Partea 35. Te Iubesc!

1.1K 44 2
                                    

Partea_35

-Alysha..

-Nu Elijah, spun eu întrerupând-ul, nu mai sunt fetita aia căreia ii era frica sa îți spună ceva ca să nu te piardă. Știi ce simt pentru tine și ca țin foarte mult la tine însă ești adult și trebuie sa ai niște priorități. Dacă eu nu fac parte din acele prioritati înteleg însă nu te mai juca cu mine. Dacă vrei sa fac parte din viata ta am nevoie sa știu, sa știu dacă aștept sau dacă trec peste și îmi vad de viata mea pentru ca nu mai pot Elijah. Nu mai pot sa aștept ca într-o zi sa îmi dai o speranța că poate cumva vom ajunge ceva.

-Dacă m-ai lăsa să termin ai fi auzit ca i-am spus managerului meu ca daca nu pot fi cu tine sa renunțe la ideea de a lucra pentru mine. Ți-am spus și îți mai zic o data și sper sa îți intre bine in cap, esti mai importanta decât orice sau oricine altcineva. Vreau sa am o familie cu tine Alysha și nu pot renunța la munca caci avem nevoie de bani. Asta este motivul pentru care am vrut sa aștepți, sa vad dacă găsesc cale de mijloc.

-Serios? Întreb eu simtindu-ma prost pentru tot ce am zis.

-Da, te iubesc prea mult și nu pot sta fara tine. Te iubesc cu fiecare părticică din corpul meu și dacă ar fi sa renunț la orice pentru a fi cu tine a-și face-o pentru ca esti femeia cu care vreau sa îmi petrec restul vieții. Ai fost singura care a continuat sa lupte pentru mine când îndepărtam pe toată lumea și m-ai înțeles când toată lumea refuza sa o facă. Te-am rănit pana am realizat ca te iubesc atât de mult. Știu ca nu o sa fiu cel mai bun iubit din lume dar îți promit sa îți ofer și luna de pe cer. Îți promit ca o sa fiu lângă tine mereu chiar dacă o sa spun anumite lucruri la nervi. Știu ca poate crezi ca e devreme dar ne știm de atâția ani și nu vreau sa te mai pierd. Alysha Darwin, vrei sa fi femeia lângă care o sa îmi petrec viata? Întreabă el punându-se în genunchi iar inima mea bătea în ritm alert.

-Da! ELIJAH da! Strig eu și câteva lacrimi de fericire cad.

Nu pot sa cred ca se întâmplă asta.

-Te iubesc atât de mult iubito! Sau mai bine zis, doamna Anderson.

-Și eu te iubesc Elijah! Nici nu ai idee.

Inima mea nu a mai simțit atâta bucurie de foarte mult timp și am început sa dau telefoane. Eram mai fericita cum nu am fost vreodata. Pare ca ne grăbim însă îl cunosc de atâta timp și știu ca e singurul cu care m-aș simții iubita. Am luptat pentru el cum nu am făcut-o nici pentru mine, am renunțat la multe pentru el cu toate ca a fost greu. Când ma duceam sa ii dau pastilele și după ajungeam gonita afara în viscol însă am luptat ceea ce nu ași face dacă nu ar fi fost cineva important. E doar ciudat cum te îndrăgostești de persoanele care la început crezi ca îți fac rău însă te ajuta sa te dezvolti și sa ajungi persoana care esti acum. Când îl privesc în ochi pot vedea numai fericire și asta am cautat mereu. Nu poți pur și simplu sa visezi la un final fericit, trebuie sa lupți și sa încerci căci asta este ceea ce contează cu adevărat. Sa va regăsiți după ce ați fost dărâmați. Poate ca atunci nu fusese timpul pentru noi însă acum a venit.. Pana la urma nu exista finaluri fericita căci finalurile sunt cele mai triste părți. Trebuie sa trăim momentul și știu ca acum simt ca am ajuns unde trebuie după atâta munca și nopți nedormite.

Ma uit la bărbatul din fata mea și pot vedea un viitor lângă el.

-Ethan și Nathan trebuie sa fie cavalerii. Ii spun eu lui Eljah.

-Nathan, prietenul fostului tău? Spune fără sa ma privească.

-A fost lângă mine mereu ok?nu e nici pe departe ca Nathan.

-Nu am încredere în el.

-Atunci ai în mine.

A oftat și s-a lăsat înfrânt.

-Nu uita de Brayden. Spune el.

-Nu l-aș uita niciodată.

-Și domnișoarele cine or sa fie?

-Sidney și Ayana. Tu pe cine vrei?

-Emma.

-Care Emma?

-Nu o știi însă îți va placea. M-a ajutat mult în ultimul timp.

-Okey...

   Am început sa cautam modele de tort și o locație.

-Iubito...ma gândeam dacă ai vrea sa fie ceva mai special.

-Adică?

-Nu vreau sa fie o nunta banala. Ma gândeam sa fie totul pe o plaja.

-Pe o plaja? Întreb eu mirata.

-Știam ca nu e o idee buna.. Uita.

-Nuu, chiar îmi place. Ar trebuii sa fie asa.

-Serios? Întreabă el mirat.

-Da. Spun zâmbind.

  Îmi place cum e stresat de toate astea măcar știu ca nu sunt singura. Mătușa a fost cea mai incantata când a auzit. A fost singura care a crezut în noi încă de la început...singura care a văzut ceva puternic în noi.

-Ai vorbit cu mama ta? Îl întreb eu pe Elijah.

-Da, va fi aici. Spune puțin cam nepasator.

-Ce s-a întâmplat?

-Nimic.

-Elijah...mi-ai promis ca o sa vorbim ca să funcționeze.

-O sa vina cu iubitul ei.

-Iubitul ei? Întreb socata. Povestește-mi.

-Acum o luna am aflat ca și-a reînceput viata cu acest Brad Downey. A fost pur și simplu dureros căci însemna că trebuie să accept ca tata chiar a plecat și familia asta chiar se duce de râpă. Nu e vorba ca ar trebuii sa stea toată viata singura însă ar fi fost frumos sa discute cu mine despre asta.

-I-ai spus chestia asta?

-Pana azi nu am mai vorbit cu ea și nici nu o sa o mai fac.

-Nu crezi ca ești prea dur?

-Toată viata mea a trebuit sa fiu asa Alysha. La liceu după moartea surorii mele a trebuit sa devin de piatra căci lumea își dădea cu părerea din toate părțile fără ca măcar sa cunoască situația. Apoi a plecat tatăl meu și am început sa am nevoie de psihologi, injecții..

  Când spunea toate astea mi-au dat lacrimile. Am sărit și l-am îmbrățișat cât de strâns am putut.

-Îmi pare rău că trebuit sa treci prin toate astea. Nu am vrut sa te gândești din nou la lucrurile astea. Te iubesc  Elijah și  voi lupta pentru tine toată viata.

-Ești singura persoana care ma face sa uit de toată viata mea trista. Ma faci sa vad un nou început fericit. Nu am simțiți nicodata asta, ca pot ajunge mai departe și ca pot trăii în prezent fără frica ca trecutul ma va prinde din urma pentru ca tu ma accepți asa cum sunt.

 

Elijah Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum