Tanıtım

49.1K 937 90
                                    

Duru AKSOY; Duru 12 yaşındayken annesini kaybetmiştir. Ve babasını da 20 yaşındayken kaybetmiştir. Kardeşi olmadığı için amcasının yanında kalma zorunda kalmıştır. Okumuştur. 23 yaşında bir çocuk doktoru olmuştur. Amcasının zorlamasıyla Selim denilen biriyle nişanlanmıştır. Selim tarafından tecavüze uğramış ve hamile kalmıştır. Selim'in bebeği öğrenmesi üzerine Türkiye'den yurtdışına kaçtığı için bebeğiyle öylece kalakalmıştır.

Selim KARA ; Duru diye biriyle nişanlanmış. Ve duruya tecavüz etmişti. Durunun hamile olduğunu öğrenince Türkiyeden yurt dışına kaçmıştır.

Ahad HANZADE; 25 yaşında başarılı bir iş adamıdır. Mardin'in en büyük ağasıdır. Bir günde dünyası kararmıştır. Çocuk sahibi olamayacağını öğrendiği gün Duruyla karşılaşmıştır.

Demir HANZADE ; Hanzade ailesinin ağasıdır.ilk eşiyle babası Ahad Ağa'nın zoruyla evlenmiştir. Ve bu evlilikten büyük oğlu Dizdar  vardır. Ve ikinci eşi Zilanla severek evlenmiştir. Ve bu evlilikten ikinci oğlu Ahad , Ferhat ikiz çocukları Fırat ve Dicle , ve en küçükleri Yaman dinyaya gelmiştir.

Zeliha HANZADE ; Demir Ağa'nın ilk karısıdır. 1 oğlu vardır. Kibirlidir. Hiçbir zaman Demir Ağa'nın sevgisini kazanamamıştır.

Zilan HANZADE ; Demir Ağa'nın ikinci karısıdır. 4 oğlu 1 kızı vardır. Evlatları için yapmayacağını şey yoktur.

Mehmet Dizdar HANZADE ; 25 yaşındadır. Demir Ağa'nın ilk eşinden olan oğludur. Evlidir. Ancak hâlâ çocuğu yoktur.

Elif HANZADE ; Dizdar'ın karısıdır. Çok hırslıdır. Herkesi kendinden küçük görür.

Ferhat Arda HANZADE ; 22 yaşındadır. Demir Ağa'nın 3. Oğludur. Abisi gibi başarılı bir iş adamıdır. Abisinin en büyük destekçisidir.

Dicle Arya HANZADE ; 17 yaşındadır.ikizi Fırat'ın baş belasıdır. Demir Ağa'nın değerlisidir. Dersleri abileri gibi çok iyidir.

Fırat Arhan HANZADE ; 17 yaşındadır. Çok çapkındır. Ancak çok da merhametlidir. İyi bir okçudur. Ve çok iyi basketbol oynar. Derslerindede başarılıdır :)

Yaman AlpHan HANZADE ; 4 yaşındadır. Simsiyah saçlarına inat masmavi gözleri vardır. Abisi gibi çok güzel ok atar ve basketbol oynar. Okçuluk şampiyonası  4 yaş kategorisinde 2 tane birincilik almıştır.

 Okçuluk şampiyonası  4 yaş kategorisinde 2 tane birincilik almıştır

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

( Yaman Alphan )

BİR BEBEK MESELESİ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin