Partea 17. "Ma Vei Lăsa Și Tu!"

1.4K 59 2
                                    

Partea 17

Poate ca sunt proasta ca încă pot trece peste lucrurile  pe care le face însă trebuie să știu.. Vreau răspunsuri, ma omoară ca stau asa.

M-am îmbrăcat repede și am plecat spre locul în care m-a sărutat. O sa fie foarte greu...

După ceva timp am ajuns iar el stătea pe jos cu fata la lac.

-Alysha.. Nu credeam ca vei veni. Spune uitându-se în ochii mei.

-Se pare ca am venit... Deci ce ai de spus?

Mi-a făcut semn sa ma așez lângă el și asta am făcut.

-Nu știu cu ce sa încep.

-Pot sa pun eu întrebările? Întreb eu.

-Sigur..

-Ce insemana brățara și inelul?

-Știam ca asta vei întreba prima oara.. Spune și zâmbește scurt. Ți-am spus mai demult ca nu pot promite ca nu te voi părăsi niciodată însă mi-am făcut mie o promisiune ca atâta timp cât trăiesc voi avea grija de tine și nu te voi lăsa niciodată. Iar inelul...voi încerca să rămân în viata și sa nu îmi fac rău . Sunt niste promisiuni pe care ți le fac ție acum pentru ca vreau sa vezi ca ma gândesc la tine mereu și nu te pot scoate din mintea mea...

Când am auzit ce a spus inima mea o lua la goana. Era ceva ce îmi doream de mult sa aud..ca nu își va face rău.

-Eu doar...nu am cuvinte. Spun fără sa mimenz vreo schiță pe fata mea.

-Ce mai vrei sa știi... Acum cât sunt prost și nu realizez ce zic. Spune și zâmbesc pentru o secunda.

-Ai spus ca încerci sa îmi spui niste lucruri și ca îmi spui ce simti. Am nevoie sa îmi spui Elijah pentru ca jur ca e atât de greu sa ma întreb mereu...

-Faza e Alysha ca nu știu ce simt. Nu am simțit asta niciodată și e totul atât de străin pentru mine. Când sunt lângă tine simt nevoia de a zambi iar când pleci parca viata mea devine la fel de seaca . Cumva ești motivul pentru care încă trăiesc pentru ca dacă tu nu erai, în momentul asta eram doar o amintire neplăcută. O sa îți zic ceva ce nu ți-am zis niciodata. Am reușit sa ma împac cu mama și asta numai pentru ca mi-ai dat de gândit... Scoți chestii din mine pe care nu credeam ca le mai am pentru ca am uitat cum e sa zâmbești cu adevărat pana sa apari tu. Și știu ca tu crezi ca nu te ascult niciodată însă te contrazic..mi-a rămas tipărit în minte tot ce mi-ai spus chiar dacă încercăm sa îmi distrag atenția. Nu știu de ce plângi pentru un om atât de distrus ca mine când eu îți aduc numai tristețe...si știu ca încerci sa ma ajuți și ca ai o speranța că vei reuși dar probabil te voi dezamăgi. Sunt bipolar Alysha și mi-e teama ca în următoarele minute voi spune chestii pe care după o sa le regret. Am deficit de atenție, am toate lucrurile rele din lume...am fost prins cu droguri și acum politia e cu ochii pe mine. De ce ai vrea o asa persoana lângă tine?

-Pentru ca de când am început sa stau cu tine am reușit sa zâmbesc fără sa ma chinui. Ma faci sa ma simt diferita chiar dacă uneori spui niște lucruri care chiar ma rănesc. Nu îmi pasa de ceea ce ai făcut în trecut pentru ca și eu am greșit foarte mult Elijah. După toate astea chiar  crezi ca o mica problema pe care o ai din cauza traumelor pe care le-ai avut  ma va face sa plec acum? Eu chiar încerc sa te ajut exact cum ai spus și tu și poate voi reuși sau poate ca nu dar nu pot sta degeaba...sunt aici pentru tine.. Și nu înțeleg de ce îți este atât de greu sa înțelegi chestia asta. Știu ca stai prost cu încrederea cum stau și eu dar ți-am demonstrat ca în mine poți avea încredere pentru ca la naiba încă sunt aici când trebuia sa te las sa pleci!  Spun începând sa îmi curgă câteva lacrimi.

-Pentru ca mi-e frica ca ma vei lăsa cum m-a lăsat toată lumea. Asa au spus toți pana când m-au dat naiba și au renunțat la mine. Și poate e mai bine sau poate ca nu dar nu vreau sa fiu din nou atât de rănit. Ca îți vine să crezi sau nu chiar simt ceva, multa ura pentru toată lumea, dorința de răzbunare. Dar știi pentru cine nu simt asta? Pentru tine.. Și asta mi-a dat atât de mult de gândit..

-De ce Elijah? Asta nu înțeleg. Spun trista

-Pentru ca în ceea ce simt e ceva în plus la tine..nu știu ce și nu pot sa cred ca zic asta dar am nevoie de tine. Nu poate nimeni inafara de tine sa ma ajute..nu am încredere în nimeni altcineva.

Mi-am călcat pe suflet și l-am îmbrățișat strâns și alte câteva lacrimi mi-au căzut. Ma asteptam sa ma împingă însă m-a strâns la fel de tare și simțeam ca ma aflu unde trebuie.. Cumva, în felul lui, mi s-a deschis dar mi-e teama ca în câteva secunde totul se strica..

-Ești ok? Ma întreabă acum privindu-mă fără sa realizez ca nu mai sunt în bratele sale.

-Da.. De ce? Întreb eu.

-Pentru ca plângi și te gândeai la ceva..

-Doar.. Nu știu, îmi fac filme aiurea în cap. Ca de obicei..

-Filme despre?

-Ca se va strica totul.. Pentru ca asa e mereu. Totul merge bine, frumos pana când fac eu ceva greșit care te deranjează.

-Voi încerca să mă controlez..

-Nu e vorba de asta...mai mult trebuie sa ma controlez eu.. Uneori cred ca eu sunt aia cu probleme.

Elijah Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum