Partea 36 "Da!"

1.1K 51 3
                                    

Partea_36

-Nu pot sa cred ca fetita mea chiar se mărită azi! Spune mătușa mea cu lacrimi în ochi.

-Te rog nu plânge ca voi plânge și eu și îmi stric machiajul.

-Doar ca mereu am visat sa pot sa te vad îmbrăcată în rochie de mireasa și sa te vad fericita. Insemana ca mi-am făcut datoria si ca am avut măcar putina influenta bună asupra ta. Sunt mandra de tine.

  Cuvintele ei m-au făcut sa ma simt bine căci asta mi-am dorit mereu sa aud, ca o fac mandra .

-Ai fost ca o mama pentru mine și mereu vei fi. Sunt aici datorita ție căci dacă nu te rugai de mine în ziua aia sa îl ajut nu îl mai întâlneam și eu am fost egoista cu tine.

-Hai sa ne gândim doar la nunta ta scumpo. Este o zi speciala.

-Ai dreptate, spun oftând.

   Ma uit la mine în oglinda mare din fata mea și sunt atât de incantata de rezultat. Ma simt frumoasa și împlinită. Nu mai am răbdare sa pot sa îl vad pe Elijah și nu îmi vine sa cred ca a trecut timpul atât de repede.

-Ești gata? Întreabă ea entuziasmata.

-Cred ca da. Spun oftând căci am mari emoții.

  Am pășit timida spre locul amenajat pe plaja asa cum ne-am dorit și toată lumea era așezată la locul lor. Era parca desprins dintr-un vis. Și atunci l-am văzut...stand îmbrăcat în costumul perfect aranjat pe corpul lui și inima mea a început sa bata. Încercam sa îmi stăpânesc lacrimile căci pentru prima oara în viata asta simțeam ca fac ceva bine.

~Elijah~

   Atunci muzica a început sa se audă și am știut ca iubirea mea și-a făcut intrarea. Când am văzut-o am simțit cea mai mare bucurie din viata mea căci îngerul din fata mea avea sa îmi devina soție. Rochia aceea se așeza perfect pe corpul ei micuț iar ea arata superb. Încă nu pot sa cred ca se întâmplă asta.
E prima oara când ma simt cu adevărat împăcat.

  Atunci s-a așezat în fata mea și am zâmbit instant.

-Ne-am adunat cu toții aici ca sa unim aceste doua suflete tinere și frumoase prin taina căsniciei. Dacă are cineva ceva de obiectat  sa spună acum sau sa tacă pe vecie. Spune preotul.

  Atunci ma uit în mulțime și vad ca, Kyle se ridicase și ma uitam nervos la el  și toată lumea și-a întors privirea. Atunci el a plecat repede fara sa mai spună nimic.

-Atunci sa continuam. Spune preotul.

-Eu, Alysha Darwin, îl i-au de soț pe Elijah Anderson, sa ii fiu  soție cât și prietena, sa ii fiu alături, sa îl sprijin când ii va fi cel mai greu, sa îl iubesc, sa ii ofer o familie și   o parte din sufletul meu. Promit să te iubesc în toate formele, acum și întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că aceasta este o iubire pe care o simți o dată-n viață.

-Eu, Elijah Anderson, o iau de soție pe Alysha Darwin, sa ii fiu soț și prieten când va avea nevoie de umărul cuiva, sa o iubesc cu toată fiinta mea, sa o sprijin, sa ii fiu familie, sa fiu pentru ea întotdeauna, sa ii ofer sufletul meu. Promit sa te iubesc acum și întotdeauna, și ca voi lupta alături de tine chiar și în cele mai negre zile.

-Atunci, în urma jurămintelor voastre, va declar oficial soț și soție.

  Atunci am sărutat-o încet și apăsat și pot sa jur ca mi-a dat o lacrima.

~Alysha~

   Am plecat cu toții spre localul de pe plaja. Elijah m-a ținut tot timpul de mana și ma simțeam atât de fericita.

Elijah Where stories live. Discover now