"Sfârșitul"

1.5K 68 3
                                    

-Nu pot sa cred ca asta chiar s-a terminat.. Spun oftând stand pe nisipul rece.

-Nici eu. Aștepți atât de mult sa vina ziua asta și parca durează atât de puțin încât nici nu te poți bucura la maxim de ea. Tot ce știu este ca acum sunt oficial legat de femeia cu care vreau, și îmi voi petrece tot restul vieții. Niciodată nu am crezut ca voi ajunge aici în special nu cu tine căci cine se aștepta ca cineva ca tine sa stea cu un om cu probleme ca mine.

-Elijah, de când te-am întâlnit nu a fost un singur moment în care sa nu ma gândesc la tine. Faptul ca aveai nevoie de mine atunci ma făcea sa lupt în continuare căci simțeam ca totul depinde de mine. Am greșit amândoi pentru ca eram mici. Acum ca sunt cu tine aici, ma simt mai împlinită și fericita ca niciodată. Lângă tine știu ca niciodată nu o sa ma plictisesc pentru ca mereu învăț ceva nou. Suntem atât de diferiți și totuși atât de perfecți unul pentru celalalt.

-Te iubesc Alysha și te voi face cea mai fericita femeie. Pur și simplu ma îndrăgostesc mai mult de tine cu fiecare minut pe care îl petrecem împreună. Ești atât de frumoasă și sexy și ma omori numai când ma gândesc la tine.

  Atunci am început sa ne sărutam cu pofta și am plecat la casa rezervata de noi. A început prin a deschide o sticla de vin după care a început sa dea jos fiecare piesa vestimentara de pe mine.
  A început sa îmi aplice săruturi pe tot corpul făcându-mă sa ma simt atât de bine. În următoarele minute au urmat momente de neuitat.

    Ai crede ca într-o lume plina de atâta falsitate și ura nu ai putea găsii pe cineva care sa te accepte asa cum ești căci suntem supuși la niște standarde ale societății. Ești judecat doar din spusele altora și după viata pe care au dus-o cei din jurul tău.

   Știu sigur ca l-am subestimat atât de mult la început și îmi doream atât de tare sa îl îndepărtez de mine și sa nu ma apropii de el încât îmi vine sa rad în momentul asta.

Flash back
"Ea cine e..? Întreabă băiatul brunet.
-Alysha. Spun eu însă Elijah ma întrerupe.
-Enervanta care ar trebui sa îmi facă temele.

Spune enervandu-ma și mai tare.

-Enervanta? Eu sunt aia enervanta? De când am ajuns ști doar sa faci pe arogantul. Nu sunt aici sa îți suport fițele de băiat răsfățat de mami și de tati și nici sa îți fac temele ai  înțeles? Spun după care ma ridic brusc și plec.

-Ai face bine sa nu mai vi aici. Nu ești  bine venita! Striga el și pur și simplu îmi vine sa rabufneesc. Cine e el sa ma jignească in halul asta?  "

  Ne enervam atât de mult și totuși parca ceva ne făcea sa ne apropiem din ce în ce mai tare. În momentele alea nu m-aș fi putut gândii o secunda ca voi ajunge sa îl iubesc atât de mult. Pur și simplu fără sa vrea m-a ajutat sa ma maturizez și sa ajung sa fiu ceea ce sunt acum. Oricât de mult rău ne-am făcut niciodată nu m-am putut gândii la raul lui. Am renunțat la foarte multe lucruri, începând de la familie la pasiuni însă la el niciodată nu am putut. Cumva mereu ajungeam la el oricât de tare m-aș fi străduit sa nu o fac.

Flashback

"Știi prin ce trec? Zice și începe sa rada. De unde pana unde? Nu ai habar prin ce trec eu Alysha și de ajutat nu prea poți sa ajuți.

-Pentru ca nu ma lași.

-Încerc sa restrâng grupul de oameni în care sa am încredere.

-Dar nu trebuie. În mine poți avea încredere Elijah.

-De ce ar trebui sa am? Întreabă.

-Pentru ca de fiecare data când ma goneai eu nu plecam sau mereu ma întorceam. Ma făceai sa ma simt ca ultima fraiera dar totuși eu mereu am fost langa tine. Tipi la mine, îți verși nervii pe mine dar încă sunt aici și încerc sa ajut.

-Dar nu e nevoie sa te întorci mereu! Dacă tip la tine și te fac sa te simți asa fugi Alysha! Fugi și nu te mai întoarce la mine. Tu încă ai avut noroc, nu am răbufnit atât de tare. Te vei speria și vei vedea ce fel de persoana sunt, nu te poți apropia de mine.

-Chiar dacă fug tu vei veni după mine! Asa ai făcut și m-am trezit cu tine în casa.

-Pentru ca nu ma pot controla. Te voi răni și după iar vei veni la mine, asta pana când? Pana când vei rămâne secata, fără putere și nu vreau sa ajungi asa. "

  Ma bucur ca nu am ascultat ce a spus atunci pentru ca știam ca pot mult mai mult. Știam în ce ma bag, știam ca pot ajunge foarte rău dacă continui însă a meritat orice lacrimă. Orice durere, orice fărâmă de speranța pe care am pierdut-o atunci pentru ca ma aflu aici uitându-mă la el și nu îmi pot vedea viata fără el. Ar fi totul atât de plictisitor și fără viata. Ador ca mereu ma pune la încercare și ca îmi dovedește cât de mult s-a schimbat.

  Niciodată sa nu renunti la ceea ce iubești. Răbdarea e cea mai mare putere și am învățat asta pe pielea mea. Vor fi momente grele care te vor face sa crezi ca nu mai ai pentru ce sa lupți însă...daca continui sa crezi în tine și în scopul tău totul se va pune cap la cap și vei vedea ca se merita. Povestea mea și a lui Elijah este una foarte complicata însă plina de dragoste. În viata mereu trebuie sa plătești pentru faptele tale însă vei fi răsplătit când va fi momentul. Omul din fata mea este lucrul pentru care mi-aș da propria viata în momentul asta și nimic nu ma poate face sa schimb asta.
Te iubesc Elijah Anderson și te voi iubii cu prețul vieții mele!

Sfarsit

Elijah Where stories live. Discover now