7.bölüm ( ikizler mi ? )

26.6K 737 74
                                    

biariburnuu66 ve HasibeTepe3 okuyucularıma gelsin...

Duru ve ahad aynı anda doktora dönüp " nasıl bizim ikizlerimiz mi olacak ? " Dedi. Doktor ise " evet . Çok sağlıklı oğullarınız olacak. " Deyince ahad'ın yüzü biraz düşmüştü.

Ama yinede çok sevinmişti. Duru ise zafer gülüşüyle ahad'a döndü. " Ahad'ım birdin üç oldun. " Deyince ahad ise " merak etme hayatım senden de iki üç tane yapabiliriz " dedi.

Duru ise utançla gülümseyip " çok ayıp kocacım " dedi. Ahad ise çok fazla uzatmayıp Duru'ya sarıldı. Duru'nun kulağına " teşekkür ederim güzelim teşekkür ederim oğullarımın annesi " dedi.

Duru ise " asıl ben teşekkür ederim yakışıklı oğullarımın yakışıklı babası " dedi.

Doktor Duru'ya dönerekten " çok dikkat etmelisin Duru hanım. Oğullarınızı korumanız lazım. Ancak benim anlamadığım tek şey var ahad bey siz neden kız çocuğuna bu kadar düşkünsünüz. Normalde benim tanıdığım ağalar erkek çocuk için can atar. " Dedi.

Ahad " kız çocuğum olsun istiyorum. Olsun ki tüm ağalar görsün kız çocuğu nasıl sevilir nasıl yetiştirilir. Benim bildiğiniz üzere 4 tane erkek kardeşim ve 1 tane de kız kardeşim var ancak 4 erkek 1 kız kardeş kadar değerli olmuyor. " Dedi.

Ve Duru minnetle eşine baktı. Doktordan izin isteyip odadan çıktılar.

Beraber aşağı inerken dizdar ve Elif'e rastladılar. Duru hemen elini karnına koydu. Elif ise üzüntü ile kafasını aşağıya eğdi.

Dizdar ahad'a bakarak " hayırdır bebeğe mi bişey oldu ? Kötü bişey yoktur inşallah " dedi.

Duru ahad'a destek vermek istercesine hemen ahad'ın elini sıktı. Ahad ise Dizdar'a dönerekten " Yok bişey Dizdar'ım cinsiyetini öğrenmeye geldik " dedi.

Dizdar ise heyecanla " öğrenebildiniz mi ? " Dedi. Ahad ise " öğrendik haydi eve gidelim evde söyleyeceğim herkes bizi bekliyor " dedi.

Dizdar ise " tamamdır. Siz geçin bizde geliriz. Küçük bir işimiz var " dedi.

Dizdar elif ile birlikte arabasına binerek ahad'ların yanından uzaklaştı.

Ahad Duru ile birlikte konağa gitmek üzere arabaya bindi. Ahad hala baba olduğuna inanamıyordu. Ancak içten içe oğulları olduğu içinde çok mutluydu.

Bir 5 yıl sonra oğullarını kolunun altına alıp Mardin'de göğsünü kabarta kabarta yürüyebilecekti. Ama bu iki aslan parçasının yanına bir tane prenses de gerekiyordu.

Ahad Duru'ya dönerekten " sakın ben söylemeden söyleme soran olursa ne vereceksin de biraz merak etsinler " deyince duru ahad'a dönüp kahkaha atmaya başladı.

Konağa gelmişlerdi. Birlikte içeriye girdiler. Fırat hemen duru'nun yanına gelerekten " cinsiyeti ne yenge " deyince duru ise ahad'ın arabada söylediği söz aklına gelince" söylersen ne vereceksin küçük ağa " dedi.

Fırat ise " sen söyle istersen yeğenimin yoluna canımı veririm " dedi. Duru ise " yok amcası kalsın bize lazımsın " dedi.

Bütün aile avludaydı. Dizdar'ın gelmesi ile Fırat ailesine döndü. " Şimdi hepiniz bebeğimizin cinsiyetini merak ediyorsunuz. Ancak bizim size söyleyecek iki mutlu haberimiz var. İlkini ben söyleyeceğim ikincisini Duru " dedi.

Ahad " ilk olarak Hanzade ailesine 1 torun gelmiyor." Deyince herkes Elif'e baktı.

Ahad devam etti " ikizlerimiz olacak. " Deyince Zilan hanım bir zılgıt çekti.

BİR BEBEK MESELESİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now