26. Bölüm ( Yeni Hayat )

7.3K 323 14
                                    


3 ay sonra

Ferhat berfin'in ailesi ile konuşup bütün herşeyi anlatmıştı. Kabul etmeleri zor olsa da Berfin'in ailesi kızlarını geri almayı kabul etmişti.

Ancak Kerim'i istememişlerdi. Ferhat da oğlu annesiz büyümesin diye Berfin ve oğlunun yaşayabileceği küçük bir ev almıştı.

Berfin boşanmayı kabul etmiş. Ve boşanmıştı. Ancak Kerim'in velayeti Ferhat'taydı. Kerim Haftanın 2 günü Berfin'le geri kalan günlerde ise Ferhat'la kalıyordu.

Berfin yaptığı hatanın farkına hâlâ varamamıştı. Hafta sonu Ferhat'ın onlara aldığı küçük evde kalıyor geriye kalan günlerde ise babasının konağında kalıyordu.

***

Duru kızının elini tutarak aşağıya indi. Bugün içinde bir sıkıntı vardı.

Oğullarının bugün okulda ilk günüydü. Belki de çok fazla abartıyorum diye düşünüyordu.

Aşağı indiğinde Demir
" Günaydın annecim. " Dedi.

Duru ise " günaydın prensim. " Dedi

Doruk " günaydın hanımağam " dedi.

Duru gülerek "günaydın küçük ağam " dedi.

O sırada ahad mutfağa girerek masal'ı kucağına aldı.

Masal birden havalanması ile çığlık atıverdi. Ahad'a dönerek " babacım beni çok korkuttun. " Deyince ahad
" Seni benden başka kim böyle kucağına alıyor bakalım ? " Dedi.

Masal ise " Devran. " Dedi.

Ahad bir sinirle " hangi Devranmış o ? " Dediğinde Masal " hani abimlerin çok yakışıklı bir arkadaşı varya hani babası da senin gibi ağa " deyince ahad ikizlere döndü.

Doruk " baba inanma ona Devran hep bizimle oynuyor hem her geldiğinde  Berçem'le geliyor. Masal Berçem ile oynuyor. " Dedi.

Ahad Masal'a dönünce Masal " baba ben yalan söylemiyorum. Bir kere ben düşünce kucağına almıştı. Konağa getirmişti. Hatırlamıyor musunuz ? " Deyince ikizler kafasını eğdi.

Ahad ikizlere dönerek " siz benimle bir gelin sen cadı burada beni bekle seninle sonra görüşeceğiz. " Dedi.

İkizler odalarına çıkınca " bu devran benim arkadaşım olan adar Ağa'nın oğlu mu ? " Dediğinde ikizler kafalarını salladılar.

Demir ikizine bakıp gülerek " baba Masal Devran'ı seviyor mu bilmiyorum ama Doruk Berçem'e aşık olmuş " dediğinde Doruk Demir'in ağzını kapattı.

Ahad duyduğu şeyle gülerken Doruk babasına " baba bak aramızda kalsın. Devran duyarsa çok üzülür. Ben Devran'ı çok seviyorum. Onun benim hakkımda kötü şeyler düşünsün istemiyorum. " Dedi.

Sonra Demir'e bakarak " hem bana diyene bak Berçem'lerden gelirken o küçük sokaktan geçelim  diyen bendim zaten. " Deyince Demir kafasını eğdi.

Ahad ağa 4.5 yaşında aşkı tadan oğullarının önüne eğilerek sımsıkı sarıldı.

Çocuklar babalarının kızmasını beklerken sarılmasıyla gülümsediler.

Doruk " bize kızmadın mı ? " Deyince ahad " kızmadım oğlum birini sevmek çok güzeldir. Ve evet bunun yaşı da yoktur. Ben Masal'a bu konuda ne kadar kızsam da aslında bu da çok normal. " Dedi.

Doruk " yani Masal'a da kızmıyorsun." Deyince ahad " evet kızmamam lazım. Ama ben kıskanç bir babayım. Ben kızımı kimseye vermek istemiyorum. Bu yüzden içimden kızsam da doğru olmadığını biliyorum. " Dedi.

BİR BEBEK MESELESİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now