cadoul. Era o scrisoare, o poza cu noi în rama și o cutiuță.

   Am deschis cutiuța și era o brățară și  un inel din aur alb. Pe brățară   scria "Promise" din cristale însă ceva lipsea.. Pe inel "try" tot din cristale.

  M-am uitat la rama cu noi și am relizat ca a salvat pozele cu noi pe care le aruncasem... În poza asta eram chiar fericiti și ne strambam ceva ce vezi foarte rar la el.

  Apoi a rămas scrisoarea și am deschis-o.

  "Am încercat sa te fac sa vezi ca pentru mine nu ești o persoana oarecare, o persoana pentru care nu as face nimic însă am dat-o rău în bara. Mi-e frica sau poate ca pur și simplu sunt atât e prost încat niciodata nu îți pot spune ce simt. Am spus-o și pe asta,da  mi-e teama ca te voi pierde pentru totdeauna. Dacă te pierd pe tine  Alysha, ma voi pierde pe mine pentru totdeauna pentru ca ma faci sa fiu ceva ce nu am mai fost de atât de mult timp... Numai când zâmbești ma faci sa ma simt mai bine iar atunci când te superi pentru prostiile pe care le zic și le fac ma faci sa ma simt ca ultimul om de pe pământ. Nu am mai simțit chestia asta pentru nimeni și sunt atât de confuz. Îmi pare rău ca te fac sa treci prin toate astea. Știu ca ai avut o viata grea..stiu ca nu ai niciun motiv sa ma asculți sau sa ma crezi pentru ca nici eu nu as face-o în locul tău însă chiar e adevărat tot ce scriu aici.  Dacă nu as fi dat doi bani pe tine asa cum crezi tu nu ma întorceam de atât de multe ori la tine. Nu ți-am spus nicodata ce simt cu adevărat pentru ca am crezut ca e ceva trecător dar s-a dovedit a nu fi asa. Dacă îți amintești ziua în care ne-am întâlnit la petrecere și Louis te-a umilit..nu m-am putut abține și l-am bătut pana a uitat cum îl cheamă pentru ca nimeni nu se comporta asa cu tine. Atunci când te îndepărtez vreau sa știi ca e momentul în care am cea mai mare nevoie de tine și ești singura care ma poate face sa simt..esti singura care ma face sa zâmbesc când nu pot nici sa ma prefac și ești singura pentru care încă trăiesc acum. Poate asta e și motivul pentru care te îndepărtez, pe tir ca ma faci vulnerabil. Dacă nu erai tu, poate ca nu eram aici și nu pot sa cred ca zic asta. Îți mulțumesc că nu m-ai lăsat sa mor. Dacă o făceam nu te mai întâlneam și nu realizam ca exista persoane pentru care încă merita sa lupți. Nu ți-am spus niciodată ca am vrut sa mor în ziua aia și poate de aceea am trecut pe rosu, nu am vrut sa îți bați capul cu mine dar știi acum. Nu regret și nu voi regreta nicodata ca te-am cunoscut.

  Nu știu dacă voi putea vreodată sa îți spun asta fata în fata însă sper ca va fi o zi în care îți voi demonstra ca tot ce am spus e adevărat. Nu îmi bat joc de tine asa cum crezi pentru ca ai fost singura care  a luptat și care a rămas pentru mine. Și știu ca e imposibil sa faci asta.. Nici eu nu am putut. As vrea sa vezi și tu ce vad eu atunci când te privesc și sa nu mai vezi persoana care crezi tu ca ai fost înainte pentru ca tot ce vad eu este o luptătoare, o fata care merita sa aibe parte de toate lucrurile bune. Ești un om bun și nu merit pe cineva ca tine...chiar nu merit și îmi pare rău pentru tot.

  Știu ca ai un semn de întrebare în legătură cu bratara și inelul și dacă vrei a aflii vino în locul în care mi-ai demonstrat ca ma schimb...iar dacă nu vrei sa mai ai de-aface cu mine nu veni și voi înțelege... Crăciun fericit Alysha "

   Toate astea le-am citit cu lacrimi în ochi pana când am răbufnit în plâns...

Elijah Where stories live. Discover now