Partea 21." Un Nou Început?"

1.2K 46 0
                                    

Flashback (acum 3 ani)

ELIJAH POV

"Nu știu cum sa îmi iau rămas bun asa ca nu o sa o fac. Gândește-te ca este un ne vom revedea curând. Nu te îngrijora sunt bine însă am decis sa plec pentru ceva vreme. Nu va pot spune unde căci am nevoie de timp pentru mine pentru ca nu mai știu cine sunt. M-am pierdut pe mine atât de rău încercând sa va ajut sa va regăsiti pe voi încât nu mai știu cine sunt. Nu e vina voastră, e vina mea pentru ca v-am adus mult rău. Îmi pare rău pentru rama cu sora ta știu ca este foarte importanta pentru tine poza aceea. În legătură cu ceea ce simt...o sa îmi lipsești foarte mult însă ai făcut progrese. Ești mult mai bine și sunt atat de fericita pentru tine. Îmi pare atat de rău că plec, nu vreau sa te las și nu vreau sa crezi ca te părăsesc pentru ca nu o fac. Am nevoie doar de puțin timp pentru mine. Ai ajuns atât de ușor în inima mea Elijah încât mi-e frica ca plecarea asta ma va distruge . Însă nu ma pot regăsi în orașul ce îmi aduce durere deplina în suflet. Și chiar dacă o sa regret nu ma voi putea întoarce după ce am plecat.. Am ajuns sa țin la tine ca de ochii din cap și crede-mă în inima mea nu au loc multe persoane. Poate nu te încălzește cu nimic ceea ce îți spun și știu ca o sa ma urăști pentru ceea ce îți fac acum însă vei găsi pe cineva care sa te merite. Eu nu sunt îndeajuns de buna pentru tine, sunt distrusa Elijah..distrusa și nu te pot ajuta. Te rog sa nu o iei iarăși pe cai greșite, îmi las toată încrederea în tine și te rog nu o părăsi pe mătușa mea. Nu o sa te uit niciodată pentru ca...te iubesc. Sa nu uiți asta niciodată. Ai grija de tine, nu te-am mințiți niciodată. "

- Chiar a plecat? Întreaba mătușa ei cu lacrimi în ochi iar eu pur și simplu am rămas masca citind asta.

-Cum poate sa ne facă asta? După tot ce a fost? Sau.. E vina mea? Poate a plecat pentru ca i-am spus ca o urăsc însă nu credeam asta..

-Nu Elijah... Cred ca ea chiar avea nevoie de asta.. Este tot ce am și am pierdut-o și pe ea. Dacă nu va face fata? Cine va avea grija de ea, dar banii.

-Va fi bine...se va descurca însă o urăsc. O urăsc din tot sufletul meu pentru ca a plecat asa fără sa își i-a rămas bun. A plecat pur și simplu lăsându-ne asa când aveam cea mai mare nevoie de ea. Fără ea sunt un nimic...

   În prezent
Alysha pov

-Doamna Alysha, ma scuzati ca va deranjez însă domnul cu penthouse tot insista la telefon ca are nevoie cât mai repede de plan.

-Unii oameni chiar nu înțeleg ca am multe proiecte pe cap? Cum e agenda pe vineri? O întreb eu pe asistenta.

-După ora 17:30 aveți liber, doriți sa îl programez?

-Te rog. Spun eu oftând.

   Nu credeam ca agenda mea va fi atât de încărcată. Într-adevăr sunt locul doi în rândul arhitecților renumiți pe locul unu fiind Ethan Coralli unul dintre cei mai buni prieteni ai mei însă este foarte obositor. Ador ceea ce fac și sunt foarte perfecționista însă răbdarea unora lasă de dorit. Nu sutn robot și încerc sa fac totul cât mai bine.

  Nu mi-a fost atât de greu sa ma adaptez aici cât sa uit trecutul. Toate amintirile ma trăgeau în jos încetul cu încetul. După ce m-am pus cu adevărat pe picioare am început sa ii trimit mătușii câțiva bani și niște scrisori însă niciodată nu am primit un răspuns înapoi și o înțeleg. Și eu m-aș fi urat dacă as fi fost în locul ei însă a fost cea mai buna alegere din viata mea.

-Domnul Thomson va așteaptă jos. Îmi spune asistenta și îmi iau lucrurile și cobor.

-Sid, ți-am spus de atâtea ori, spune-i Kyle. Nu e diferența de vârsta între noi.

-Nu va pot spune asa, dumneavoastră sunteți vocea companiei și aveți un grad important, eu sunt doar o asistenta.

-Nu Sid, ești prietena mea și nu as putea face nimic fără tine. După vineri îți poți lua concediu.

-Sunteți sigura?

-Suta la suta. Sa ai o zi buna. Spun eu și plec.

  Sidney este o asistenta pe care oricine și-ar dori-o. Pe cât este de frumoasa pe atât este și atenta și punctuala.

-Hei iubito. Spune Kyle și ma săruta.

-A fost o zi prea obositoare.

-De ce? Întreabă el aruncandu-mi un ochi din când în când și fiind atent la drum.

-Am avut de prezentat trei proiecte, mai târziu trebuie sa ma duc pana la compania lui Ethan sa iau niște dosare și pe lângă asta ma tot dispera tipul cu penthouse.

-Unii sunt prea disperați. Spune și îl aprob. A și spuneai ca te duci la Ethan? Spune el oftând.

-Da. De ce?

-As fi vrut sa mergi cu mine la o întâlnire de afaceri.
O sa aducă un nou model care este adus din alta parte, se spune ca este foarte cerut  . D-abea s-a mutat în oraș.

-Un nou model zici?

   Kyle este în top-ul celor mai sexy bărbați din California. Am avut mare noroc cu el însă mai tot timpul este plecat.

-Voi fi acolo.

-Mersii iubito. Spune el.

  După ce am ajuns acasă m-am dus sa îmi fac o baie relaxanta. Ma simt foarte încordată. După o ora am ieșit și m-am dus sa ma pregătesc. După ce iau dosarele de la Ethan plec direct la firma.

  Niciodata nu mi-a plăcut ca Kyle este este înconjurat de fete frumoase pentru ca mereu m-am simțit inferioara cu toate  ca el întotdeauna îmi zicea  să ma calmez deoarece fetele alea nu se compara cu mine...

Elijah Where stories live. Discover now