11. Bölüm ( İkizler 1 yaşında )

12.1K 391 8
                                    


Bugün ikizler 1 yaşına girmişti. Duru çok büyük bir davet veriyordu. Hanzade ailesinin ilk erkek torunları 1 yaşına giriyordu.

Bütün Mardin ikizlerin doğum gününü merak ediyordu. Koskoca Hanzade ailesinin veliahtlarına yapılacak davet.

Duru herşeyi eksiksiz yaptırmıştı. Sade bir pasta yaptırmıştı. Çok şatafatlı bir doğum gününe gerek yoktu.

İkizler elden ele geziyordu. Herkes halinden gayette mutluydu. Onlar ailesinin herşeyiydi. İyiki doğmuşlardı.

Doruk yine Can'ı rahat bırakmıyordu.  Can Demir'i kucağına aldığı an ağlamaya başlıyordu. Demir'e vuruyordu.

Bu yüzden Can Doruk uyuduğunda Demir'i sevebiliyordu. İkizler İlk doğduklarında aralarında ayrım yaptığı için çok üzgündü. Bu yüzden ikisine de eşit davranmaya çalışıyordu.

Saatler içinde misafirler toplanmıştı. Demir Ağa misafirlere dönerekten "öncelikle geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bugün Torunlarım Doruk Atlas ve Demir Aras'ın doğum günü. Bugün hayatıma renk kattıkları ilk yıl. Bildiğiniz gibi ikizlerden başka torunum yok. Bu yüzden ben yaşadığım müddetçe Doruk ve Demir'in her sene burada doğum günü olacak. Şimdi sizi merak ettiğiniz yakışıklı Torunlarımla tanıştırmak istiyorum. " Dedi. Salondan bir alkış tufanı koptu.

İçeriye paytak paytak giren ikizler koşarak dedelerine gittiler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İçeriye paytak paytak giren ikizler koşarak dedelerine gittiler. Demir Ağa ikisini de sımsıkı kucakladı. Sonra Doruğu Duru'nun kucağıma Demir'i ise ahad'ın kucağına verdi.

Ahad ve Duru çocuklarını alaraktan masanın başına geçtiler. Can " iyiki doğdun Atlas iyiki doğdun Aras " diyerekten doğum günü şarkısını başlattı.

Şarkının en sonu herkesi duygulandırmıştı. Şarkının sonunda "iyiki doğdunuz Doruğun prensesinin Atlas'ı ve Aras'ı. " Diyerekten şarkı bitmişti.

Duru kardeşine sımsıkı sarıldı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Duru kardeşine sımsıkı sarıldı. Sonra emir'i de yanlarına alaraktan sımsıkı sarıldılar.

Duru Can'ın kulağına eğilerek " iyiki varsın babamın aslan oğlu " dedi. Can ise " sende inci tanem" dedi.

BİR BEBEK MESELESİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now